SonicWall Secure Mobile Access

SonicWall SMA (Secure Mobile Access) is een beveiligde oplossing voor externe toegang. Het biedt SSL VPN en IPsec VPN voor versleutelde verbindingen. Met multi-factor authenticatie en gedetailleerde toegangscontroles zorgt SMA voor veilige toegang tot bronnen. Het ondersteunt ook endpointbeveiliging, SSO en netwerksegmentatie. Clientloze toegang is mogelijk en het biedt een gecentraliseerd beheer. Kortom, SonicWall SMA biedt een uitgebreide en veilige manier voor externe gebruikers om verbinding te maken met bedrijfsbronnen.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
 1. Sonicwall SMA 500v + 5 user licentie

  De SonicWall SMA is een 'unified secure access gateway' voor organisatie's die tegenover problemen staan m.b.t. mobiliteit, BYOD en cloudmigratie. Met dit product kunnen gebruikers gemakkelijk en veilig toegang verkrijgen tot email, bestanden, gevoelige gegevens etc. op elk gewenst moment en waar dan ook met een standaard web-browser.

  Lees verder
  € 481,12
 2. Sonicwall SMA 210 Hardware +5USER LICENSE

  De SonicWall SMA 210 zorgt ervoor dat u altijd en overal veilige toegang kan verlenen aan elk apparaat en applicatie. Consolideer toegangsbeheer voor hybride IT-omgevingen. 

  Lees verder
  € 1.645,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina