SonicWall

Waarom SonicWall?

Het merk is een fabrikant van geïntegreerde beveiligings-, mobiliteits- en productiviteit-oplossingen voor het kleinbedrijf, MKB en grotere ondernemingen, e-commerce, onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel/verkooppunten en overheden. Het heeft tientallen onderscheidingen ontvangen voor hun uitstekende beveiligingsoplossingen. Ze stoppen automatisch cyberaanvallen in real-time wat veel voordelen levert. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld goed overzicht en inzicht in lopende aanvallen zodra ze ontstaan van meer dan een miljoen sensoren wereldwijd. Verder krijgt u de mogelijkheid om malware, inbreuken, ransomware, gecodeerde bedreigingen, spam, phising zero-day bedreigingen op te sporen en bij te houden. Met het Capture Cloud Platform verkrijgt u geïntegreerde beveiliging, beheer, analyses en real-time threat intelligence.

Het bekroonde merk SonicWall levert diverse krachtige beveiligingsproducten: SSL VPN, FireWall etc. 

De kerntechnologieën omvatten firewall, VPN, draadloze technologie, inbraakdetectie en inbraakpreventie, SSL, anti-virus en content filtering. Bovendien biedt het bedrijf bekroonde beheersoplossingen voor beveiliging aan. Samen vormen deze producten en technologieën de meest volledige beveiligingsarchitectuur tegen netwerkaanvallen en schadelijke codes.

Over de hardlopers van SonicWall

Veel verkochte producten zijn de SOHO firewalls voor thuis en home office gebruik. De TZ series voor kleinere bedrijven en MKB en de NSA series firewalls voor MKB tot grotere ondernemingen.

 •  Voor kleine/germiddelde bedrijven en gedistribueerde enterprises is de TZ Entry-Level firewall serie aanbevolen; een hoogpresterende, geïntegreerd threat prevention platform van SonicWall met hoge snelheden in een flexibele, geïntegreerde beveiligingsoplossing.

 • Voor bedrijven van grotere omvang heeft SonicWall de Network Security Appliance (NSa) Mid-Range Firewall serie ontworpen; geavanceerde threat-preventie in een hoogpresterend beveiligingsplatform.

 • Voor bedrijven die enterprise-niveau beveiliging vereisen is er de Network Security Services Platform (NSsp) High End Firewall Serie van SonicWall; schaalbare, cutting-edge beveiliging dat de kracht van cloud intelligence hanteert.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina
 1. SonicWall Cloud App Security Basic

  De SonicWall Cloud App Security levert next-gen beveiliging voor gebruikers en gegevens binnen cloud applicaties, waaronder email, messaging, het delen van bestanden en de opslag van bestanden. Voor organisaties die SaaS applicaties aannemen levert SonicWall Cloud App Security de best-in-class beveiliging en een vlekkeloze gebruikservaring.

  Lees verder
 2. SonicWALL Antivirus | Cloud App Security Advanced

  De SonicWall Cloud App Security levert next-gen beveiliging voor gebruikers en gegevens binnen cloud applicaties, waaronder email, messaging, het delen van bestanden en de opslag van bestanden. Voor organisaties die SaaS applicaties aannemen levert SonicWall Cloud App Security de best-in-class beveiliging en een vlekkeloze gebruikservaring.

  Lees verder
 3. Sonicwall SOHO 250 | Firewall voor thuisgebruik

  Geoptimaliseerde prestaties in de SOHO 250-SERIE. Geniet van razendsnelle prestaties met beveiligingsprocessors die speciaal ontworpen zijn voor hoge snelheden. Verkrijg een dieper niveau van preventie van bedreigingen door middel van Machine Learning Maak gebruik van gedeelde dreigingsinformatie voor continu bijgewerkte beveiliging.

  Lees verder
  € 364,00
 4. SonicWall TZ350 | Uniforme, kosteneffectieve beveiligingsoplossing

  De TZ350 is een uitgebreide Entry-Level Next-Generation firewall van SonicWall voor superieure threat-protection en razendsnelle prestaties tegen een betaalbare prijs. Het model combineert threat-protection van zeer hoge snelheden en SD-WAN-technologie met een uitgebreid netwerkbereik, draadloze functies met vereenvoudige implementatie en centraal beheer.

  Lees verder
  € 579,00
 5. SonicWall TZ300 Wireless | Draadloze Firewall

  De SonicWall TZ300 Wireless is een draadloze firewall met 5 Gigabitpoorten die ideaal is voor op kantoor, in de retail of op scholen. Het beschikt over 5 Gigabitpoorten en 1 consolepoort voor optimale beveiliging van uw gehele netwerk.

  Lees verder
  € 732,00
 6. SonicWALL TZ300 | Gigabit firewall

  De SonicWall TZ300 is een gigabit firewall die ideaal is voor op kantoor, in de retail of op scholen. Het beschikt over 5 Gigabitpoorten en 1 consolepoort voor optimale beveiliging van uw gehele netwerk.

  Lees verder
  € 473,00
 7. SonicWALL TZ400 | Gigabit firewall

  De SonicWALL TZ400 is een gigabit firewall met 7 poorten en 1 consolepoort. De maximale doorvoersnelheid van dit apparaat bedraagt 1300Mbps. Daarmee is deze firewall ideaal voor de retail, in kantooromgevingen en op scholen.

  Lees verder
  € 919,92
 8. SonicWALL TZ500 | Firewall met 8 Gigabit poorten

  De SonicWALL TZ500 maakt deel uit van de TZ-serie van SonicWALL en is een professionele firewall voor op kantoor, op scholen of in de retail. Het apparaat beschikt over 8 Gigabit poorten en de DPI throughput bedraagt 400Mbps.

  Lees verder
  € 1.184,00
 9. SonicWALL TZ600 | Gigabit firewall

  De SonicWALL TZ600 is een gigabit firewall met 10 poorten. Deze firewall is ideaal voor grote datanetwerken, bijvoorbeeld in winkels, op scholen of op kantoor. De maximale doorvoersnelheid bedraagt 1500Mbps.

  Lees verder
  € 1.595,00
 10. Sonicwall SMA 500v +5 user licentie

  De SonicWall SMA is een 'unified secure access gateway' voor organisatie's die tegenover problemen staan m.b.t. mobiliteit, BYOD en cloudmigratie. Met dit product kunnen gebruikers gemakkelijk en veilig toegang verkrijgen tot email, bestanden, gevoelige gegevens etc. op elk gewenst moment en waar dan ook met een standaard web-browser.

  Lees verder
  € 481,12
 11. Sonicwall SMA 210 Hardware +5USER LICENSE

  De SonicWall SMA 210 zorgt ervoor dat u altijd en overal veilige toegang kan verlenen aan elk apparaat en applicatie. Consolideer toegangsbeheer voor hybride IT-omgevingen. 

  Lees verder
  € 1.345,00
 12. SonicWall NSA 2650

  De Sonicwall NSA 2650 is een robuuste 19 inch firewall oplossing en beschikt over een IPS throughput van 700 Mbps en een Full DPI throughput van 300Mbps. Lees verder

  € 2.373,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina