ActivIDentity

ActivID

ActivID levert oplossingen voor digitale identiteitsbeveiliging van bedrijven, overheden, gezondheidszorg en financiële organisaties op wereldschaal. De oplossingen van ActivID ondersteunen het samengaan van de fysieke en logische identiteit via een strenge authenticatie met smart card levenscyclusbeheer, inclusief 'single sign on’, data encryptie en digitale handtekening.

Centraal in het ActivID platform staat het Trusted Identity concept. Door middel van het Trusted Identity concept kunnen gegevens, netwerken, applicaties, wachtwoorden en credenties het Web, e-mail en documenten en transacties worden beveiligd. Trusted Identity is ook uitermate geschikt voor geconvergeerde beveiliging.

ActivID gebruikers genieten talrijke voordelen, inclusief een betere netwerkbeveiliging, bescherming tegen identiteitsdiefstal en online fraude, een verhoogde productiviteit van de medewerkers, efficiëntere bedrijfsprocedures, kostenbesparingen en voldoen aan wet- en regelgeving.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. HID Mini token OT | 1 Stuk

  De HID Mini Token OT is een geavanceerd hardware-token dat tweefactorauthenticatie en een hoog niveau van beveiliging biedt. Bescherm uw gegevens en informatie met dit compacte en gemakkelijk te integreren token. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, compatibiliteit met diverse authenticatieprotocollen en is eenvoudig te gebruiken. 

  Lees verder
  € 10,00
 2. HID ActivID / Actividentity Pocket token - 25 stuks

  De HID ActivID Actividentity Pocket token is een draagbaar en duurzaam apparaat die specifiek is ontworpen voor zeer mobiele gebruikers.

  Lees verder
  € 675,00
 3. HID ActivId Keychain token

  Actividentity keychain token BKC201AAA25 - 25 stuks

  Lees verder
  € 675,00
 4. ACTIVID TOKEN V2 | 1 Stuk Refurbished
  Koop de ACTIVID TOKEN V2 Refurbished voor betrouwbare en kosteneffectieve OTP-authenticatie. Verhoog uw beveiliging met dit grondig geteste apparaat. Bestel nu en bescherm uw digitale ActivID omgeving. Lees verder
  € 10,00
 5. HID ActivID mini token OE | Refurbished

  De ActivID Mini OTP Token is ontworpen om naar een groot aantal klanten of werknemers uit te rollen en te gebruiken voor sterke authenticatie. De ActivID Mini OTP Token is waterproof. De BMT102P200 hardware token is nieuw en ongebruikt echter we verkopen ze refurbished om dat ze al wat ouder zijn.

   

  Lees verder
  € 100,00
 6. HID ActivID mini token OT | Refurbished

  De refurbished HID ActivID mini token OT is een compact en betrouwbaar beveiligingstoken dat twee-factor authenticatie en sterke encryptie biedt. Het is een kosteneffectieve oplossing voor veilige toegangscontrole en gegevensbeveiliging. 

  Lees verder
  € 100,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina