Sophos

Sophos Firewall Promo

promo omslagfoto xgs competitive trade in

Voor firewalls van Sophos loopt er vanuit Sophos een competitive trade-in promo. Vekrijg een gratis Sophos Firewall hardware appliance wanneer u een Xstream Protection subscriptie aanschaft voor minimaal 3 jaar bij de firewall.  Deze promo geldt tot december 29 2022. Deze promo geldt voor klanten die nieuw zijn bij Sophos Firewall. Druk op de onderstaande offerte knop voor meer informatie en een gepersonaliseerde offerte voor gebruik van XGS_3Y_Xstream_HWFREE_WER. 

Sophos Antivirus

Sophos Central is de beveiligingsoplossing waaruit u al uw Sophos beveiligingsproducten kunt beheren op zeer eenvoudige wijze vanuit de cloud.

Sophos Central Voordelen

 • Handige kennisgevingen
 • Overzichtsdashboard voor je hele omgeving
 • Gedetailleerd beheer met beveiligingsregels per gebruiker
 • Security Heartbeat: uitwisseling van contextuele beveiligingsinformatie
 • Automatische synchronisatie met Active Directory
 • Eenvoudige migratietool voor Sophos Enterprise Console-beheerders

Sophos Intercept X

Intercept X is een antivirus van Sophos dat geavanceerde bescherming biedt tegen ransomware en exploits. Ook biedt het de mogelijkheid tot analyse van de werkelijke oorzaak van problemen.

Sophos Intercept X levert verscheidene technologische beveiligingslagen zodat u uw eigen, geavanceerde, op maakte gemaakte oplossing voor uw eindgebruikersbeveiliging kunt samenstellen.

Anti-exploit-technologie slaat bedreigingen neer voordat ze een risico kunnen vormen. De technologie detecteert en blokkeert veel gebruikte technieken voor het aanleveren van malware. Op deze manier blijven al uw eindgebruikers beschermd tegen onbekende bedreigingen en zero-day-aanvallen.

Sophos Intercept X voegt geavanceerde anti-exploit en anti-ransomwarebescherming toe aan bestaande anti-malware- en antivirustechnologie. Het beschermt aanvalskanalen die andere oplossingen over het hoofd zien waardoor Intercept X u helpt om uw beveiliging te versterken en veerkrachtiger te maken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
 1. Sophos Central Intercept X

  De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding zijn gerepresenteerd in Sophos Intercept XHet is een aanvulling op iedere virusscanner die documenten, foto's en andere data tegen beschermt tegen crypto-ransomware. U beheert Sophos intercept via Sophos Central.
  Trial Sophos intercept X

  Lees verder
 2. Sophos XG 85 rev 3 Rackmount kit
  De Sophos XG 85 Rackmount Kit zorgt voor een veilige installatie van de Sophos XG 85 firewall appliance in een 19-inch rack. Hiermee kan het apparaat georganiseerd en efficiënt worden gemonteerd, wat zorgt voor een professionele en gestroomlijnde netwerkinfrastructuur. Lees verder
  € 25,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina