Login met een token , sms of smartphone

RSA levert met de SecurID oplossing sterke twee factor authenticatie die is gebaseerd op iets wat je weet (wachtwoord of pincode) en iets wat je hebt (RSA token) en biedt een erg betrouwbaar niveau van authenticatie ten opzichte van standaard wachtwoorden. Deze sterke authenticatie oplossing van RSA biedt een breed scala aan authenticatie mogelijkheden die gebruikers autoriseert en authenticeert voordat zij toegang krijgen tot kritische data en applicaties middels VPN en WLAN’s, email, intranet en extranet, Microsoft windows desktops en webservers. Bijbehorende producten: soft tokens, sms authenticatie, hardware tokens.

RSA SecurID 700

De RSA SecurID 700 authenticator is de meest populaire token in the SecurID authenticator portfolio van RSA, de Security Divisie van EMC, door zijn gemak betrouwbaarheid en veiligheid. Duizenden organisaties gebruiken wereldwijd de SecurID 700 om netwerk en klant gegevens te beschermen. De SID 700 wordt samen gebruikt met de RSA Authentication. De SecurID 700 voegt een extra laag van beveiliging toe door de gebruikers te identificeren met niet alleen een wachtwoord maar ook een unieke code (OTP= One Time Password) van de SID 700 en een PIN. Dit is veiliger dan alleen een wachtwoord dat opgeschreven kan worden of in handen kan komen van hackers of collega’s.De code op de SID 700 veranderd iedere 60 seconden en is maar eenmaal geldig.

RSA SecurID 820

De RSA SecurID 820 Software Token : Maak sterke authenticatie een eenvoudig onderdeel van uw werk doen. Implementeer RSA-softwaretokens op mobiele apparaten en smartphones, tablets en pc's en transformeer ze een token. Welke u altijd en overal meeneemt.

RSA RDBODA

RSA SecurID On Demand ( SMS ) Authenticator optie van RSA Authentication manager heeft de mogelijkheid een eenmalige authenticatie code via SMS of e-mail bij de gebruiker af te leveren. Daarnaast heeft deze optie een mogelijkheid voor riskbased authenticatie. Waarbij het mogelijk is aan de hand van een risico profiel een step-up authenticatie te doen..