RSA SecurID

RSA Hardware tokens

Het meest gebruikte hardware token van RSA is de bekende SID 700 token. Het token genereerd iedere 30 of 60 seconden een unieke code welke door de RSA Authentication manager kan worden geverifieerd. De RSA Hardware tokens kunnen eenvoudig aan de sleutelbos worden gedragen. Voordeel van een hardware token is dat gebruikers geen mobiele telefoon (van de zaak) nodig hebben.

RSA Software tokens

 De RSA SecureID software tokens gebruiken hetzelfde toonaangevende, time-based alrogitme als de hardware tokens van RSA. Echter zit het niet opgeslagen in hardware, de software token symmetrische sleutel is beveiligd in de gebruiker's PC, laptop, smartphone of USB-apparaat. De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde, naadloze toegang. 

RSA Authentication Manager Licenties

 RSA Authentication Manager is het platform achter RSA SecurID dat gecentraliseerd beheer voor de RSA SecurID omgeving toe staat. Het beschikt over authenticatie methodes, gebruiikers, applicaties en agenten verspreid over verscheidene fysieke sites. Het verifieert authenticatie verzoeken en administreert centraal een organisatie's authenticatiebeleid.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. RBA ODA | SMS authenticatie van RSA

  RBA versterkt RSA SecurID authenticatie en traditionele authenticatie gebaseerd op wachtwoorden.

  Lees verder
 2. RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

  De kracht van RSA SecurID Authentication gecombineerd met het gemak en de flexibiliteit van risico-gebaseerde authenticatie.

  Lees verder
  € 31,44
 3. RSA SecurID SID820 Software token 12 Maanden

  De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde, naadloze toegang. Een software token kan ook direct worden ingetrokken en hersteld wanneer iemand het verliest of het bedrijf verlaat, waardoor het niet nodig is gebruikte tokens te vervangen.

  Lees verder
  € 28,20
 4. RSA SecurID SID700 hardware token 36 maanden

  RSA SID700 hardware token voor 36 maanden. Indien u een afwijkend aantal wenst van de hieronder gegeven opties kunt u een offerte opvragen.

  3-5 leverdagen voor dit product, voor snelle uitbreiding kunt u kiezen voor de sid820 of RBA ODA.

  Lees verder
  € 74,00
 5. RSA SecurID SID700 10x 24 maanden

  De RSA SID700 is de meest populaire form factor binnen het portfolio van RSA. Gemak, betrouwbaarheid en beveiliging maakt van deze token een goede keuze. Duizenden organisaties wereldwijd maken gebruik van deze token om hun netwerk en digitale resources te beschermen. 

  Lees verder
  € 553,00
 6. SID Access Base Perp

  De RSA SecurID Basis Editie is een traditionele tweefactorauthenticatie-oplossing. 

  Lees verder
  € 102,00 Vanaf € 94,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina