SecurID SID700

RSA SecurID SID700 hardware token 36 maanden

RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

RSA SecurID SID820 Software token 12 Maanden

De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde, naadloze toegang. Een software token kan ook direct worden ingetrokken en hersteld wanneer iemand het verliest of het bedrijf verlaat, waardoor het niet nodig is gebruikte tokens te vervangen.

€ 32,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
SID820-8-60-36-A

RSA SecurID Software Tokens

Drie decennie lang zijn de RSA SecurID tokens synoniem voor het RSA merk. Zoals de technologie is gevorderd, zijn de behoeften van de eindgebruikers dat ook en heeft RSA zijn authenticatieportfolio voortgeschreden om hieraan te voldoen. Voor het eerst gelanceerd in 2002, zijn RSA SecurID tokens kosteneffectief, handig en maken ze gebruik van hetzelfde RSA SecurID key-fob-style token. In plaats van opgeslagen te worden in hardware, worden de software tokens opgeslagen op de PC, smartphone of ander USB-apparaat van de gebruiker. 

De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde, naadloze toegang. De tokens kunnen worden ingetrokken en hersteld wanneer iemand het verliest of het bedrijf verlaat, waardoor het niet nodig is gebruikte tokens te vervangen. Ze kunnen ook veilig worden geïmplementeerd bij externe gebruikers binnen enkele seconden, met behulp van een beveiligde protocol, bekend als CT-KIP (RFC 4758). Er wordt geen vertrouwlijke informatie onversleuteld verzonden tijdens deze uitwisseling. QR-codevoorziening met behulp van een selfservice console kan veiligheid en gemak leveren naast het feit dat het snelle onboarding van een groot aantal gebruikers mogelijk maakt. 

In een oogopslag

  • Kosteneffectief en handig alternatief voor een hardware token
  • Ondersteunt verscheidene apparaattypes zoals smartphones (o.a. BlackBerry, iOS, Android en Microsoft Windows Phone), tablets en pc's (o.a. WIndows en Mac OS X)
  • Beveiligde voorziening zodat niks vetrouwlijks wordt verstuurd zonder encryptie
  • Deze software tokens maken gebruik van hetzelfde algoritme als de hardware tokens
  • Het RSA SecurID toolbar token combineert het gemak van auto-fill mogelijkheden voor web-applicaties met de beveiliging van anti-phishing mechanismen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSA SecurID SID820 Software token 12 Maanden