Security Key

Security key

Een security key is een fysiek apparaat dat een extra beveiligingslaag biedt voor online accounts en gegevens. Virtual Security heeft een breed scala aan merken en varianten van security keys, die vaak worden gebruikt voor tweefactorauthenticatie (2FA) of multifactorauthenticatie (MFA). Ze spelen een cruciale rol bij het verifiëren van de identiteit van een gebruiker voordat toegang wordt verleend tot een online service of platform.

Een security key van Yubikey

YubiKey-beveiligingssleutels zijn specifieke types beveiligingssleutels die worden geproduceerd door het bedrijf Yubico. Ze bieden een extra laag beveiliging voor online accounts en gegevens. YubiKeys maken gebruik van de FIDO2- en U2F-protocollen (Universal Second Factor) om tweefactorauthenticatie (2FA) te bieden. YubiKey-beveiligingssleutels bieden een hoge mate van beveiliging, omdat ze bescherming bieden tegen phishing-aanvallen en andere vormen van cybercriminaliteit. Ze kunnen worden gebruikt voor het beveiligen van e-mailaccounts, sociale media platforms, cloudopslag, VPN-toegang en nog veel meer.

Feitian-beveiligingssleutel

Feitian-beveiligingssleutels maken gebruik van verschillende authenticatiemethoden, zoals FIDO2, U2F en OTP (One-Time Password). Een Feitian-beveiligingssleutel is een compact apparaat dat kan worden aangesloten via USB, NFC (Near Field Communication) of Bluetooth. Het genereert unieke codes en cryptografische handtekeningen om de identiteit van een gebruiker te verifiëren bij het inloggen op verschillende online services. Sommige Feitian-sleutels hebben ook een ingebouwde vingerafdrukscanner voor extra biometrische beveiliging. Feitian-beveiligingssleutels bieden een hoog beveiligingsniveau en bescherming tegen phishing-aanvallen, wachtwoordlekken en andere vormen van cyberdreigingen. Ze kunnen worden gebruikt voor het beveiligen van e-mailaccounts, sociale media platforms, cloudopslag, VPN-toegang en meer.

Verbeter uw online beveiliging

Versterk uw ICT-security vandaag nog met een security key van Virtual Security. Kies voor de geavanceerde bescherming die een RSA Software token biedt, of ontdek onze selectie van betrouwbare refurbished producten. Elke security key is een stap voorwaarts naar een veiliger digitaal leven. Bestel nu uw security key door een account aan te maken en zet een ondoordringbare digitale fortificatie op tegen cyberdreigingen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. YubiKey 5 NFC

  De YubiKey 5 NFC van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen tegen account overnames en compliance mogelijk maakt. Dit model van de Yubikey valt makkelijk aan een sleutelbos te bevestigen voor optimaal gebruiksgemak. 

  Lees verder
  € 49,00
 2. YubiKey 5 C NFC

  De YubiKey 5 C NFC is ’s wereld meest veilige beveiligingssleutel welke met meer computers, servers, websites en applicaties integreert dan iedere andere beveiligingssleutel.

  Multi-protocol support voor FIDO2, FIDO U2F, Yubico OTP, OATH-TOTP, OATH-HOTP, Smartcard (PIV), OpenPGP en Challenge-Response.

  Lees verder
  € 54,00
 3. Feitian A4B Beveiligingssleutel| Microsoft Azure MFA hardware token

  De Feitian ePass FIDO (A4B) levert de meest kosteneffectieve oplossing om wachtwoordproblemen op te lossen. De sleutel is een authenticator gecertificeerd door beiden FIDO2 en FIDO U2F, in staat om makkelijkere en veiligere authenticatie te bieden voor webapplicaties. Bijvoorbeeld gebruikt voor Google, Azure Active directory MFA of HelloID van Tools4Ever.

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
 4. Feitian K9B NFC Beveiligingssleutel | Microsoft Azure MFA

  Met de FEITIAN K9B ePass FIDO2 NFC verkrijgt u beveiligde, phishing-resistente authenticatie voor webapplicaties. Onderandere Geschikt voor Microsoft Azure MFA, Google accounts en HelloID van Tools4Ever.

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
 5. Feitian K9B PLUS NFC Beveiligingssleutel | Microsoft Azure MFA

  Met de FEITIAN K9B Plus ePass FIDO2 NFC verkrijgt u beveiligde, phishing-resistente authenticatie voor webapplicaties. Onderandere Geschikt voor Microsoft Azure MFA, Google accounts en HelloID van Tools4Ever. Daarnaast heeft deze K9Plus ook met login ondersteuning

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 24,50
 6. Feitian K40 Beveiligingssleutel met USB-C + NFC | Security Key

  De Feitian K40 token is geschikt voor het beveiligen van Microsoft Azure MFA (Minimaal P1 licentie nodig) , Google Account en HelloID van Tools4Ever. Het is een FIDO Alliance certified FIDO U2F en FIDO2 authenticator.

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 26,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina