RSA SecurID

RSA Software tokens

RSA Software tokens vormen een innovatieve oplossing in de wereld van ICT-beveiliging en Virtual Security heeft een breed assortiment om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Deze tokens leveren een krachtige, gebruiksvriendelijke manier om toegang te verkrijgen tot netwerken en applicaties, met de flexibiliteit en mobiliteit die moderne gebruikers eisen. Met RSA Software tokens maakt u een einde aan het continu wisselen van verschillende apparaten voor beveiligde toegang.

Wat zijn RSA Software tokens?

De RSA SecurID software tokens gebruiken hetzelfde toonaangevende, time-based algoritme als de hardware tokens van RSA. Echter, in plaats van opgeslagen te zijn in hardware, is de software token symmetrische sleutel beveiligd op de gebruikers PC, laptop of smartphone. De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde toegang.

RSA Hardware tokens

Het meest gebruikte hardware token van RSA is de bekende SID 700 token. Het token genereert iedere dertig of zestig seconden een unieke code welke door de RSA Authentication Manager kan worden geverifieerd. De RSA Hardware tokens kunnen eenvoudig aan de sleutelbos worden gedragen. Voordeel van een hardware token is dat gebruikers geen mobiele telefoon (van de zaak) nodig hebben.

RSA Authentication Manager Licenties

RSA Authentication Manager is het platform achter RSA SecurID dat gecentraliseerd beheer voor de RSA SecurID omgeving toestaat. Het beschikt over authenticatie methodes, gebruikers, applicaties en agenten verspreid over verschillende fysieke sites. Het verifieert authenticatieverzoeken en administreert centraal een organisaties authenticatiebeleid.

Versterk uw ICT-beveiliging

In het huidige digitale landschap is het beschermen van uw data tegen dreigingen zoals ransomware essentieel. RSA Software tokens en hardware tokens bieden daarvoor een geavanceerde, maar eenvoudige oplossing. Bent u klaar om uw ICT-security naar een hoger niveau te tillen? Neem dan het heft in eigen handen en plaats vandaag nog uw bestelling voor RSA Software tokens bij Virtual Security.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

  RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance is de support fee voor uw RSA omgeving. Het geeft recht op product updates en de moelijkheid om bij RSA Support een case aan te maken. Gebuik de offerte knop om voor uw omgeving een offerte op te vragen. Wanneer uw support is verlopen kan er worden gebackdate op uw verlopen support contract.

  Lees verder
  € 44,64
 2. RBA ODA | SMS authenticatie van RSA

  On-demand authenticatie (ODA). De gebruiker moet een pincode en een one-time tokencode correct invoeren die verstuurd worden naar een vooraf geconfigureerd telefoonnummer of e-mailaccount en RSA Riskbased authenticatie (RBA) versterkt de traditionele authenticatie gebaseerd op wachtwoorden.

  Lees verder
 3. RSA SecurID SID700 hardware token 36 maanden

  RSA SID700 hardware token voor 36 maanden. Indien u een afwijkend aantal wenst van de hieronder gegeven opties kunt u een offerte opvragen. Dit product heeft een levertijd van ca 5 werkdagen, voor snelle uitbreiding kunt u kiezen voor de SID820 softwaretokens of RBA ODA (sms).

  Lees verder
  € 86,00
 4. RSA SecurID SID820 Software token | 36M

  De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde, naadloze toegang. Een software token kan ook direct worden ingetrokken en hersteld wanneer iemand het verliest of het bedrijf verlaat, waardoor het niet nodig is gebruikte tokens te vervangen.

  Lees verder
  € 74,04
 5. RSA Authentication Manager user licentie | SID Access Base Perp

  RSA SecurID Access; 's werelds meest geïmplementeerde multifactorauthenticatie-oplossing, levert een geavanceerde set aan moderne functies zodat u de meest belangrijke dingen kunt beschermen. Per gebruiker heeft u een licentie nodig aangevult met een authenticator ( hardware-/software-/sms token) 

  Lees verder
 6. RSA ID Plus E1 Hybrid per User 1 Month

  RSA ID Plus E1 Hybrid biedt verbeterde beveiliging voor IT-managers en administrators door sterke authenticatie te combineren met een intuïtieve gebruikerservaring. Deze oplossing, geschikt voor zowel on-premises als cloudapplicaties, vermindert het risico op ongeautoriseerde toegang door meervoudige authenticatiemethoden toe te passen. Voordelen zijn onder andere verbeterde beveiliging, flexibiliteit in implementatie, vereenvoudigd beheer, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid, wat essentieel is voor het beschermen van bedrijfsmiddelen en het waarborgen van de privacy binnen organisaties.

  Lees verder
  € 4,09
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina