F-Secure

F-Secure

F-Secure biedt cyberbeveiliging voor particulier en zakelijk gebruik. Al drie decennia lang ontwikkeld F-Secure cyberbeveiligingsoplossingen waarme ze tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen beschermen. 

F-Secure Elements

F-Secure Elements is een cloud-native platform waarmee u voorzien bent van o.a. endpoint en collaboration protection en vulnerability managament dat u kunt beheren vanuit één security console. U kunt de oplossingen kiezen die u op dit moment nodig hebt en later op- of afbouwen met de superflexibele licenties en een security-as-a-service optie.

F-Secure's bescherming van 360 graden; Live Security

De geavanceerde technologie van het merk die zich continu verbetert combineert de kracht van machine-learning met menselijke expertise in de unieke aanpak van Live Security. Dit is namelijk noodzakelijk om bedreigingen uitvoerig te voorspellen, voorkomen en erop te reageren.

Met deze beveiligingsoplossingen kunt u met een gerust hart te werk gaan; het holistische portfolio over cyberbeveiligingsoplossingen zal aan al uw beveiligingsbehoeften voldoen. Het uitgebreide, menselijke inzicht en de kennis van F-Secure, gecombineerd met intelligente software en cutting edge AI gaan samen op in een enkele cyberoplossingen, toegewijd aan uw bescherming. Dit is Live Security.

Onderscheidingen van F-Secure

F-Secure heeft wel 6 keer de 'Best Protection Award' ontvangen van de AV-TEST. Ook is het merk de winnaar van 'Best Advanced Persistent Threat (APT) Protection' bij de SC Awards in Europa 2019. Verder heeft MITRE ATT&CK bevestigd dat het merk marktleidende mogelijkheden biedt bij het detecteren van geavanceerde aanvallen. Dit zijn één van de velen prijzen die het merk heeft mogen ontvangen.

Klik hier om meer te weten te komen over F-Secure en welk product geschikt is voor u.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit kan via onze email ( sales@virtualsecurity.nl ) of per telefoon ( +31352031644 ).

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

per pagina
 1. F-Secure Elements EPP for Computers Premium | Company Managed License

  F-Secure Elements Endpoint Protection; de beste beveiliging om uw bedrijfscomputers eenvoudig te beheren via een cloud console waar u ook uw andere licenties voor servers en mobile apparaten mee kan beheren. Deze Premium versie heeft ook Anti-Ransomware met dataguard en application control.

  Lees verder
 2. F-Secure Elements EPP for Servers Premium | Company Managed License

  F-Secure Elements Endpoint Protection voor servers de beste beveiliging om uw bedrijfsservers eenvoudig te beheren via een cloud console waar u ook uw licenties voor computers en mobile apparaten mee kan beheren. Deze Premium versie heeft ook Anti-Ransomware met dataguard en application control.

  Lees verder
 3. F-Secure Elements EDR en EPP voor Computers Premium | Company Managed

  Met F-Secure EDR en EPP voor computers Premium bent u voorzien van sterke endpoint protection en endpoint detection & respons, plus DataGuard en applicatiebeheer.

  Lees verder
 4. F-Secure Elements EDR en EPP voor Servers Premium | Company managed

  F-Secure Elements EDR & EPP voor Servers biedt krachtige endpoint protection en endpoint detection en respons samen met de premium features zoals DataGuard.

  Lees verder
  € 126,32 Vanaf € 80,53
 5. F-Secure Elements EDR for Computers | Company Managed

  F-Secure Elements Endpoint Detection and Response voor bedrijven. Company managed.

  Lees verder
 6. F-Secure Elements EDR voor Servers | Company Managed License

  F-Secure Elements Endpoint Protection voor servers de beste beveiliging om uw bedrijfsservers eenvoudig te beheren via een cloud console waar u ook uw licenties voor computers en mobile apparaten mee kan beheren. Deze Premium versie heeft ook Anti-Ransomware met dataguard en application control.

  Lees verder
  € 107,12 Vanaf € 85,00
 7. F-Secure Element Vulnerability Management

  Krijg een overzicht van uw aanvalsoppervlak gebaseerd op de risico's, zodat u bekende, onbekende en potentiële kwetsbaarheden kunt elimineren voordat ze uitgebuit kunnen worden.

  Lees verder
 8. F-Secure Elements EPP for Remote Desktops | Company Managed

  F-Secure Elements EPP for Remote Desktops is een aanvullende licensie om een vast aantal gebruikers op een terminal server te beschermen.

  Lees verder
 9. F-Secure Elements for Microsoft 365

  F-Secure Elements for Microsoft 365 biedt bescherming tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen en het hoogste detectiepercentage op de markt.

  Lees verder
 10. F-Secure Cloud Protection for Salesforce Users

  De F-Secure Cloud Protection for Salesforce biedt een geavanceerde analysefunctionaliteit om al uw bestanden en URL's te controleren op malware en na te gaan of het aan de richtlijnen voldoet.

  Lees verder
  € 120,00
 11. F-Secure PSB + RDR | Server Protection

  Server protection met Rapid Detection & Response en Protection Service for Business, company managed.

  F-Secure RDR, Company Managed RDR+PSB Server Protection Premium New for 1 year  (1-24), 

  Lees verder
  € 126,32 Vanaf € 80,53
 12. F-Secure RDR + PSB | Computer Protection

  In deze oplossing van F-Secure zijn Rapid Detection & Response (RDR) en Protection Service for Business (PSB) gecombineerd tot de optimale cyberbeveiligingsoplossing. | Premium Company Managed

  Lees verder
  € 68,27
 13. F-Secure Elements EPP voor Mobiles | Company Managed

  Met F-Secure Elements Mobile Protection bent u beschermt tegen mobiele risico's, vermindert u de complexiteit van uw beveiliging en maakt u gebruik van de nieuwe F-Secure applicatie.

  Lees verder
 14. F-Secure PSB Computer Protection | Is nu F-Secure Elements for Computers

  De Protection Service for Business (PSB) levert een cloud-gebaseerd beheerportal en clients voor eindgebruikersbescherming. Deze oplossing is de premium variant en bedoeld voor computers. 

  Lees verder
 15. F-Secure PSB Server Protection is nu F-Secure Elements EPP for Servers

  De Premium Service for Business oplossing van F-Secure voor servers, company managed is nu "F-Secure Elements EPP for Servers"

  Lees verder
  € 32,38
 16. F-Secure Linux Security Client Edition License
  F-Secure Linux Security Client Edition offers protection against new breeds of threats for linux desktop and laptop computers. Centrally managed by F-Secure Policy Manager. Lees verder
  € 21,13
 17. F-Secure Antivirus | Rapid Detection & Response Service

  Bescherm de status van uw IT-omgeving en beveiliging, detecteer gerichte aanvallen zeer snel en reageer op kwaadaardige activiteit met optimaal overzicht, contextuele infortmatie en geautomatiseerde maatregelen. F-Secure Antivirus | Rapid Detection & Response Service is nu F-Secure EDR of F-Secure EDR voor Servers

  Lees verder
  € 30,63
 18. Business Suite License 1 jaar | F-Secure

  Deze F-Secure beveiligingsoplossing is ontworpen voor gebruik op locatie en om uw bedrijf continu de beste beveiliging te bieden. Om dit doel te bereiken beschikt het model over een combinatie van de beste verzamelde expertise, geavanceerde technologieën en moderne beheerfunctionaliteit waardoor u moeiteloos volledige controle over de beveiliging kunt uitoefenen. 

  Deze licensie is 1 jaar geldig.

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

per pagina