Mifare readers en passen

 

MIFARE kaarten, ook wel RFID cards genoemd, zijn een speciaal type plastic kaart met een microprocessorchip. Deze chip bevat een geheugen en contactpunten voor de antenne, wat de NXP MIFARE kaart bijzonder geschikt maakt als toegangspas voor bijvoorbeeld parkeergarages en kantoren of voor tijd- en registratiesystemen. De OV chipkaart is een voorbeeld van een NXP MIFARE kaart. Een aantal Omnikey lezers ondersteunen alleen MIFARE. Andere kaartlezers zijn gecombineerd met bijvoorbeeld HID PROX.

MIFARE is een merk van NXP Semiconductors wat exclusief gebruikt wordt voor de chips in chipcards en lezers van dat bedrijf. De technologieën die onder dit merk worden verkocht, zijn gebaseerd op de ISO/IEC 14443A standaard en werken op een frequentie van 13.56 MHz.

Omnikey 5421 RFID lezer

JOUW MIFARE KAART OF KEYTAG LATEN BEDRUKKEN?

Wij kunnen de RFID/MIFARE kaart of TAG ook op maat voor je bedrukken, dit doen we digitaal of offset en altijd binnen 5 werkdagen. Onze designers gaan graag samen met jou aan de slag voor een ontwerp op maat. Ook kunnen we ze voor je programmeren en uitlezen. Lever hiervoor zelf blanco pasjes aan of koop deze voordelig voor ons in. Je kunt kiezen uit kaarten van verschillende diktes, een variatie in geheugen en met of zonder contactchip. De kaarten zijn al leverbaar vanaf 250 stuks. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Mifare PAS Testen ?

Weet u niet zeker of uw pas MIFARE gebruikt ? Als u naar Virtual Security een pas opstuurt kunnen we deze vrijblijvend voor u testen. Als u met uw bestaande MIFARE pas wil inloggen op uw Werkplek is dit mogelijk met Sphinx.

Pagina 1 van 2