YubiKey FIPS

De YubiKey FIPS biedt uitstekende bescherming tegen accountovernames en beschikt over een USB-A verbinding. 

€ 42,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5060408461365
Vraag offerte aan

De YubiKey FIPS serie

De YubiKey FIPS-serie is een op hardware gebaseerde authenticatieoplossing die superieure verdediging biedt tegen phishing, accountovernames en compliancevereisten mogelijk maakt voor sterke authenticatie. Deze serie van beveiligingssleutels zijn FIPS 140-2 gevalideerd en voldoen aan het hoogste authenticator-verzekeringsniveau 3 (AAL3) van NIST SP800-63B begeleiding. 

FIPS staat voor Federal Information Processing Standard. De FIPS sleutel wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven die werken met of in gereguleerde sectoren, bijvoorbeeld federaal of overheidsinstanties. FIPS is een veiligheidscertificering die zeer strikte beveiligingseisen ontmoet, zoals nodig bij federale instanties.

Krachtige Authenticatie

De YubiKey biedt superieure beveiliging door op hardware gebaseerde authenticatie en publieke sleutel cryptografie met elkaar te combineren en op deze wijze effectief te beschermen tegen phising-aanvallen en accountovernames. De sleutel biedt multi-protocolondersteuning voor Yubico OTP, OATH HOTP, U2F, PIV en Open PGP. Gebruikers verkrijgen de breedste opties voor sterke authenticatie, waaronder tweefactorauthenticatie en multi-factor authenticatie. 

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

De YubiKey biedt een simpele en intuïtieve authenticatie-ervaring die gebruikers eenvoudig vinden om te gebruiken, waardoor uw bedrijf van snelle aanneming en organisatorische beveiliging verzekerd wordt. Met authenticatiesnelheden 4x sneller dan OTP of op SMS gebaseerde authenticatie, vereist de YubiKey geen batterij of netwerkactiviteit, waardoor de authenticatie altijd toegankelijk is. 

Verminder IT operatiekosten 

Het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de YubiKey zijn bewezen om wachtwoordgerelateerde incidenten te verminderen met 92%. Dat werd geconstateerd in een onderzoek van Google, waarin de implementatie van werknemers beschreven werd aan meer dan 70 landen. Implementaties zijn sneller en kosten minder met YubiKey's brancheleidende ondersteuning voor een groot aantal protocols, systemen en services.  

Moderne authenticatie van de martkleider

De YubiKey is de vetrouwde keuze op het gebied van beveiligde authenticatie voor de grootste technologie, financiële en retail bedrijven wereldwijd. Hieronder vallen 9 van de top 10 technologie bedrijven, 4 van de top 10 banken in de VS en 2 van de 3 globale detailhandelaren. Bedrijven zoals Google, Facebook, Salesforce en duizenden meer vertrouwen op de YubiKey om hun accounttoegang tot computers, netwerken en online services te beschermen.

De YubiKey voldoet aan de compliance-vereisten

De YubiKey FIPS-serie stelt overheidsinstanties en gereguleerde sectoren in staat om te voldoen aan het hoogste authenticatie-verzekeringsniveau level 3 (AAL3) vereisten van de nieuwe NIST SP800-63B richtlijnen.

Belangrijkste eigenschappen van de YubiKey FIPS

  • NIST-gecertificeerd; FIPS 140-2 gevalideerd (AAL3) van NIST SP800-63B richtlijnen
  • Configureerbaar; configureer eenvoudig meerdere protocols over computers, netwerken en online applicaties en services
  • Multi-Protocol; Ondersteuning voor FIDO U2F, smart card (PIV), Yubico OTP, OpenPGP, OATH-TOTP, OATH-HOTP en Challenge-Response
  • Veilig geproduceerd; gemaakt in de VS of Zweden en verpakt in manipulatieaantonende, veilig afgedichte verpakking
  • Eenvoudig te gebruiken; geen batterij of netwerkverbinding vereist, gebruikers moeten enkel de sleutel invoeren en aanraken om te authenticeren
  • Vertrouwde partner; de YubiKey is geïmplementeerd en geliefd door 9 van de top 10 internetmerken en door miljoenen gebruikers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:YubiKey FIPS