NFC-kaartlezer

Omnikey NFC-kaartlezer

De Omnikey NFC-kaartlezer, aangeboden door Virtual Security, is een essentieel apparaat voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en veilige manier om contactloze smartcards en NFC-tags te lezen en te schrijven. De NFC-kaartlezer maakt gebruik van geavanceerde Near Field Communication (NFC) technologie om snel en draadloos gegevens uit te wisselen, wat bijdraagt aan een gestroomlijnd proces binnen uw organisatie. Het compacte en draagbare ontwerp maakt de NFC-lezer uitermate geschikt voor mobiel gebruik, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is in diverse branches zoals bedrijfsleven, overheidsinstellingen en de gezondheidszorg.

Hoe gebruikt u een NFC-kaartlezer van Omnikey?

De Omnikey NFC-kaartlezers van Virtual Security kunnen eenvoudig worden aangesloten via USB, waardoor ze uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Deze apparaten komen ook met uitgebreide software ontwikkelingskits (SDK's), waarmee u de flexibiliteit heeft om aangepaste toepassingen te ontwikkelen die de NFC-lezer benutten. Elk apparaat, zoals de veelgeprezen HID Omnikey, is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande systemen en biedt een ongekende betrouwbaarheid. De Omnikey 5022 is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een NFC-lezer met hoge prestaties en veiligheidsstandaarden. Deze apparaten komen ook met uitgebreide software ontwikkelingskits (SDK's), waarmee u de flexibiliteit heeft om aangepaste toepassingen te ontwikkelen die de NFC-lezer benutten.

Kies voor betrouwbaarheid en veiligheid

De keuze voor een Omnikey NFC-kaartlezer is een keuze voor veiligheid en betrouwbaarheid. Neem geen genoegen met minder als het gaat om uw ICT-security. Laat ons bij Virtual Security u helpen om de perfecte NFC-lezer voor uw behoeften te vinden. Wilt u meer weten of een offerte op maat? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze NFC-kaartlezers uw beveiligingsoplossingen naar een hoger niveau kunnen tillen. Bestel vandaag nog en zorg voor een beveiligde toekomst met de hoogwaardige producten van Virtual Security.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
 1. Omnikey 5022 | MIFARE en Desfire

  De OMNIKEY 5022 maakt sterke authenticatie mogelijk naar onder andere computer-, netwerk- of cloud-applicaties. De kaartlezer ondersteunt 13,56 MHz-referenties, zoals iCLASS®, Seos® one-time password (OTP), DESFire® of MIFARE® SKUR50220318-GR

  Lees verder
 2. Nieuw
  Omnikey 5023 Smart Card Reader | Sterke Authenticatie

  De Omnikey 5023 kaartlezer van HID maakt sterke authenticatie naar computer, netwerk of cloud mogelijk. De lezer heeft een geïntegreerde cryptografische module die verbeterde beveiligingsschema's ondersteunt, zoals Secure Identity Object ™ (SIO). HID Global's SIO-enabled ecosysteem biedt een zeer veilige, op standaarden gebaseerde, technologie-onafhankelijke en flexibele identiteitsdatastructuur. Ondersteunde inloggegevens zijn iCLASS Seos® en iCLASS Elite®.

  Lees verder
 3. Omnikey 5427 CK G2 | met Keyboard Wedge

  De Omnikey 5427 CK G2 contactless smartcard lezer ondersteunt de referenties van 125 kHz en 13,56 MHz, waaronder iCLASS Seos en iCLASS Elite. De CCID- of Keyboard Wedge-interface maakt een eenvoudige integratie mogelijk zonder de noodzaak een stuurprogramma te installeren.

  Op voorraad! Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 112,35
 4. Omnikey 5422 | Dual Interface Reader

  De Omnikey 5422 is geschikt voor contact- en contactloze kaarten. Het ondersteunt ISO 7816- en ISO 14443 A / B-referenties, waaronder iCLASS® en Crescendo. De lezer is CCID-compatibel en elimineert de noodzaak voor stuurprogramma-installatie. Het is geschikt voor gebruik met standaard pc's, werkstations en thin clients.

  Lees verder
  € 56,40
 5. Omnikey 5427 CK G2 met BT for Mobile| met Keyboard Wedge

  De Omnikey 5427 CK G2 met Bluetooth-interface stelt klanten in staat om hun Mobile Access-inloggegevens te gebruiken voor toegang tot computer, netwerk of cloud. De lezer ondersteunt de referenties van 125 kHz en 13,56 MHz, waaronder iCLASS Seos en iCLASS Elite. De CCID- of Keyboard Wedge-interface maakt een eenvoudige integratie mogelijk zonder de noodzaak een stuurprogramma te installeren.

  Lees verder
  € 137,00
 6. Omnikey 5421 | Dual Smartcard Reader (refurbished)

  De Omnikey 5421-lezer is vervangen voor de Omnikey 5422 kaartlezer en vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn.

  Lees verder
  € 35,00
 7. Omnikey 5321 V2 | Refurbished

  De Omnikey 5321 V2 Reader combineert contact met contactloze technologie in een enkel apparaat. Het is uitgerust met dual interface en leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als naar vrijwel elke contact smartcard. De dual interface functie ondersteunt werkomgevingen waarbij zowel contactloze smartcards als contact smartcards in gebruik zijn.

  Lees verder
  € 20,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina