EnGenius

De wifi-oplossingen van Engenius

EnGenius staat bekend om zijn wifi-oplossingen met zeer groot bereik, mogelijk gemaakt door een hoog zendvermogen. Het is een leidend, globaal productiebedrijf van Senao Networks, Inc. en een netwerkexpert in draadloze communicatie en radiotechnologie (RF). Met de producten van EnGenius kunt u uw wifi-bereik binnen en buiten maximaliseren. Het merk is marktleider op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding. Met de EnGenius Cloud kunt u uw netwerk beheren met ongehoorde gemak en efficiëntie. 

EnGenius biedt een ruime selectie aan Access Points voor zowel binnen als buiten. De Indoor AP's van EnGenius leveren draadloze verbinding die flexibel, schaalbaar en betrouwbaar is en met de Outdoor AP's kunt u een omvangrijk gebied voorzien van ultrasnelle wifi. 

De veelzijdige voordelen van Engenius

 • Visualiseer uw netwerk; EnGenius heeft een slimme en visuele weg tot een netwerkplan zonder gissen gecreëerd.

 • Werk slim met EnGenius Cloud; ervaar ongeëvenaard gemak en effectiviteit in netwerkbeheer. Van implementatie tot het oplossen van problemen, de cloud-gebaseerde oplossing helpt u om meer te berekenen.

 • Verbeter uw wifi-ervaring; Met de EWS357AP levert Engenius een wifi-6 Access Point dat voldoet aan alle kenmerken waar u als moderne dienstverlener naar verlangt.

 • Bevrijd uw netwerkbeheer; Gebruik software zonder abonnement om uw netwerk in de gaten te houden en te onderhouden op afstand met EnGenius.

Voor meer informatie en advies over EnGenius kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit kan via onze email ( sales@virtualsecurity.nl ) of telefoon ( +31352031644 ).

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
 1. EnGenius ECW120 | Cloud Managed Indoor Access Point

  Versterk je bedrijf's wifi met de EnGenius ECW120 11ac Wave 2 Cloud Managed Indoor Wireless Access Point (AP). Het levert duizelingwekkend snelle 1.3 Gbps snelheden en een hogere gebruikerscapaciteit. Het levert duizelingwekkend snelle 1.3 Gbps snelheden en een hogere gebruikerscapaciteit. 

  Lees verder
 2. EnGenius Access Point | ECW220

  2×2 Indoor Wireless Access Point features newest Wi-Fi technology that advances Wi-Fi capabilities

  Lees verder
  € 279,00
 3. EnGenius ECW230

  Deze Access Point van EnGenius is ontworpen om de mogelijkheden van uw wifi uit te breiden evenals de bedrijfskosten verminderen.

  Lees verder
  € 449,00
 4. EnGenius ENS202EXT | Wireless Outdoor Access Point

  De Compacte Outdoor Draadloze Access Point/Bridge van EnGenius om lange afstanden te overbruggen. Het maximaliseert het netwerkbereik en de netwerkverbindingen. Het beschikt over N300 2.4 GHz antennes die verwijderbaar zijn. 

  Lees verder
  € 119,00
 5. EnGenius EWS360AP | 11ac Indoor Access Point (3x3 Dual-Band)

  Plafondmontage AP optimaliseert 11ac snelheden en verhoogde gebruikerscapaciteit.

  Lees verder
  € 199,00
 6. EnGenius EAP1300 | EnTurbo 11ac Wave 2 Wireless Indoor Access Point

  De EAP1300 levert next-generation, business-class Wi-Fi tegen scherpe prijzen. EnTurbo AP's turbocharget draadloze prestaties voor kleine tot middelgrote bedrijven. 

  Lees verder
  € 164,00
 7. EnGenius EWS330AP | 11ac Wave 2 Compact Indoor Access Point

  Opgevoerde snelheden, verhoogde gebruikersapparaatcapaciteiten en verbeterde verbindingsbetrouwbaarheid. 

  Lees verder
  € 149,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina