F-Secure

F-Secure biedt cyberbeveiliging voor particulier en zakelijk gebruik. Al drie decennia lang ontwikkeld F-Secure cyberbeveiligingsoplossingen waarme ze tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen beschermen. 

F-Secure's bescherming van 360 graden; Live Security

De geavanceerde technologie van het merk die zich continu verbetert combineert de kracht van machine-learning met menselijke expertise in de unieke aanpak van Live Security. Dit is namelijk noodzakelijk om bedreigingen uitvoerig te voorspellen, voorkomen en erop te reageren.

Met deze beveiligingsoplossingen kunt u met een gerust hart te werk gaan; het holistische portfolio over cyberbeveiligingsoplossingen zal aan al uw beveiligingsbehoeften voldoen. Het uitgebreide, menselijke inzicht en de kennis van F-Secure, gecombineerd met intelligente software en cutting edge AI gaan samen op in een enkele cyberoplossingen, toegewijd aan uw bescherming. Dit is Live Security.

Onderscheidingen van het merk

F-Secure heeft wel 6 keer de 'Best Protection Award' ontvangen van de AV-TEST. Ook is het merk de winnaar van 'Best Advanced Persistent Threat (APT) Protection' bij de SC Awards in Europa 2019. Verder heeft MITRE ATT&CK bevestigd dat het merk marktleidende mogelijkheden biedt bij het detecteren van geavanceerde aanvallen. Dit zijn één van de velen prijzen die het merk heeft mogen ontvangen.

Klik hier om meer te weten te komen over F-Secure en welk product geschikt is voor u.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit kan via onze email ( sales@virtualsecurity.nl ) of per telefoon ( +31352031644 ).

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina
 1. F-Secure RDR + PSB | Computer Protection

  In deze oplossing van F-Secure zijn Rapid Detection & Response (RDR) en Protection Service for Business (PSB) gecombineerd tot de optimale cyberbeveiligingsoplossing. | Premium Company Managed

  Lees verder
  € 68,27
 2. F-Secure PSB + RDR | Server Protection

  Server protection met Rapid Detection & Response en Protection Service for Business, company managed.

  F-Secure RDR, Company Managed RDR+PSB Server Protection Premium New for 1 year  (1-24), 

  Lees verder
  € 126,32 Vanaf € 80,53
 3. F-Secure PSB Computer Protection | Protection Service for Business

  De Protection Service for Business (PSB) levert een cloud-gebaseerd beheerportal en clients voor eindgebruikersbescherming. Deze oplossing is de premium variant en bedoeld voor computers. 

  Lees verder
 4. F-Secure PSB Server Protection | Protection Service for Business

  De Premium Service for Business oplossing van F-Secure voor servers, company managed.

  Lees verder
  € 32,38
 5. F-Secure Radar Cloud | Vulnerability Scanning

  De Radar Cloud van F-Secure is een kant-en-klare oplossing voor het detecteren en verhelpen van kwetsbaarheden. Hiermee kunt u cyberbedreigingen binnen en buiten uw bedrijfsnetwerk identificeren, beveiligingsrisico's rapporteren en voldoen aan huidige en toekomstige richtlijnen, bijvoorbeeld de PCI DDS EN GDPR.De Radar Cloud van F-Secure is een kant-en-klare oplossing voor het detecteren en verhelpen van kwetsbaarheden.

  Lees verder
 6. F-Secure Antivirus | Rapid Detection & Response Service

  Bescherm de status van uw IT-omgeving en beveiliging, detecteer gerichte aanvallen zeer snel en reageer op kwaadaardige activiteit met optimaal overzicht, contextuele infortmatie en geautomatiseerde maatregelen.

  Lees verder
  € 30,63
 7. Business Suite License 1 jaar | F-Secure

  Deze F-Secure beveiligingsoplossing is ontworpen voor gebruik op locatie en om uw bedrijf continu de beste beveiliging te bieden. Om dit doel te bereiken beschikt het model over een combinatie van de beste verzamelde expertise, geavanceerde technologieën en moderne beheerfunctionaliteit waardoor u moeiteloos volledige controle over de beveiliging kunt uitoefenen. 

  Deze licensie is 1 jaar geldig.

  Lees verder
  € 30,42
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina