RSA SecurID authenticators

Het RSA Authentication Manager systeem bestaat uit userlicenties voor Authentication Manager, Hard- of softwaretokens en support en maintenance. De meest gebruikte tokens zijn 36 maanden geldig maar er zijn er ook van 24 maanden , 48, 60 maanden beschikbaar. Als de looptijd voorbij is kan men een nieuw token kopen. Een user licentie an meerdere tokens unieke tokens toegewezen een hardware en software token is dus mogelijk. Echter dit kost wel een extra token. Voordeel van een hardware tokens is dat men geen mobiele telefoon ( van de zaak ) nodig heeft. Nadeel is dat hij gemakkelijker verloren kan worden. ( men past vaak beter op een mobiele telefoon)

 

RSA SecurID 700

De RSA SecurID 700 authenticator met 36 maanden looptijd is de meest populaire token in the SecurID authenticator portfolio van RSA, de Security Divisie van EMC, door zijn gemak betrouwbaarheid en veiligheid. Duizenden organisaties gebruiken wereldwijd de SecurID 700 om netwerk en klant gegevens te beschermen. De SID 700 wordt samen gebruikt met de RSA Authentication. De SecurID 700 voegt een extra laag van beveiliging toe door de gebruikers te identificeren met niet alleen een wachtwoord maar ook een unieke code (OTP= One Time Password) van de SID 700 en een PIN. Dit is veiliger dan alleen een wachtwoord dat opgeschreven kan worden of in handen kan komen van hackers of collega’s.De code op de SID 700 veranderd iedere 60 seconden en is maar eenmaal geldig.

 

RSA SecurID 820

De RSA SecurID 820 Software Token met 36 maanden looptijd maak sterke authenticatie een eenvoudig onderdeel van uw werk doen. Implementeer RSA-softwaretokens op mobiele apparaten en smartphones, tablets en pc's en transformeer ze een token. Welke u altijd en overal meeneemt.

Heeft u vragen over RSA SecurID authenticators bel of mail dan met Virtual Security +31(0)35-2031644