Fortinet

Over Fortinet

Fortinet levert netwerkbeveiliging van topkwaliteit, maar ook beveiligde authenticatieproducten die informatie delen met elkaar om samen een cooperatief systeem te vormen. Fortinet's unieke 'Security Fabric'combineert Security Processors, een intuïtief systeem, en toegepaste bedreiginsintelligentie om u bewezen beveiliging te bieden, uitstekende prestaties en betere zichtbaarheid en controle - terwijl u eenvoudigere administratie verkrijgt. 

De FortiGate is een beveiligingsoplossing die beschikbaar is in een grote verscheidenheid aan groottes en vormen om in elke omgeving te passen. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

per pagina
 1. FortiGate 40F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De FortiGate 40F is een compacte next-generation firewall (NGFW) appliance van Fortinet. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties en netwerkbescherming voor kleine bedrijven, externe kantoren en thuiskantoren. Met een firewall doorvoersnelheid tot 5 Gbps, geavanceerde bedreigingsbescherming, veilige SD-WAN mogelijkheden, VPN-connectiviteit, applicatiebeheer en webfiltering, biedt de FortiGate 40F een complete en effectieve beveiligingsoplossing in een compact formaat.

  Lees verder
  € 570,00
 2. Fortigate 60F Firewall| Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De Fortigate 60F levert een excellente beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte desktop vorm zonder ventilatoren, voor enterprise filialen en bedrijven van gemiddelde grootte. Verkrijg ultieme bescherming en gebruiksgemak met de FortiCare en Enterprise Protection, Unified Threat Protection (UTP) of Advanced Threat Protection .

  Lees verder
  € 829,00
 3. FortiGate 70F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De FortiGate 70F biedt een uitstekende beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte ventilatorloze desktopvormfactor voor filialen en middelgrote bedrijven. Het model biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met toonaangevende veilige SD-WAN in een eenvoudige, betaalbare oplossing die gemakkelijk te integreren valt.

  Lees verder
  € 1.012,00
 4. FortiGate 80F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De FortiGate 80F is een krachtige next-generation firewall (NGFW) appliance ontworpen voor kleine tot middelgrote organisaties en filialen. Met een firewall doorvoersnelheid tot 10 Gbps, geavanceerde bedreigingsbescherming, veilige SD-WAN mogelijkheden, VPN-connectiviteit, applicatiebeheer, webfiltering en gecentraliseerd beheer, biedt de FortiGate 80F uitgebreide beveiliging en efficiënte netwerkbescherming.

  Lees verder
  € 1.394,72
 5. FortiToken Mobile | 5 users

  FortiToken Mobile een app voor iOS of Android welke uw gebruikers de mogelijkheid bied om met sterke authenticatie in te loggen op het Fortigate Console of VPN. Doordat je geen extra authenticatie server nodig hebt is dit een snelle en eenvoudige manier om veilig van een Fortinet VPN gebruik te maken of om de firewall te beheren.

  Lees verder
  € 353,00
 6. Fortitoken-200 | 5x Hardware token

  De Fortitoken 200 levert betaalbare tokens die eenvoudig te implementeren zijn om omgevingen te ondersteunen waar sterke tweefactorauthenticatie nodig is

  Lees verder
  € 280,00
 7. FortiGate 30E |FG-30E Fortinet Firewall

  De FortiGate-30E is ideaal voor kleine bedrijven, kleine kantoren en winkels die alle beveiligingsfuncties van grotere FortiGate apparaten in een kleinere vorm nodig hebben. Ze bieden uitgebreide beveiliging tegen alle mogelijke bedreigingen.

  Lees verder
  € 353,00
 8. FortiGate-50E Firewall + UTP Bundel

  7 x GE RJ45 ports (Including 2 x WAN port, 5 x Switch ports)
  Max managed FortiAPs (Total / Tunnel) 10 / 5 
  1 Year 8x5 FortiCare and FortiGuard Unified (UTP) Protection

  Lees verder
  € 747,00
 9. FortiGate-51E | Fortinet Firewall

  De FortiGate 51E levert een uitstekende netwerkbeveiligingsoplossing in een compact formaat zonder ventilatoren, voor enterprise takken en bedrijven van gemiddelde grootte. Verkrijg ultieme bescherming en gebruiksgemak met de FortiCare en FortiGuard 360 Protection bundel.

  Lees verder
  € 846,00
 10. Fortigate 61F

  De FortiGate 61F-serie biedt een uitstekende beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte ventilatorloze desktopvormfactor voor filialen en middelgrote bedrijven. Het model biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met toonaangevende veilige SD-WAN in een eenvoudige, betaalbare oplossing die gemakkelijk te integreren valt.

  Lees verder
  € 1.132,00
 11. FortiGate-80E

  De FortiGate 80E serie biedt een snelle en beveiligde SD-WAN oplossing in een compact desktopmodel zonder ventilatoren voor enterprise filiaalkantoren en bedrijven van gemiddelde omvang.

  4x GE RJ45 ports, 16GB onboard storage, Max managed FortiAPs (Total / Tunnel) 32 / 16

  Lees verder
  Normale prijs € 823,00 Aanbiedingsprijs € 740,70
 12. FortiGate 100F
  De FortiGate 100F is een krachtig netwerkbeveiligingsapparaat dat is ontworpen voor bedrijven. Het biedt geavanceerde bedreigingsbescherming, veilige connectiviteit en vereenvoudigd beheer. De FortiGate 100F biedt uitgebreide bescherming tegen een breed scala aan cyberbedreigingen, waaronder malware, ransomware en phishingaanvallen. Het biedt ook veilige externe toegang en ondersteunt meerdere implementatieopties. Lees verder
  € 2.973,00
 13. FortiGateRugged 90D + UTP Bundel
  Hardware plus 1 Year 8x5 FortiCare and FortiGuard Unified (UTM) Protection Lees verder
  € 4.684,00
 14. Fortigate 200F | Firewall

  De FortiGate 200F is een krachtig netwerkbeveiligingsapparaat voor middelgrote tot grote ondernemingen. Het biedt geavanceerde bedreigingsbescherming, veilige connectiviteit en eenvoudig beheer. Met krachtige verwerkingsmogelijkheden en geïntegreerde beveiligingsfuncties beschermt de FortiGate 200F tegen malware, ransomware en phishingaanvallen. Het ondersteunt veilige externe toegang en biedt verschillende implementatieopties voor verbeterde netwerkbeveiliging.

   

  Lees verder
  € 5.494,00
 15. FortiGate-80E UTP Bundel
  Hardware plus 1 Year 8x5 FortiCare and FortiGuard UTP Protection Lees verder
  € 1.360,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

per pagina