Yubikey 5C Nano

Dit compacte model uit de YubiKey 5 serie is ontworpen om in een USB-C ingang te blijven zitten zonder hinder te veroorzaken terwijl u verzekerd bent van de meest effectieve bescherming tegen account overnames. 

€ 59,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5060408461518
  • Koop 50 voor € 56,00 en bespaar 5%
Vraag offerte aan

Let op: de beveiligingssleutels van Yubico kunnen niet retour genomen worden uit veiligheidsoverwegingen. 

De YubiKey 5C Nano van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen account overnames en die compliance mogelijk maakt.

De YubiKey biedt sterke authenticatie met ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder bestaande Smartcard authenticatie en WebAuthn/FIDO2, de nieuwe norm voor het vervangen van zwakke op wachtwoord gebaseerde authenticatie. Met de YubiKey wordt uw beveiliging verbeterd door sterke hardware-gebaseerde authenticatie met behulp van krachtige publieke sleutel cryptografie. 

De Yubikey biedt uitgebreide authenticatie opties

  • Sterke enkele factor - Wachtwoordloos: het model vervangt zwakke wachtwoorden met wachtwoordloze tap-n-go authenticatie.
  • Sterke tweefactor - Wachtwoord + authenticator: voegt een tweede factor toe voor veilige tweefactorauthenticatie.
  • Sterke multifactor - Wachtwoordloos + pincode: combineert tap-n-go authenticatie met een pincode om hoge betrouwbaarheidsvereisten op te lossen zoals financiële transacties of een recept indienen.

De multi-protocol beveiligingssleutel voor sterke authenticatie op schaal

De Yubikey multi-protocol ondersteuning optimaliseert authenticatie voor bestaande systemen terwijl het de weg vrijmaakt voor een wachtwoordloze toekomst. 

  • Ondersteunde authenticatie en cryptografische protocollen betreffen onder andere FIDO Universal 2nd Factor (U2F), WebAuthn/FIDO2, Personal Identity Verification-compatible Smart Card (PIV) en OpenPGP smart card.
  • Werkt op de belangrjikste besturingssystemen zoals Microsoft Windows, macOS, iOS, Android en Linux evenals de leidende browsers.
  • De series 5 YubiKey's zijn beschikbaar in verschillende varianten met USB-C, NFC of Lightning verbindingen. De 5C Nano beschikt over een USB-C uitgang.

Verminderde IT-kosten

De YubiKeys verminderen aanzienlijk de nummer één IT support kosten - wachtwoord resets - waaraan Microsoft meer dan 12 miljoen dollar per maand besteedt. Door over te stappen van mobiele one time passwords (OTP's) naar YubiKeys vermeldde Google de volgende resultaten.

  • Nul account overnames.
  • 4x snellere authenticatie.
  • 92% minder IT support oproepen.

Gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar

Gebruikers hoeven niets te installeren en kunnen gebruik maken van de YubiKey binnen enkele minuten. Verder is de YubiKey zo betrouwbaar omdat het geen batterij of netwerk activiteit nodig heeft, hierdoor staat het altijd aan en is het altijd beschikbaar.


Yubico is de belangrijkste uitvinder van de WebAuthn/FIDO2 en U2F authenticatie normen aangenomen door de FIDO alliantie, en is het eerste bedrijf dat de U2F beveiligingssleutel en een multiprotocol FIDO2/WebAuthn authenticator heeft ontwikkeld.

Yubikey 5C Nano

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yubikey 5C Nano