F-Secure Elements EDR for Computers | Company Managed

F-Secure Elements Endpoint Detection and Response voor bedrijven. Company managed.

€ 41,96
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FCEBSN1NVXAQQ
  • Koop 25 voor € 30,63 en bespaar 27%
  • Koop 100 voor € 24,50 en bespaar 42%
Vraag offerte aan

F-Secure Elements Endpoint Detection and Response

De meest gevoelige en waardevolle gegevens bevinden zich bij de endpoint. Dit is waarom u een oplossing nodig heeft om risico's op dit vlak eenvoudig te identificeren en klaarmaken voor snelle respons op potentiële bedreigingen. F-Secure Elements EDR biedt inzicht in uw IT-omgeving en beveiligingsstatus vanuit één overzicht. Dit product verbetert de zichtbaarheid, detecteert snel breaches en zorgt voor een snelle reactie bij een aanval.

Preventieve maatregelen vormen de hoeksteen van cyberbeveiliging, maar dit is niet genoeg om u te beschermen in de ontwikkelende bedreigingsomgeving en om te voldoen aan regelgevingsvereisten zoals de GDPR. Uw bedrijf moet in staat zijn om snel te reageren op geavanceerde aanvallen.

De EDR oplossing van F-Secure is getraind door een ervaren threat-hunting-team waardoor uw eigen IT-team of een gecertificeerde service provider uw organisatie kan beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Met de steun van F-Secure's eigen cyberbeveiligingsexperts, kunnen uw eigen IT-specialisten snel en effectief reageren op incidenten. Of door een service-provider uw organisatie's detectie en respons-operaties te laten beheren, kunt u zich focussen op uw bedrijfszaken en rekenen op expertbegeleiding tijdens een aanval.

F-Secure's marktleidende technologie en cyberbeveiligingsexperts tot uw dienst

Het Broad Context Detection mechanisme van F-Secure, samen met gecertificeerde service-providers en ingebouwde automarisering zullen de aanval snel stoppen en uitvoerbaar advies leveren voor verder herstellende acties.

  • Lichtgewicht sensoren die bij uw endpoints geïmplementeerd zijn zullen de gedragsevenementen gegenereerd door uw gebruikers bijhouden. Ook zullen ze worden gestreamd aan een real-time gedragsgegevensanalyse en de Broad Context Detection mechanismen om kwaadaardig gedrag te onderscheiden van het gedrag van normale gebruikers.
  • Waarschuwingen met risicoscore's en visualisatie over alle getroffen hosts, waardoor het bevestigen van een detectie gemakkelijk is bij óf de F-Secure partner of uw eigen IT-team. Ook heeft u de optie om lastige onderzoeken over te laten aan F-Secure of responsacties te automatiseren. 
  • Na een bevestigde detectie levert de oplossing advies en aanbevolen responsacties om u door de noodzakelijke stappen heen te leiden en snel de aanval in te dammen.

f-secure-features

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F-Secure Elements EDR for Computers | Company Managed