WithSecure Elements EDR for Computers | Company Managed

WithSecure Elements EDR for Computers | Company Managed

WithSecure Element Vulnerability Management

WithSecure Element Vulnerability Management

WithSecure Cloud Protection for Salesforce Users

De WithSecure Cloud Protection for Salesforce biedt een geavanceerde analysefunctionaliteit om al uw bestanden en URL's te controleren op malware en na te gaan of het aan de richtlijnen voldoet.

€ 120,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
FCSFSN1NVXAQQ

WithSecure Cloud Protection for Salesforce

Clouddiensten maken uitbesteding mogelijk en leveren betere prestaties qua effectiviteit, efficiëntie en beveiliging in vergelijking tot oplossingen op locatie. Verder zijn ze minder bronintensief en verminderen ze de operationele complexiteit.

Overview

  • Threat Intelligence Check; door het hanteren van real-time bedreigingsinformatie kan F-Secure nieuwe en opkomende threats identificeren, waardoor u constant voorzien bent van up-to-date beveilgiing tegen threats in ontwikkeling. 

  • Multi-Engine Antivirus; wanneer een bestand onbekend is, zorgt F-Secure Security Cloud dat er een diepere analyse op uitgevoerd wordt. Meerdere complementaire antimalware-engines op basis van gedrag en heuristische analyses zoeken voor malware, zero-day exploits en patronen van geavanceerde bedreigingen en gerichte aanvallen.

  • Smart Cloud Sandbox; verdachte bestanden worden onderworpen aan verdere analyse in de Smart Cloud Sandbox, waar deze bestanden in meerdere virtuele omgevingen uitgevoerd worden om kwaadaardige activiteit te detecteren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WithSecure Cloud Protection for Salesforce Users