F-Secure

F-Secure biedt cyberbeveiliging voor particulier en zakelijk gebruik. Al drie decennia lang ontwikkeld F-Secure cyberbeveiligingsoplossingen waarme ze tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen beschermen. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
 1. Business Suite License 1 jaar | F-Secure

  Deze F-Secure beveiligingsoplossing is ontworpen voor gebruik op locatie en om uw bedrijf continu de beste beveiliging te bieden. Om dit doel te bereiken beschikt het model over een combinatie van de beste verzamelde expertise, geavanceerde technologieën en moderne beheerfunctionaliteit waardoor u moeiteloos volledige controle over de beveiliging kunt uitoefenen. 

  Deze licensie is 1 jaar geldig.

  Lees verder
  € 30,42
 2. Cloud Protection voor SalesForce

  Met geavanceerde analysefunctionaliteit licht F-Secure al uw bestanden en URL's door om te waarborgen dat al uw inhoud vrij is van malware en aan de richtlijnen voldoet. D.m.v. uitgebreide rapportage, geavanceerde beveiligingsanalyses en volledige audit trail waarborgt F-Secure een efficiënte incidentrespons.

  Lees verder
 3. Radar Cloud 1 maand

  De Radar Cloud van F-Secure is een kant-en-klare oplossing voor het detecteren en verhelpen van kwetsbaarheden. Hiermee kunt u cyberbedreigingen binnen en buiten uw bedrijfsnetwerk identificeren, beveiligingsrisico's rapporteren en voldoen aan huidige en toekomstige richtlijnen, bijvoorbeeld de PCI DDS EN GDPR.De Radar Cloud van F-Secure is een kant-en-klare oplossing voor het detecteren en verhelpen van kwetsbaarheden.

  Lees verder
  € 4,65
 4. Rapid Detection & Response Service | Workstation sensor 1 jaar

  Bescherm de status van uw IT-omgeving en beveiliging, detecteer gerichte aanvallen zeer snel en reageer op kwaadaardige activiteit met optimaal overzicht, contextuele infortmatie en geautomatiseerde maatregelen.

  Lees verder
  € 104,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina