uTrust kaartlezers

De uTrust kaartlezer 3700F is een geavanceerd apparaat dat compatibel is met Mifare-kaarten. Met deze kaartlezer kunt u veilig en eenvoudig toegang krijgen tot beveiligde gebouwen, parkeergarages en andere systemen die gebruik maken van Mifare-technologie.

 

De uTrust kaartlezer 3700F maakt gebruik van de nieuwste technologieën om snelle en betrouwbare communicatie met Mifare-kaarten mogelijk te maken. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk te installeren in verschillende omgevingen, zoals kantoren, hotels en winkels.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de uTrust kaartlezer 3700F is de ondersteuning voor verschillende beveiligingsprotocollen. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot beveiligde gebieden. Bovendien biedt het apparaat ook bescherming tegen frauduleuze activiteiten, zoals het kopiëren of manipuleren van kaarten.

 

Met de uTrust kaartlezer 3700F kunnen gebruikers snel in- en uitchecken zonder gedoe met sleutels of codes. Het biedt een handige en veilige oplossing voor toegangscontrole in verschillende sectoren.

 

Kortom, de uTrust kaartlezer 3700F met Mifare biedt een betrouwbare en efficiënte manier om toegang te krijgen tot beveiligde gebieden. Met zijn geavanceerde functies en eenvoudig te gebruiken ontwerp is het een ideale keuze voor organisaties die streven naar verbeterde beveiliging en gebruiksgemak.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina
  1. Nieuw
    Identiv UTrust 3700 F contactless reader
    Identiv UTrust 3700 F contactloze reader een veilige en gemakkelijk te gebruiken beveiligings optie. Lees verder
    € 45,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina