Trend Micro

Trend Micro

Trend Micro

Een robuuste verdediging tegen cyberdreigingen start met Trend Micro. Bij Virtual Security erkennen we de complexiteit van hedendaagse cyberbedreigingen en adviseren wij de antivirus van Trend Micro als een essentiële component van uw beveiligingsstrategie. Met Trend Micro kunt u vertrouwen op geavanceerde technologie die speciaal is ontworpen om uw digitale omgeving veilig te houden. Het antivirus van Trend Micro is met onze FLEX-licenties al vanaf één maand verkrijgbaar voor een vast bedrag per maand.

Uitgebreide bescherming met de antivirus van Trend Micro

Het uitgebreide aanbod van Trend Micro gaat verder dan traditionele antivirus oplossingen. Trend Micro beschermt actief tegen ransomware, waardoor uw data beschermd blijft tegen gijzelsoftware. De geavanceerde capaciteiten van Trend Micro-antivirus, versterkt door Trend Micro XDR, bieden een diepgaand inzicht in dreigingen en verbeteren uw algehele beveiliging. Trend Micro staat centraal in uw ICT-security en verzekert u van een sterke eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen.

Voorzie een betrouwbaar antivirus

Neem de veiligheid van uw data serieus en plaats nu uw bestelling voor de antivirus van Trend Micro via onze webshop. Een account maken is simpel, en met Trend Micro bent u verzekerd van een snelle, effectieve bescherming tegen de nieuwste cyberdreigingen. Laat geen ruimte voor twijfel en kies voor de betrouwbare bescherming die Trend Micro biedt. Bestel vandaag nog uw beveiligingssystemen en investeer in de veiligheid van uw bedrijf en thuisomgeving.

Worry-Free Services Worry-Free Services Advanced Worry-Free XDR Worry-Free With
Co-Managed XDR
  Worry-Free Services Worry-Free Services Advanced Worry Free XDR
Endpoint Security

+ Cloud App Security

+ Email Security

+ Email Security Advanced

+ EDR

+ MDR

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 31

Pagina
per pagina
 1. Trend Micro Worry-Free XDR Services | Aanbieding

  Trend Micro Worry-Free XDR is de nieuwste, sterktste en meest uitgebreide versie van Worry-Free tot nu toe. Met Worry-Free XDR is Trend Micro de enige security vendor die native detectie en respons levert over email en endpoint. 

  Lees verder
  € 2,67
 2. Trend Micro Worry-Free Services | Antivirus voor bedrijven

  Trend Micro Worry-Free Services is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven om hun endpoints, servers en mobiele apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen.

  Lees verder
  € 2,09
 3. Trend Micro Worry-Free Services Advanced | Antivirus

  Trend Micro Worry-Free Services Advanced is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven om hun endpoints, servers en mobiele apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen. Met e-mailbeveiligingsstandaard en Cloud App Security

  Lees verder
  € 2,57
 4. Trend Micro Worry-Free with Co-Managed XDR

  Trend Micro Worry-Free met Co-Managed XDR is een cybersecurity-oplossing die endpoint-bescherming combineert met geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden. Het biedt uitgebreide beveiliging voor endpoints, real-time bedreigingsinformatie en 24/7 monitoring door de beveiligingsanalisten van Trend Micro. Het helpt organisaties hun endpoints te beschermen tegen malware, ransomware en phishing-aanvallen, terwijl het zorgt voor tijdige detectie en respons op geavanceerde bedreigingen.

  Lees verder
  € 10,64
 5. Trend Micro WF Flex | Antivirus voor bedrijven

  Bekijk hier onze Trend Micro Worry-Free subscripties die u per maand kunt betalen. Probeer nu de gratis demo.

  Lees verder
  € 2,09
 6. Worry-Free Services Endpoint Detection & Response, New, Normal, 51-100 User License,12 maanden
  Trend Micro Endpoint Detection and Response (EDR) biedt geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden om uw organisatie veilig te houden. Met real-time monitoring van endpoints en machine learning-algoritmen, identificeert en blokkeert het snel potentiële bedreigingen. Automatische responsacties en uitgebreide rapportage helpen de impact van incidenten te minimaliseren en de beveiligingsstatus te bewaken. Lees verder
  € 26,75
 7. Trend Micro Worry-Free Services Standard

  Met Worry-Free Services van Trend Micro kunt u gemakkelijk en effectief ransomware en gerichte aanvallen blokkeren met gehoste endpointbeveiliging voor al uw apparaten. Het zorgt ervoor dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw bedrijf. 

  1 device per licentie

  U kunt ook maandelijks betalen voor deze subscriptie. Klik hier voor de flex variant.

  Lees verder
 8. Trend Micro Worry-Free Services Advanced

  Trend Micro Worry-Free Services Advanced is een op cloud-gebaseerde beveiliging, specifiek ontworpen om al uw endpoints te beschermen met bekroonde apparaat- en emailbescherming. Om u tijd en hulpmiddelen te besparen, wordt het gehost en beheerd door Trend Micro. 

  U kunt ook maandelijks betalen voor deze subscriptie. Klik hier voor de flex variant.

  Lees verder
 9. Apex One as a Service

  De Apex One biedt u beveiliging op gebieden waar traditionele antivirussen dat niet kunnen. Het model leert en past zich voortdurend aan terwijl het automatsich bedreigingsinformatie deelt in uw omgeving. Het model is bedoeld voor grote bedrijven die forse beveiliging vereisen. 
  Lees verder

  € 29,07
 10. Trend Micro OfficeScan XG

  Profiteer van de kracht van fysieke en virtuele desktops.
  Consolideer uw endpoints onder één gebundelde infrastructuur in fysieke, virtuele, cloud- en mobiele omgevingen met een flexibele en voordelige beveiliging die u gemakkelijk kunt inzetten en beheren vanaf één console.

  OfficeScan is vanaf heden niet meer los verkrijgbaar. Deze is nu ondergebracht in de Enterprise Security voor Endpoints light suite. Voor eventuele upgrades of verlengingen neemt u contact op via sales@virtualsecurity.nl.

  Lees verder
 11. Trend Micro Business Security | Gratis Antivirus Scan
  De Trend Micro Antivirus Business Security Assessment Service is een uitgebreide oplossing om de cybersecurity van uw organisatie te evalueren en te verbeteren door middel van antivirus. De service omvat onder andere vulnerability assessments, penetratietesten, webapplicatiebeveiligingstests en social engineering-tests. Daarnaast wordt uw beveiligingsbeleid geëvalueerd en ontvangt u aanbevelingen voor verbetering. Met deze service kunt u proactief uw verdediging tegen cyberdreigingen versterken. Lees verder
  € 0,00
 12. Trend Micro Worry-Free™ Business Security Standard

  De ideale beveiligingssoftware voor kleine bedrijven. Het product is eenvoudig te gebruiken, heeft een kleine footprint en zal u en uw personeel niet vertragen. Met deze oplossing kunt u erop vertrouwen dat uw IT-beveiliging uitgebreid is en uw bedrijfsgegevens veilig. 

  Snel. Effectief. Simpel.

  Lees verder
 13. Trend Micro Worry-Free Advanced: New, Normal, 5-5 User License,12 maanden

  De ideale beveiligingssoftware voor kleine bedrijven. Het product is eenvoudig te gebruiken, heeft een kleine footprint en zal u en uw personeel niet vertragen. Met deze oplossing kunt u erop vertrouwen dat uw IT-beveiliging uitgebreid is en uw bedrijfsgegevens veilig. 

  Lees verder
 14. Trend Micro Smart Protection Complete

  De Smart Protection Complete levert Trend Micro's maximale XGen endpoint beveiliging van uw bewezen beveiligingspartner. 

  Lees verder
  € 63,78
 15. Trend Vision One Security Assessment Service
  Vision One is een uitgebreid cybersecurity-platform dat geïntegreerd zicht, detectie en responsmogelijkheden biedt over beveiligingslagen en endpoints. Het biedt geavanceerde dreigingsinformatie, analyses en automatisering om proactief cyberdreigingen te identificeren en verminderen. Met gecentraliseerd inzicht maakt Vision One beveiligingsmonitoring, incidentrespons en nalevingsbeheer mogelijk. Lees verder
  € 0,00
 16. Trend Micro Worry-Free Advanced |Antivirus

  Trend Micro Worry-Free advanced|Antivirus is speciaal ontworpen voor het beveiligen van kleine bedrijven tegen ransomware, virussen, spyware en andere malware. Hierdoor is uw bedrijf erg goed beveiligd.

  Lees verder
 17. Cloud App Security Advanced Add-on, Renew, Normal, 26-250 User License,12 months
  De Cloud App Security Advanced Add-on is een vernieuwende cybersecurity-oplossing voor bedrijven met een 51-100 gebruikerslicentie. Deze Add-on biedt geavanceerde beveiligingsfuncties voor cloudapplicaties, waardoor uitgebreide bescherming tegen cyberdreigingen wordt geboden. Met een vernieuwing van 12 maanden. Lees verder
  € 25,20
 18. Worry-Free Services Endpoint Detection & Response, Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden
  Trend Micro Worry-Free Services is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven om hun endpoints, servers en mobiele apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen. Lees verder
  € 26,75
 19. Worry-Free Advanced: Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden
  Worry-Free Advanced Renew is een cybersecurity-oplossing die is ontworpen voor bedrijven met 51-100 gebruikerslicenties. Het biedt uitgebreide bescherming tegen cyberdreigingen, waaronder antivirus, webfiltering en e-mailbeveiligingsfuncties. Lees verder
  € 19,57
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 31

Pagina
per pagina