Refurbished

Refurbished producten tegen een scherpe prijs. De producten bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar werken als nieuw.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina
 1. Sophos SG 230 Firewall rev. 1 | refurbished

  Met de Sophos Security Gateway SG 230 schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 55 tot 250 gebruikers. De SG 230 heeft standaard een basis licensie en kan verder worden uitgebreid met security subscribties.

  Lees verder
  € 600,00
 2. Omnikey 5421 | Dual Smartcard Reader (refurbished)
  De Omnikey 5421-lezer vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn. De readers bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar zijn volledig functionerend. Lees verder
  € 35,00
 3. UPEK TouchChip | Refurbished

  De Refurbished UPEK TouchChip bevat mogelijk lichte gebruikssporen maar functioneert als nieuw. Deze TouchChip is een capacitieve vingerafdruklezer met een beschermlaagje om de gebruiker van robuustheid en langdurig gebruik te verzekeren. De scanner is gebaseerd op de 'TouchChip Silicon Fingerprint' sensor die van toepassing is in notebooks, toetsenborden, handheld hardware, deursloten, betaalautomaten en andere applicaties.


  Lees verder
  € 5,00
 4. Omnikey Cardman 3121 | Refurbished geschikt voor UZI-Pas

  De readers bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar zijn volledig functionerend. De HID Omnikey 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor bij de desktop. De Omnikey 3121 USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas. Maar ook smartcard logon of gebruik met E-ID is mogelijk.

  Lees verder
  € 16,00
 5. -50%
  Omnikey 5321 V2 | Refurbished

  De Omnikey 5321 V2 Reader combineert contact met contactloze technologie in een enkel apparaat. Het is uitgerust met dual interface en leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als naar vrijwel elke contact smartcard. De dual interface functie ondersteunt werkomgevingen waarbij zowel contactloze smartcards als contact smartcards in gebruik zijn.

  Lees verder
  Normale prijs € 30,00 Aanbiedingsprijs € 15,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina