Refurbished

Refurbished producten tegen een scherpe prijs. De producten bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar werken als nieuw.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

per pagina
 1. Sophos AP 100c - voor SG en XG Series | Refurbished

  Sophos AP 100c: End of Sales, maar compatibel met Sophos SG en XG series. Beheer eenvoudig en veilig draadloze netwerken via Sophos XG en SG series

  Lees verder
 2. Sophos SG 230 Firewall rev. 1 | refurbished

  Met de Sophos Security Gateway SG 230 schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 55 tot 250 gebruikers. De SG 230 kan worden voorzien van Sophos XG

  Deze firewall bevat mogelijk lichte gebruikssporen maar functioneert volledig naar behoren.

  Lees verder
  € 150,00
 3. Sophos SG 230 rev 2 Firewall | Refurbished

  De Sophos SG 230 rev 2 Firewall (Refurbished) is een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor netwerkbeveiliging. Deze gereviseerde firewall biedt geavanceerde bedreigingsbescherming en veilige connectiviteit voor uw bedrijf. Met zijn krachtige prestaties en robuuste functies zorgt het voor de veiligheid van uw netwerk en gegevens. 

  Lees verder
  € 250,00
 4. 10GbE Fiber Transceiver Long Range (10 Base-LR) | Refurbished

  Sophos SG/XG tested 1/10G Transceivers ITFZTCHLR. Deze refurbished transceiver bevat mogelijk lichte gebruikssporen maar functioneert volledig naar behoren.

  Lees verder
  € 150,95
 5. Sophos FleXi Port | 2 port 10GbE SFP+ | Refurbished

  De Sophos FleXi Port-module (SGIZTCHF2) is een uitbreidingsmodule die wordt gebruikt met Sophos SG/XG firewalls maar ook met netwerkswitches en routers. De module biedt extra poorten voor het aansluiten van netwerkapparaten en kan worden geconfigureerd om verschillende soorten connectiviteit te bieden, waaronder 10GbE SFP-verbindingen.

  Lees verder
 6. HID ActivID mini token AT | Refurbished

  De ActivID Mini OTP Token is ontworpen om naar een groot aantal klanten of werknemers uit te rollen en te gebruiken voor sterke authenticatie. De ActivID Mini OTP Token is waterproof. De BMT101P200-25 hardware token is nieuw en ongebruikt echter we verkopen ze refurbished om dat ze al wat ouder zijn.

  Lees verder
  € 100,00
 7. HID ActivID mini token OE | Refurbished

  De ActivID Mini OTP Token is ontworpen om naar een groot aantal klanten of werknemers uit te rollen en te gebruiken voor sterke authenticatie. De ActivID Mini OTP Token is waterproof. De BMT102P200 hardware token is nieuw en ongebruikt echter we verkopen ze refurbished om dat ze al wat ouder zijn.

   

  Lees verder
  € 100,00
 8. Omnikey 5321 CL kaartlezer

  De Omnikey 5321 CL is gehuisvest in een robuuste, gesloten behuizing met een handige kaarthouder en is de ideale lezer voor contactloze technologische toepassingen. De Omnikey 5321 CL is uitgerust met een kaartlezer die leest en schrijft naar 13,56 MHz contactloze smartcards in alle drie de HF-standaarden en ondersteunt op economische wijze eindgebruikersomgevingen waar een ruim aanbod aan contactloze kaarten en tags worden gebruikt.

  De 5321CL is een gebruikte kaartlezer maar 100% correct werkend.

  Lees verder
  € 20,00
 9. HID ActivID mini token OT | Refurbished

  De refurbished HID ActivID mini token OT is een compact en betrouwbaar beveiligingstoken dat twee-factor authenticatie en sterke encryptie biedt. Het is een kosteneffectieve oplossing voor veilige toegangscontrole en gegevensbeveiliging. 

  Lees verder
  € 100,00
 10. Omnikey 5321 V2 | Refurbished

  De Omnikey 5321 V2 Reader combineert contact met contactloze technologie in een enkel apparaat. Het is uitgerust met dual interface en leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als naar vrijwel elke contact smartcard. De dual interface functie ondersteunt werkomgevingen waarbij zowel contactloze smartcards als contact smartcards in gebruik zijn.

  Lees verder
  € 20,00
 11. UPEK TouchChip | Refurbished

  De Refurbished UPEK TouchChip bevat mogelijk lichte gebruikssporen maar functioneert als nieuw. Deze TouchChip is een capacitieve vingerafdruklezer met een beschermlaagje om de gebruiker van robuustheid en langdurig gebruik te verzekeren. De scanner is gebaseerd op de 'TouchChip Silicon Fingerprint' sensor die van toepassing is in notebooks, toetsenborden, handheld hardware, deursloten, betaalautomaten en andere applicaties.


  Lees verder
  € 5,00
 12. 4 port 10 GbE SFP+ Flexi Port module (voor SG/XG 2xx/3xx/4xx) Refurbished
  De 4-poorts 10 GbE SFP+ Flexi Port module (voor SG/XG 2xx/3xx/4xx) Refurbished is een kosteneffectieve oplossing om high-speed connectiviteit toe te voegen aan uw Sophos SG/XG 2xx/3xx/4xx series firewalls. Met vier flexibele SFP+ poorten en de mogelijkheid om verschillende transceivers te gebruiken, biedt deze refurbished module betrouwbare en snelle connectiviteit voor uw netwerk Lees verder
  € 591,75
 13. ACTIVID TOKEN V2 | 1 Stuk Refurbished
  Koop de ACTIVID TOKEN V2 Refurbished voor betrouwbare en kosteneffectieve OTP-authenticatie. Verhoog uw beveiliging met dit grondig geteste apparaat. Bestel nu en bescherm uw digitale ActivID omgeving. Lees verder
  € 10,00
 14. Omnikey Cardman 3121 | Refurbished geschikt voor UZI-Pas

  De readers bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar zijn volledig functionerend. De HID Omnikey 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor bij de desktop. De Omnikey 3121 USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas. Maar ook smartcard logon of gebruik met E-ID is mogelijk.

  Lees verder
  € 17,00
 15. Omnikey 5421 | Dual Smartcard Reader (refurbished)

  De Omnikey 5421-lezer is vervangen voor de Omnikey 5422 kaartlezer en vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn.

  Lees verder
  € 35,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

per pagina