i30 TOTP OATH token

I30 TOTP Hardware token

BR301BLE Contact kaartlezer met bluetooth

BR301BLE Contact kaartlezer met bluetooth

C200 TOTP token met NFC te programeren | I34

De OTP-200 hardware tokens zijn geschikt voor omgevingen waar Microsoft MFA in gebruik is. Hiermee gebruikt u twee-factor-authenticatie waardoor uw gebruikersaccounts aanzienlijk beter beveiligd zijn. Dit model beschikt over een NFC verbinding.

€ 16,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
C200I43NFC

Let op: deze tokens kunnen niet retour genomen worden uit veiligheidsoverwegingen. 

De OTP-200 hardware tokens zijn geschikt voor omgevingen waar Microsoft MFA in gebruik is. Dit model is een time-based token. Dit houdt in dat er een nieuwe code gegeneerd wordt om de 30 seconden voor optimale beveiliging.

De NFC verbinding maakt het mogelijk om uw eigen seed records te programmeren met uw telefoon voor applicaties van derden.

Voor Duo Security adviseren we de OTP-100. Duo Security werkt wel maar een HOTP-token geadviseerd.

TOTP tokens toevoegen aan Microsoft Azure MFA

Om uw tokens aan gebruikers toe te wijzen dient u in het toegestuurde bestand de gebruikersnamen van uw gebruikers toe te voegen (vaak is dit hun emailadres) en het vervolgens up te loaden naar Azure Portal > Azure Active Directory > MFA Server > OATH tokens. Zorg ervoor dat u de format gebruikt zoals beschreven in de docs (base 32). Zorg tevens dat de header rij in het bestand blijft. Vervolgens kunt u iedere token activeren en ze uitgeven aan uw gebruikers.

microsoft azure

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:C200 TOTP token met NFC te programeren | I34