Omnikey Contact en Contactless kaartlezers

De HID Omnikey kaartlezers zijn ontworpen om elke smartcard en iedere toepassing te ondersteunen. OMNIKEY apparaten ondersteunen alle relevante besturingssystemen zoals het windows-platform, Linux en Mac OS. Kijk voor een specifieke drivers op de website van HID Global of uw operating system ondersteund wordt. 

Toepassing Omnikey lezers

Veel gebruikte toepassingen voor de lezers zijn smartcard (PKI) Logon op werkplek of applicatie icm een HID Global Card Management System of Smartcard Logon zonder management systeem met een  Crescendo C1150 contact smartcard, Signing en bijvoorbeeld uitlezen van passen zoals de UZI-pas van het uzi-register.

Contactless RFID of Mifare lezers zoals de 5321, 5022 zijn ook uitstekend te gebruiken voor authenticatie op een werkplek icm Sphinx Logon Manager. Op deze manier kunnen de MIFARE passen of TAGS gecombineerd worden met toegangscontrole of follow me printing.

Sportscholen die gebruikmaken van VirtuaGym kunnen ook een 5022 kaartlezer gebruiken voor leden registratie en toegang.

 

Contact, Contactless (RFID) of DUAL

Veel gebruikte lezers zijn de 3121 als contactreader of de 5022 CL als contactless (RFID) lezer. Ook is er de 5421 welke zowel contact als contactless kaarten ondersteund. Weet u niet welke paslezer geschikt is voor uw bedrijfspas? Neen dan vrijblijvend contact op met Virtual Security. Als u een voorbeeld pas aan ons opstuurt kunnen wij voor u kijken welke lezer er geschikt is. Dit voorkomt dat u de verkeerde paslezer besteld.

 

Omnikey kaartlezer met Keyboard Wedge ondersteuning

De 5427CK en 5427CK Bluetooth hebben zogenaamde keyboard wedge functies. De keyboard wedge maakt het mogelijk om de reader te programmeren. Een van de voorbeelden kan zijn om pas gegevens automatisch in een test bestand in te geven. Eventueel ook met het type van de kaart of een andere te programmeren tekst.

 

Veel van onze readers zijn uit voorraad en per stuk leverbaar. Heeft u een groter aantal Omnikey readers nodig laat het ons dan weten.

Pagina 1 van 2