WatchGuard

De belangrijkste redenen om WatchGuard te Kopen

1. Beveiliging van enterprise-niveau

WatchGuard vindt dat iedere organisatie, of deze nou klein of groot is, de meest effectieve beveiligingstechnologie op de markt tot zijn beschikking moet kunnen hebben. De unieke productarchitectuur van WatchGuard stelt klanten in staat om gebruik te maken van de best aangeschreven beveiligingsservices van de meest gerespecteerde merken in de branche, zonder de kosten en complexiteit van meerdere single-point oplossingen. 

2. Eenvoud

WatchGuard gelooft dat eenvoud de sleutel is tot succesvolle vaststelling van technologie. Als zodanig zijn alle WatchGuard producten niet alleen gemakkelijk te configureren en implementeren, ze zijn ook ontworpen met nadruk op gecentraliseerd beheer, waardoor lopende beleidsmaatregelen en netwerkbeheer simpel en rechttoe rechtaan zijn. Beveiliging is complex, de uitvoering hiervan hoeft dat niet te zijn.

3. Goede prestaties

De invoering van een enkele beveiligingscanningservice is tegenwoordig geen effectieve netwerkbeveiligingstrategie meer. Moderne organisaties moeten een gelaagde aanpak hanteren in hun beveiliging als het gaat om het beschermen van hun netwerken. 

4. Overzicht.

Als het aankomt op netwerkbeveiliging is zien weten, en weten leidt tot actie. WatchGuard's aangeschreven overzicht-tools (beiden WatchGuard Cloud Visibility en de lokale oplossingsdimensie) maken het mogelijk voor drukke IT managers om onmiddelijk te identificeren en actie te ondernemen om potentiële netwerkbedreigingen op te lossen.

5. WatchGuard heeft regelmatig aanbiedingen.

U kunt het beste een offerte opvragen voor een firewall welke uw intresse heeft. WatchGuard heeft regelmatig aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u korting krijgen als u hardware wil vernieuwen. of als u bijvoorbeeld van een concurrerend merk wil overstappen op een WatchGuard Firewall. Virtual Security helpt u daar bij graag verder mee.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina
 1. WatchGuard Firebox NV5 met 5 jaar standard support

  De WatchGuard Firebox NV5 wordt geleverd met 5 jaar standaard ondersteuning. Het is een netwerkbeveiligingsapparaat dat uitgebreide bescherming biedt voor uw netwerk, waaronder firewall, VPN, antivirus, indringingspreventie en webfiltering. 

  Lees verder
  € 546,00
 2. WatchGuard Firebox T25 met 1 jaar standard support

  De WatchGuard Firebox T25 is een compact en krachtig netwerkbeveiligingsapparaat dat is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het biedt uitgebreide beveiligingsfuncties zoals firewall, VPN-connectiviteit, indringingspreventie, antivirus, applicatiebeheer en webfiltering.

  Lees verder
  € 554,00
 3. WatchGuard Firebox T45 met 1 jaar standard support

  De WatchGuard Firebox T45 is een netwerkbeveiligingsapparaat dat wordt geleverd met een 1-jarig standard support abonnement. Kies een security suite voor een robuuste bescherming tegen cyberbedreigingen voor kleine en middelgrote bedrijven. 

  Lees verder
  € 978,00
 4. WatchGuard Firebox T85 met 1 jaar standard support

  De WatchGuard Firebox T85 is een netwerkbeveiligingsapparaat dat wordt geleverd met een 1-jarig standaard abonnement specifiek voor de EU-regio. Het biedt uitgebreide bescherming tegen cyberbedreigingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

  Lees verder
  € 1.791,90
 5. WatchGuard Firebox M290 met 1 jaar standard support

  De WatchGuard Firebox M290 is een krachtig netwerkbeveiligingsapparaat met een 1-jarig standard support abonnement. Een Basic of Total Security suite is optioneel en aan te raden. 

  Lees verder
  € 2.355,00
 6. WatchGuard Firebox M390 met 1 jaar standaard support

  De WatchGuard Firebox M390 is een krachtig netwerkbeveiligingsapparaat dat is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Een Basic of Total Security suite is optioneel en aan te raden.

  Lees verder
  € 3.366,00
 7. WatchGuard Firebox M270 |standard support renewal

  Kleine bedrijven zijn het nieuwe doelwit van cyber-aanvallen omdat ze over het algemeen minder beschermd zijn dan grote bedrijven. WatchGuard heeft daar een oplossing voor gecreëerd die kleine bedrijven netwerkbeveiliging biedt van hetzelfde niveau also grootschalige bedrijven. 1 jaar standard support.

  Lees verder
  € 396,00
 8. WatchGuard AuthPoint MFA

  AuthPoint, de Multifactor Authentication oplossing van WatchGuard. Het maakt gebruik van multi-factorauthenticatie op een eenvoudige, gebruiksvriendelijk platform. 

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina