ActivIDentity

ActivID

ActivID levert oplossingen voor digitale identiteitsbeveiliging van bedrijven, overheden, gezondheidszorg en financiële organisaties op wereldschaal. De oplossingen van ActivID ondersteunen het samengaan van de fysieke en logische identiteit via een strenge authenticatie met smart card levenscyclusbeheer, inclusief 'single sign on’, data encryptie en digitale handtekening.

Centraal in het ActivID platform staat het Trusted Identity concept. Door middel van het Trusted Identity concept kunnen gegevens, netwerken, applicaties, wachtwoorden en credenties het Web, e-mail en documenten en transacties worden beveiligd. Trusted Identity is ook uitermate geschikt voor geconvergeerde beveiliging.

ActivID gebruikers genieten talrijke voordelen, inclusief een betere netwerkbeveiliging, bescherming tegen identiteitsdiefstal en online fraude, een verhoogde productiviteit van de medewerkers, efficiëntere bedrijfsprocedures, kostenbesparingen en voldoen aan wet- en regelgeving.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. ACTIVID TOKEN V2 | 1 Stuk Refurbished
  ACTIVIDENTITY TOKEN V2 - 1 stuks BCO201AAA100 is de SKU voor 100 stuks Lees verder
  € 10,00
 2. HID ActivId Keychain token

  Actividentity keychain token BKC201AAA25 - 25 stuks

  Lees verder
  € 675,00
 3. HID ActivID mini token OT | Refurbished

  HID ActivID mini token OATH time(OT) - 25units

  De BMT103P200 hardware token is nieuw en ongebruikt echter we verkopen ze refurbished om dat ze al wat ouder zijn.

  Lees verder
  € 100,00
 4. HID ActivID / Actividentity Pocket token - 25 stuks

  De HID ActivID Actividentity Pocket token is een draagbaar en duurzaam apparaat die specifiek is ontworpen voor zeer mobiele gebruikers.

  Lees verder
  € 675,00
 5. HID ActivID mini token OE | Refurbished

  De ActivID Mini OTP Token is ontworpen om naar een groot aantal klanten of werknemers uit te rollen en te gebruiken voor sterke authenticatie. De ActivID Mini OTP Token is waterproof. De BMT102P200 hardware token is nieuw en ongebruikt echter we verkopen ze refurbished om dat ze al wat ouder zijn.

   

  Lees verder
  € 100,00
 6. HID Mini token OT | 1 Stuk

  OTP Mini Token: Designed for high-volume deployments, the OTP Mini Token is ideal for consumer and employee authentication, particularly for environments requiring waterproof devices. 

  Lees verder
  € 10,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina