Sonicwall SMA 500v + 5 user licentie

Sonicwall SMA 500v + 5 user licentie

Sonicwall SMA 210 Hardware +5USER LICENSE

De SonicWall SMA 210 zorgt ervoor dat u altijd en overal veilige toegang kan verlenen aan elk apparaat en applicatie. Consolideer toegangsbeheer voor hybride IT-omgevingen. 

€ 1.645,00
Beschikbaarheid: ca 5 werkdagen
SKU
02-SSC-2800
Vraag offerte aan

SonicWall SMA is de geïntegreerde beveiligde toegangspoort voor organisaties die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van mobiliteit, BYOD en cloudmigratie.

SonicWall SMA is een geïntegreerde beveiligde toegangspoort die organisaties in staat stelt om altijd en overal toegang te bieden tot cruciale bedrijfsmiddelen, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. SMA's gedetailleerde toegangsbeheerbeleid, contextbewuste autorisatie van apparaten, VPN op applicatieniveau en geavanceerde authenticatie met single sign-on stellen organisaties in staat om BYOD en mobiliteit te omarmen in een hybride IT-omgeving.

Mobiliteit en BYOD Voor organisaties die BYOD, flexibel werken of toegang door derden willen omarmen, is SMA de cruciale handhavingspunt voor al deze scenario's. SMA biedt eersteklas beveiliging om oppervlaktebedreigingen te minimaliseren, terwijl organisaties meer beveiliging krijgen door ondersteuning van de nieuwste versleutelingsalgoritmen en cijfers. Met SonicWall's SMA kunnen beheerders veilige mobiele toegang en op rollen gebaseerde privileges toewijzen, zodat eindgebruikers snel en eenvoudig toegang hebben tot de bedrijfstoepassingen, gegevens en middelen die ze nodig hebben. Tegelijkertijd kunnen organisaties veilige BYOD-beleidsregels implementeren om hun bedrijfsnetwerken en gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en malware.

Migratie naar de cloud Voor organisaties die een cloudmigratie starten, biedt SMA een single sign-on (SSO) infrastructuur die gebruikmaakt van één webportaal om gebruikers te authenticeren in een hybride IT-omgeving. Of de bedrijfsmiddelen zich nu lokaal bevinden, op het web of in een gehoste cloud, de toegangservaring is consistent en naadloos. SMA integreert ook met toonaangevende multi-factor authenticatietechnologieën voor extra beveiliging.

SMA Appliance en implementatie

Een robuuste gateway voor beveiligde toegang vanaf elk apparaat, altijd en overal SMA is een geavanceerde toegangsbeveiligingsgateway die beveiligde toegang biedt tot netwerk- en cloudbronnen vanaf elk apparaat. SMA biedt gecentraliseerde, gedetailleerde, op beleid gebaseerde handhaving van externe en mobiele toegang tot elke bedrijfsmiddel, geleverd via een geharde Linux-gebaseerde appliance. SMA is beschikbaar als geharde fysieke apparaten of krachtige virtuele apparaten en past naadloos in elke bestaande IT-infrastructuur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonicwall SMA 210 Hardware +5USER LICENSE