Yubico | Yubikey Security Key

YubiKey

YubiKey is een pionier in de wereld van beveiligingssleutels, met een product dat bekend staat om zijn robuustheid en veelzijdigheid. Bij Virtual Security zijn we trots om YubiKey aan te bieden, bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Een YubiKey is de sleutel tot het beveiligen van uw persoonlijke en zakelijke gegevens en staat voorop in de strijd tegen cyberdreigingen.

Diverse producten van YubiKey

YubiKey onderscheidt zich met diverse producten zoals de YubiKey 5 NFC, die een gemakkelijke en veilige tweefactorauthenticatie via NFC biedt. Terwijl een YubiKey 5 NFC zich richt op gebruiksgemak, biedt een Feitian-securitykey een alternatieve beveiligingsopties. Als u op zoek bent naar een security key die zowel veelzijdigheid als veiligheid biedt, dan is YubiKey de ideale optie. Deze producten versterken de kernprincipes van veilige authenticatie binnen het ICT-security domein.

Kies voor de juiste beveiliging

Voor hoogwaardige ICT-security, is het essentieel dat u kiest voor betrouwbare producten van een gespecialiseerde leverancier in ICT-oplossingen. YubiKey biedt u deze zekerheid. Verhoog vandaag nog uw beveiligingsniveau door te kiezen voor de geavanceerde technologie van YubiKey. Neem contact op met Virtual Security, uw leverancier in ICT-oplossingen, en zet de stap naar een veiliger digitaal leven. Bestel uw YubiKey nu en begin met het bouwen van een sterkere verdedigingslinie tegen cyberaanvallen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
 1. YubiKey 5 NFC

  De YubiKey 5 NFC van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen tegen account overnames en compliance mogelijk maakt. Dit model van de Yubikey valt makkelijk aan een sleutelbos te bevestigen voor optimaal gebruiksgemak. 

  Lees verder
  € 49,00
 2. YubiKey 5 C NFC

  De YubiKey 5 C NFC is ’s wereld meest veilige beveiligingssleutel welke met meer computers, servers, websites en applicaties integreert dan iedere andere beveiligingssleutel.

  Multi-protocol support voor FIDO2, FIDO U2F, Yubico OTP, OATH-TOTP, OATH-HOTP, Smartcard (PIV), OpenPGP en Challenge-Response.

  Lees verder
  € 54,00
 3. Yubikey 5C Nano

  Dit compacte model uit de YubiKey 5 serie is ontworpen om in een USB-C ingang te blijven zitten zonder hinder te veroorzaken terwijl u verzekerd bent van de meest effectieve bescherming tegen account overnames. 

  Lees verder
  € 65,00
 4. YubiKey 5Ci

  De YubiKey 5Ci van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die uw gebruikersaccounts beschermt en die beschikt over een lightning en USB-C aansluiting.

  Lees verder
  € 75,00
 5. De YubiKey Bio FIDO Editie USB-A | Yubico Authenticatiesleutel

  Deze hardware authenticator voegt ondersteuning voor vingerafdrukherkenning toe aan de krachtige authenticatiebeveiliging. 

  Lees verder
  € 89,90
 6. YubiKey 5C

  De YubiKey 5c is de beste beveiligingssleutel met een USB-C-verbinding die werkt met meer online services en applicaties dan elke andere beveiligingssleutel. 

  Lees verder
  € 55,00
 7. YubiKey 5 Nano

  Met de YubiKey 5 Nano hanteert u de meest effectieve bescherming tegen account overnames in een zeer compacte vorm factor.

  Lees verder
  € 60,00
 8. YubiKey C Bio FIDO Edition | Security Key

  Deze hardware authenticator met USB C aansluiting voegt ondersteuning voor vingerafdrukherkenning toe aan de krachtige authenticatiebeveiliging. 

  Lees verder
  € 96,50
 9. YubiKey 5 NFC FIPS

  De YubiKey FIPS biedt uitstekende bescherming tegen accountovernames en beschikt over een USB-A verbinding. 

  Lees verder
  € 90,00
 10. YubiKey Nano FIPS

  Met de YubiKey NANO Fips beschermt u uw bedrijf tegen accountovernames door bijvoorbeeld multi-factorauthenticatie. 

  Lees verder
  € 95,00
 11. YubiKey 5 C Nano FIPS

  De YubiKey C Nano FIPS is FIPS 140-2 gevalideerd (AAL3) van de NIST SP800-63B richtlijnen.

  Lees verder
  € 105,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina