SID 820   software token

RSA SecurID SID820 Software token 12 Maanden

RBA ODA | SMS authenticatie van RSA

RBA ODA | SMS authenticatie van RSA

RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

De kracht van RSA SecurID Authentication gecombineerd met het gemak en de flexibiliteit van risico-gebaseerde authenticatie.

€ 31,44
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AUT0000025BE1

Over Authentication Manager 8.2

RSA Authentication Manager 8.2 is de volgende grote release van het RSA SecurID ®-platform, bestaande uit een reeks van nieuwe functies - 40 in totaal - die de total cost of ownership verlaagt, flexibiliteit levert en het gemak van een nieuw risico-gebaseerde authenticatie methode, maximaliseert het potentieel van uw virtuele omgeving, en bereidt voor geavanceerde dreigingen die veel organisaties vandaag worden geconfronteerd.

Risk Based Authenticatie (RBA)

Zoals de naam al zegt monitored dit systeem de pogingen van een gebruiker om toegang te krijgen tot informatie. Wanneer hier redenen zijn om aan te nemen dat dit risicovol is grijpt deze engine in, zie hieronder enkele voorbeelden:

  • Onjuiste combinatie gebruikersnaam en wachtwoord (bij x aantal pogingen)
  • Inloggen vanuit een andere PC / Device
  • Inloggen op andere locatie (bijvoorbeeld China)
  • Inloggen op niet normale tijdsstippen 

Het mag duidelijk zijn dat een RBA een profiel samenstelt van u als gebruiker. Deze zelflerende module zal dit continu doen, om zodoende een zo compleet mogelijke profiel samen te stellen. Op het moment dat de RBA ingrijpt krijgt u enkele challenges door sterk authenticatie te verwerken. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld extra vragen (waar u alleen het antwoord op weet), een SMS code of een OTP code via een applicatie (app) op bijvoorbeeld een Smart Phone. Risk-based authenticatie kan daarnaast worden ingesteld op verschillende levels. Dit naar gelang het risicoprofiel van de te benaderen data. Deze methode is zeer geschikt voor omgevingen waar gebruikt wordt gemaakt van Cloud gebaseerde diensten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar