Barracuda Email Security

Barracuda Email Security

Barracuda EMAIL Protection Advanced/Premium of Premium Plus

Meer dan 91% van de gerichte cyberaanvallen begint met een e-mail. Aanvallen via e-mail onderbreken de bedrijfsactiviteiten, veroorzaken financiële schade en brengen de zakelijke integriteit in gevaar. Barracuda beschermt uw bedrijf met meerdere beschermingslagen die alle aspecten van uw e-mailinfrastructuur omvatten, inclusief gateway-verdediging, e-mailbestendigheid, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikersbeveiliging.

Gratis Barracuda Email Threat Scan voor Office 365 admins

De Barracuda Email Threat scanner voor Microsoft Office 365 global admins maakt het mogelijk om 5 gratis scans uit te voeren binnen uw organisatie. Ontdek de gevaren welke in de mailboxen van uw medewerkers zitten. Klik op het Threat Scanner logo om naar de site van Barracuda te gaan en een gratis scan te starten.

Gratis Email Threat Scanner

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina
 1. Barracuda Email Protection | MS Office 365 backup | 1 Maand FLEX

  Barracuda Cloud-to-Cloud backup biedt u de flexibiliteit om gegevens uit Teams, Exchange, SharePoint en Onedrive volledig te herstellen of in grondig detail. Per gebruiker voor 1 maand.

  Lees verder
  € 2,50
 2. Barracuda Email Protection | Email Gateway Defense | 1 Maand FLEX

  In de hedendaagse complexe cyber-threat-omgeving, heeft u een emailbeveiligingsoplossing nodig die uitgebreide beveiligings biedt tegen geavanceerde aanvallen. Echter dient deze ook makkelijk te implementeren, configureren en beheren zijn. Barracuda biedt bescherming vanuit de cloud tegen geavanceerde email-aanvallen, zorgt voor email-continuïteit en scant uitgaande emails om gegevensverlies te voorkomen, allemaal zonder installatie van extra hardware of software. Per user, voor 1 maand FLEX.

  Lees verder
  € 2,61
 3. Barracuda Email Protection | Impersonation Protection

  Identificeer impersonatiepogingen voordat ze uw gebruikers bereiken met Barracuda Impersonation Protection. Per gebruiker voor 1 maand.

  Lees verder
  € 2,95
 4. Barracuda Email Protection | Incident Response | 1 Maand FLEX

  Geen enkele hedendaagse emailverdedigingstechnologie kan 100% van de keren beschermen tegen emailbedreigingen die alsmaar toenemen qua complexiteit. Sommige geavanceerde social engineering aanvallen zoals zakelijke emailaantasting zullen gebruikers' mailbox bereiken. Wanneer dit gebeurt, kunt u met Barracuda Incident Reponse snel en accuraat reageren om de schaal en ernst van de schade in te perken. Per gebruiker per maand.

  Lees verder
  € 3,13
 5. Barracuda Email Protection | Cloud Archiving Service | 1 Maand FLEX

  Ideaal voor het gebruik met services zoals Office 365 en G Suite, gebruikt het de Barracuda Cloud om gegevens op te slaan voor zo lang als nodig zonder risico op wijzigingen of verwijdering. End user productiviteit neemt toe door de toegankelijkheid naar ieder bericht ooit verzonden of ontvangen van ieder apparaat. Per gebruiker per maand.

  Lees verder
  € 3,15
 6. Barracuda Email Protection, Advanced Bundel, per User, 1 Maand FLEX

  Geavanceerde Email beveiliging voor Microsoft Office 365. Voor bedrijven welke gegevens en medewerkers willen beschermen tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen, is Barracuda Email Protection Advanced een uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossing die de organisatie beschermt tegen diverse soorten aanvallen via Uw email.

  Lees verder
  € 5,30
 7. Barracuda Email Protection, Premium, per User, 1 Maand FLEX

  Premium Email beveiliging voor Microsoft Office 365. Voor bedrijven welke gegevens en medewerkers willen beschermen tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen, is Barracuda Email Protection Premium een uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossing die de organisatie beschermt tegen diverse soorten aanvallen via Uw email. 

  Lees verder
  € 9,72
 8. Barracuda Email Protection | Domain Fraud Protection

  Voorkom domein spoofing en impersonatie van uw bedrijfsnaam met Barracuda Domain Fraud Protection. Per gebruiker voor 12 maanden.

  Lees verder
  € 12,00
 9. Barracuda Email Protection, Premium Plus, per User, 1 Maand FLEX

  Premium Plus Email beveiliging voor Microsoft Office 365. Voor bedrijven welke gegevens en medewerkers willen beschermen tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen, is Barracuda Email Protection Premium Plus een uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossing die de organisatie beschermt tegen diverse soorten aanvallen via Uw email.

  Lees verder
  € 13,19
 10. Barracuda Sentinel | Bescherming tegen E-mailbedreigingen | 1 Maand FLEX
  Bescherm uw bedrijf tegen spear phishing, accountovername en e-mailfraude met Barracuda Sentinel's AI-gedreven beveiliging. Lees verder
  € 3,99
 11. Barracuda Data Inspector

  Barracuda Data Inspector, 12 maanden. Helpt u met het vinden van gevoelige gegevens en ongedetecteerde malware.

  Lees verder
  € 28,50
 12. Barracuda Email Protection | Security Awareness Training

  Barracuda's Security Awareness Traning platform stelt gebruikers in staat om correct te reageren op de meest recente phishing-technieken en deze te begrijpen. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om subtiele phishing-aanwijzingen te herkennen en het voorkomen van emailfraude, gegevensverlies en merkschade. Het tovert werknemers om tot krachtige beschermers tegen schadelijke phishingaanvallen. Per user, voor 12 Maanden.

  Lees verder
  € 11,40
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina