Sophos

Sophos

promo omslagfoto xgs competitive trade in

Sophos staat in Nederland bekend om zijn geavanceerde beveiligingsoplossingen, gericht op het beschermen van uw digitale omgeving. Met Sophos krijgt u een beveiligingsplatform waaruit u al uw Sophos-beveiligingsproducten eenvoudig kunt beheren vanuit de cloud. Is er een probleem om kantoor, terwijl u er niet bent? Dit is geen probleem met de producten van Sophos!

 

De voordelen van Sophos

 • Handige kennisgevingen voor directe updates.
 • Overzichtsdashboard dat een volledig beeld biedt van uw beveiligingslandschap.
 • Gedetailleerd beheer met beveiligingsregels per gebruiker voor fijnmazige controle.
 • Security Heartbeat: uitwisseling van contextuele beveiligingsinformatie voor verbeterde response.
 • Automatische synchronisatie met Active Directory om uw beheer te stroomlijnen.
 • Eenvoudige migratietool voor Sophos Enterprise Console-beheerders, waardoor overstappen naadloos verloopt.

De producten van Sophos

Intercept X, een ander paradepaardje van Sophos, biedt ongeëvenaarde bescherming tegen ransomware en exploits. Het stelt u in staat de diepere oorzaken van beveiligingsproblemen te analyseren en hierop te reageren. Met Intercept X krijgt u diverse technologische beveiligingslagen, waardoor u een tailor-made beveiligingsoplossing kunt creëren voor uw eindgebruikers. De kracht van Intercept X wordt extra versterkt door Sophos XGS, de next-generation firewall die geavanceerde netwerkbeveiliging en -zichtbaarheid biedt door middel van diepgaande inspectie van netwerkverkeer, wat essentieel is voor het detecteren en isoleren van geavanceerde bedreigingen. Dankzij de anti-exploit-technologie worden bedreigingen in de kiem gesmoord, en zorgt ervoor dat al uw eindgebruikers veilig blijven tegen de steeds evoluerende bedreigingen en zero-day-aanvallen. In aanvulling op de bestaande beveiligingstools biedt Sophos MDR (Managed Detection and Response) een nog gedetailleerder inzicht in potentiële beveiligingsincidenten, waardoor proactieve maatregelen genomen kunnen worden. Met Sophos Central beheert u het gehele platform eenvoudig op kantoor, maar ook op afstand. Daarnaast beschikken wij ook over FLEX-mogelijkheden als het neerkomt op de producten van Sophos. FLEX houdt in dat u maandelijks een bedrag betaald voor één of meerdere Sophos-producten. Een FLEX-licentie is verkrijgbaar vanaf minimaal één maand.

Neem de volgende stap in het beschermen van uw bedrijf

Uw beveiliging is een investering in de toekomst van uw onderneming. Bent u klaar om uw ICT-security naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op met Virtual Security op voor een offerte of plaats direct uw bestelling. Uw gemoedsrust is slechts een klik verwijderd. En als u op zoek bent naar budgetvriendelijke opties, overweeg dan ook onze refurbished producten. Ze bieden de kwaliteitsbeveiliging van Sophos tegen een fractie van de kosten.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 163

per pagina
 1. Sophos Central Gratis Trial

  Met Sophos Central Free Trial van 30 dagen krijg je toegang tot een uitgebreid scala aan krachtige functies die speciaal zijn ontworpen om jouw bedrijfsgegevens veilig te houden. Het geavanceerde threat intelligence-systeem bewaakt voortdurend alle inkomende en uitgaande communicatie, waardoor verdachte activiteiten direct worden gedetecteerd en geblokkeerd.

   

  Lees verder
  € 0,00
 2. Sophos XGS 107 Firewall | XA1ZTCHEU

  De XGS 107 firewall van Sophos is een oplossing voor bedrijven van circa 5 tot 10 gebruikers. De tweede processor zorgt voor betere performance dan zijn voorganger uit de XG serie. Het model wordt geleverd met een basis licensie en kan uitgebreid worden met de Standard of Xstream subscriptie.

  Lees verder
  € 721,00
 3. Sophos XGS 116 Firewall | XA1BTCHEU

  De XGS 116 firewall van Sophos is een oplossing voor bedrijven van circa 10 tot 15 gebruikers. De tweede processor zorgt voor betere performance dan zijn voorganger uit de XG serie. Het model wordt geleverd met een basis licensie en kan worden uitgebreid met de Standard of Xstream subscriptie.

  Lees verder
  € 919,50
 4. Sophos XG 115 rev3 Firewall

  Met de Sophos Security Gateway XG 115 schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 10 tot 15 gebruikers. De XG 115 heeft standaard een basis licentie en kan verder worden uitgebreid met security bundels.

  Lees verder
  € 595,00
 5. Sophos XGS 126 Firewall | XA1CTCHEU

  De XGS 126 firewall van Sophos is een oplossing voor bedrijven van circa 15 tot 25 gebruikers. De tweede processor zorgt voor betere performance dan zijn voorganger uit de XG serie. Het model wordt geleverd met een basis licensie en kan worden uitgebreid met de Standard of Xstream subscriptie.

  Lees verder
  € 1.250,00
 6. Central Intercept X Essentials for Server FLEX

  Intercept X Essentials is de nieuwe Sophos subscriptie die krachtige bescherming biedt voor kleine organisaties. Met deze subscriptie wordt u voorzien van deep learning AI, anti-ransomware en anti-exploit mogelijkheden. Met de FLEX subscripties kunt u maandelijks betalen voor uw producten.

  Lees verder
  € 4,59
 7. Sophos XGS 136 Firewall | XA1DTCHEU

  De XGS 136 firewall van Sophos is een oplossing voor bedrijven van circa 25 tot 35 gebruikers. De tweede processor zorgt voor betere performance dan zijn voorganger uit de XG serie. Het model wordt geleverd met een basis licensie en kan worden uitgebreid met de Standard of Xstream subscriptie.

  Lees verder
  € 1.580,50
 8. Sophos Central Intercept X Advanced

  In vergelijking met Sophos Essentials, biedt Sophos Advanced een uitgebreidere en geavanceerdere set functies voor organisaties die geavanceerde bescherming nodig hebben tegen geavanceerde bedreigingen, zoals webprotectie en meerdere policies, terwijl Sophos Essentials essentiële beveiligingsfuncties biedt voor organisaties met eenvoudigere beveiligingseisen of kleinere budgetten.

  Sophos Intercept X powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw Endpoints van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.
   Gratis Trial Sophos Central

   

  Lees verder
 9. Sophos MDR for Microsoft Defender
  Sophos MDR voor Microsoft Defender biedt de meest robuuste mogelijkheden voor bedreigingsdetectie, -onderzoek en -respons die beschikbaar zijn voor Microsoft-omgevingen. Onze analisten monitoren, onderzoeken en reageren op Microsoft Security-meldingen 24/7 en voeren directe, door mensen geleide responsacties uit om bevestigde bedreigingen te stoppen. MDR voor Microsoft Defender heeft een gemiddelde responstijd van 38 minuten, wat 96% sneller is dan de industriestandaard. Lees verder
  € 143,36
 10. Sophos Intercept X Essentials voor endpoints

  Intercept X Essentials is de nieuwe Sophos subscriptie die krachtige bescherming biedt voor kleine organisaties. Met deze subscriptie wordt u voorzien van deep learning AI, anti-ransomware en anti-exploit mogelijkheden. 

  Deze licentie is er ook in FLEX per maand betalen.

  Lees verder
 11. Sophos Central Intercept X

  De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding zijn gerepresenteerd in Sophos Intercept XHet is een aanvulling op iedere virusscanner die documenten, foto's en andere data tegen beschermt tegen crypto-ransomware. U beheert Sophos intercept via Sophos Central.
  Trial Sophos intercept X

  Lees verder
 12. Sophos Central Email Standard

  Beheerd door Sophos Central, Sophos Email blokkeert phishing-aanvallen en biedt malware detection aan. Samen met Active Directory Synchronization, emergency inbox en end user self-service portal.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 13. Nieuw
  Sophos Central FLEX (maandelijks betalen)

  Wat is Sophos Central FLEX? Met Sophos FLEX krijgt u de mogelijkheid om Sophos Central licenties per maand de betalen voor het aantal licenties dat u gebruikt.
  Sophos Central FLEX Start is er vanaf 1 gebruiker. 
  U betaalt voor de licentie die u aanschaft bij Sophos Central, bijvoorbeeld Endpoint Protection, voor Sophos Central zelf betaald u op zich niet. Sophos Central is de console waarmee u uw licenties beheert.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
  € 0,00
 14. Sophos XG 86 WIFI rev. 1

  Met de Sophos Security Gateway XG 86 met ingebouwde WIFI schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 1 tot 5 gebruikers. De XG 86 heeft standaard een basis licentie en kan verder worden uitgebreid met security bundels

  Lees verder
  € 420,00
 15. Sophos Central Intercept X Essentials Antivirus voor server

  Intercept X Essentials is de nieuwe Sophos subscriptie die krachtige bescherming biedt voor kleine organisaties. Met deze subscriptie wordt u voorzien van deep learning AI, anti-ransomware en anti-exploit mogelijkheden. 

  Deze licentie is er ook in FLEX per maand betalen.

  Lees verder
 16. Sophos XGS 87 Firewall | XA8BTCHEU

  De XGS 87 firewall van Sophos is een oplossing voor bedrijven van circa 1 tot 5 gebruikers. De tweede processor zorgt voor betere performance dan zijn voorganger uit de XG serie. Het model wordt geleverd met een basis licensie en kan uitgebreid worden met de Standard of Xstream subscriptie.

  Lees verder
  € 549,00
 17. Nieuw
  Sophos AP6 420
  De Sophos AP6 420 is een indoor access point met geavanceerde technologieën. Het beschikt over een tri-radio systeem met 2.4 GHz, 5 GHz en 6 GHz frequentiebanden voor optimale prestaties. Met interne antennes en een 2.5G LAN-interface biedt het een stabiele en snelle verbinding. Het access point wordt geleverd met een montageset voor eenvoudige installatie aan de muur of op een T-balk. Daarnaast heeft het een beperkte levenslange garantie en vereist het een apart abonnement voor Sophos Central-beheer en ondersteuning. Lees verder
  € 610,00
 18. Sophos AP6 420E
  De Sophos AP6 420E Indoor Access Point is een krachtig en betrouwbaar draadloos toegangspunt voor binnenomgevingen. Met zijn tri-radio ontwerp en interne antennes biedt het snelle en stabiele draadloze verbindingen. Het access point heeft een 2.5G LAN-interface en kan worden beheerd via Sophos Central of de lokale gebruikersinterface. Let op: voedingsadapter, PoE-injector en PoE-switch zijn apart verkrijgbaar. Inclusief montagebeugel en beperkte levenslange garantie. Lees verder
  € 765,00
 19. Sophos AP6 420x
  De Sophos AP6 420X Outdoor Access Point is een betrouwbaar en krachtig draadloos toegangspunt voor buitenomgevingen. Met zijn dual-radio ontwerp, externe omnidirectionele antennes en 2.5G LAN-interface biedt het snelle en stabiele draadloze verbindingen. Let op: voedingsadapter, PoE-injector en PoE-switch zijn apart verkrijgbaar. Inclusief montagebeugels voor wand- en paalmontage en beperkte levenslange garantie. Upgrade uw buiten netwerk met de Sophos AP6 420X. Lees verder
  € 1.150,00
 20. Sophos AP6 840
  De Sophos AP6 840 is een krachtige draadloze toegangspunt dat is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het biedt veilige en betrouwbare draadloze connectiviteit, met ondersteuning voor de nieuwste Wi-Fi-standaarden en geavanceerde functies zoals dual-band werking en naadloos roaming. Met ingebouwde beveiligingsfuncties en eenvoudig beheer via Sophos Central biedt de AP6 840 een probleemloze oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een robuust draadloos netwerk. Lees verder
  € 1.150,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 163

per pagina