Fortinet

Over Fortinet

Toonaangevende Cybersecurity-oplossingen voor Organisaties

Het Innovatieve Security Fabric-platform

Het Fortinet Security Fabric-platform biedt geautomatiseerde bescherming, detectie en respons, en consolideert de zichtbaarheid over netwerken en diverse oplossingen van derden. Deze innovatieve benadering stelt organisaties in staat om een gelaagde beveiligingsstrategie te implementeren, waarbij verschillende beveiligingscomponenten naadloos samenwerken om een robuuste verdedigingslinie te vormen. Door proactief te handelen tegen cyberdreigingen, kunnen organisaties hun beveiligingsniveau verhogen.

Focus op Innovatie

Fortinet legt een sterke nadruk op innovatie en maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machine learning. Met een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen kunnen ze snel nieuwe bedreigingen identificeren en bestrijden. Deze innovatieve aanpak stelt organisaties in staat om te profiteren van state-of-the-art beveiligingsmaatregelen en zich aan te passen aan de evoluerende cyberlandschap.

Uitgebreide Diensten en Ondersteuning

Naast hun geavanceerde technologieën biedt Fortinet een breed scala aan diensten en ondersteuning om organisaties te helpen bij het implementeren en beheren van hun beveiligingsinfrastructuur. Met wereldwijde supportcentra en ervaren professionals kunnen ze klanten bijstaan bij technische problemen en het optimaliseren van beveiligingsstrategieën. Fortinet zet zich in voor het succes van hun klanten door uitgebreide ondersteuning en expertise te bieden.

Betrouwbare Partner voor Organisaties

Fortinet heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van cybersecurity-innovatie en uitmuntendheid. Als betrouwbare partner bieden ze effectieve en geavanceerde beveiligingsoplossingen voor organisaties van elke omvang. Hun voortdurende technologische vooruitgang en klantgerichte benadering maken van Fortinet een toonaangevend bedrijf in de cybersecurity-industrie. Organisaties kunnen vertrouwen op Fortinet om hun beveiligingsuitdagingen aan te pakken en te voldoen aan de steeds veranderende cyberdreigingen.

De Fortigate Firewall oplossingen

De FortiGate firewalls bieden geavanceerde beveiliging, netwerkbeheer, VPN-mogelijkheden, malwarebescherming, dreigingspreventie, en integreren eenvoudig met andere Fortinet-oplossingen. FortiGate firewall modellen 40F tot 120G zijn geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. De 40F is ideaal voor 1-10 gebruikers, terwijl de 120G modellen tot 250 gebruikers ondersteunen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
 1. FortiGate 40F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De FortiGate 40F is een krachtige, compacte next-generation firewall (NGFW) die geavanceerde beveiligingsfuncties biedt voor kleine bedrijven en externe kantoren. Met een firewall doorvoersnelheid tot 5 Gbps, geïntegreerde bedreigingsbescherming , biedt de FortiGate 40F een complete en effectieve beveiligingsoplossing in een compact formaat.

  Lees verder
  € 425,00
 2. Fortigate 60F Firewall| Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De Fortigate 60F levert een excellente beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte desktop vorm zonder ventilatoren, voor enterprise filialen en bedrijven van gemiddelde grootte. Verkrijg ultieme bescherming en gebruiksgemak met de FortiCare en Enterprise Protection, Unified Threat Protection (UTP) of Advanced Threat Protection .

  Lees verder
  € 690,00
 3. FortiGate 70F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De FortiGate 70F biedt een uitstekende beveiligings- en SD-WAN-oplossing in een compacte ventilatorloze desktopvormfactor voor filialen en middelgrote bedrijven. Het model biedt bescherming tegen cyberbedreigingen met toonaangevende veilige SD-WAN in een eenvoudige, betaalbare oplossing die gemakkelijk te integreren valt.

  Lees verder
  € 861,88
 4. FortiGate 80F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

  De FortiGate 80F is een krachtige NGFW-appliance voor kleine tot middelgrote organisaties, met hoge doorvoersnelheid, geavanceerde bedreigingsbescherming en geïntegreerde beheerfuncties. Het biedt uitgebreide beveiliging, veilige SD-WAN, VPN-connectiviteit en gecentraliseerd beheer voor efficiënte netwerkbescherming.

  Lees verder
  € 1.519,00
 5. FortiGate 90G | Fortinet firewall

  De FortiGate 90G is een robuuste en krachtige firewall-appliance ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder firewall-bescherming, intrusion prevention, antivirus, webfiltering en applicatiecontrole. Met zijn krachtige hardware levert de FortiGate 90G snelle en betrouwbare netwerkbeveiliging.

  Lees verder
  € 2.035,00
 6. Fortigate FG-100F | Geavanceerde Netwerkbeveiliging en Prestatieoptimalisatie

  De FortiGate 100F is een krachtig netwerkbeveiligingsapparaat voor bedrijven, met geavanceerde bedreigingsbescherming, veilige connectiviteit en vereenvoudigd beheer. Het biedt uitgebreide bescherming tegen cyberbedreigingen en ondersteunt veilige externe toegang.

  Lees verder
  € 2.682,00
 7. Fortinet FortiGate-120G

  De Fortinet FortiGate 120G is een krachtige firewall-oplossing die uw netwerk beschermt tegen geavanceerde cyberdreigingen. Met hoge prestaties, eenvoudig beheer en geavanceerde functionaliteiten biedt deze firewall een alles-in-één beveiligingsoplossing voor uw organisatie.

  Lees verder
  € 2.980,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina