WatchGuard

De Belangrijkste Redenen om WatchGuard te Kopen

1. Beveiliging van enterprise-niveau

WatchGuard vindt dat iedere organisatie, of deze nou klein of groot is, de meest effectieve beveiligingstechnologie op de markt tot zijn beschikking moet kunnen hebben. De unieke productarchitectuur van WatchGuard stelt klanten in staat om gebruik te maken van de best aangeschreven beveiligingsservices van de meest gerespecteerde merken in de branche, zonder de kosten en complexiteit van meerdere single-point oplossingen. 

2. Eenvoud

WatchGuard gelooft dat eenvoud de sleutel is tot succesvolle vaststelling van technologie. Als zodanig zijn alle WatchGuard producten niet alleen gemakkelijk te configureren en implementeren, ze zijn ook ontworpen met nadruk op gecentraliseerd beheer, waardoor lopende beleidsmaatregelen en netwerkbeheer simpel en rechttoe rechtaan zijn. Beveiliging is complex, de uitvoering hiervan hoeft dat niet te zijn.

3. Prestaties

De invoering van een enkele beveiligingscanningservice is tegenwoordig geen effectieve netwerkbeveiligingstrategie meer. Moderne organisaties moeten een gelaagde aanpak hanteren in hun beveiliging als het gaat om het beschermen van hun netwerken. 

4. Overzicht

Als het aankomt op netwerkbeveiliging is zien weten, en weten leidt tot actie. WatchGuard's aangeschreven overzicht-tools (beiden WatchGuard Cloud Visibility en de lokale oplossingsdimensie) maken het mogelijk voor drukke IT managers om onmiddelijk te identificeren en actie te ondernemen om potentiële netwerkbedreigingen op te lossen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
 1. Firebox T80 | WatchGuard Firewall

  De Firebox T80 is één van de hoogst presterende tabletop-firewalls en levert optionele poortuitbreidingsmodules voor geïntegreerde glasvezelverbinding zodat u zich kan aanpassen wanneer uw verbinding verandering nodig heeft. 

  Lees verder
  € 1.600,00
 2. WatchGuard Firebox T20

  De Firebox levert een complete en geavanceerde set aan threat-managementoplossingen waaronder gateway antivirus, content- en URL-filtering, antispam, inbraakspreventie en applicatiecontrole allemaal in één eenvoudige oplossing. 

  Lees verder
  € 490,00
 3. WatchGuard Firebox T15

  Incl. 1 jaar standaard support (WW)

  De Watchguard T15 biedt betere prestaties en beveiliging voor thuis en in kleine kantoren. Als u opzoek bent naar een beveiligingsoplossing om een netwerk van 5+ gebruikers te beschermen, dan is de T15 ideaal voor uw organisatie. Het model is beschikbaar in bedrade en draadloze varianten. 

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen

  Lees verder
  Normale prijs € 390,00 Aanbiedingsprijs € 345,15
 4. WatchGuard Firebox T35

  Met meer functies dan elke andere UTM-firewall op de markt, zijn deze apparaten kleine, kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrales. Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite.

  Lees verder
  € 651,00
 5. AuthPoint | WatchGuard

  AuthPoint, de Multifactor Authentication oplossing van WatchGuard. Het maakt gebruik van multi-factorauthenticatie op een eenvoudige, gebruiksvriendelijk platform. 

  Lees verder
 6. WatchGuard Firebox T15-W

  De Watchguard T15-W biedt betere prestaties en beveiliging voor bedrade en draadloze, kleine kantoren. Als u opzoek bent naar een beveiligingsoplossing om een netwerk van 5+ gebruikers te beschermen, dan is de T15 ideaal voor uw organisatie. Het model is beschikbaar in bedrade en draadloze varianten.

  Lees verder
  € 468,14
 7. WatchGuard Firebox T35-W

  Met meer functies dan elke andere UTM-firewall op de markt, zijn deze apparaten kleine, kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrales. Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite. Dit model is geschikt voor bedrade en draadloze orginasties met een aanbevolen gebruikersaantal van 20.

  Lees verder
  € 936,28
 8. WatchGuard Firebox T55-W

  Met meer functies dan elke andere UTM-firewall op de markt, zijn deze apparaten kleine, kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrales. Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite. De T55-W is geschikt voor zowel bedrade als draadloze kantoren. Het aanbevolen gebruikersaantal is 30.

  Lees verder
  € 1.551,99
 9. WatchGuard AP120 Access Point

  De AP120 biedt enterprise-grade functionaliteit voor een fractie van de kosten. Het model beschikt over flexibele beheeropties en groeit met uw bedrijf mee.

  Lees verder
  Normale prijs € 390,00 Aanbiedingsprijs € 351,00
 10. WatchGuard Firebox T70

  De WatchGuard Firebox T70 is een handige oplossing voor middelgrote bedrijven en gedistribueerde ondernemingen.

  Lees verder
  € 1.611,00
 11. WatchGuard Firebox M270

  Kleine bedrijven zijn het nieuwe doelwit van cyber-aanvallen omdat ze over het algemeen minder beschermd zijn dan grote bedrijven. WatchGuard heeft daar een oplossing voor gecreëerd die kleine bedrijven netwerkbeveiliging biedt van hetzelfde niveau also grootschalige bedrijven. 

  Lees verder
  € 1.592,10
 12. WatchGuard Firebox T35 met Total Security 3 jaar| Competitive Trade In

  Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite.

  Lees verder
  € 2.178,00
 13. WatchGuard Firebox T35 met Basic Security 3 jaar| Competitive Trade In

  Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite.

  Lees verder
  € 1.270,00
 14. WatchGuard Firebox M300

  De Firebox M300 van WatchGuard levert beveiliging van enterprise-kwaliteit voor kleine tot middelgrote bedrijven met razendsnelle prestaties. De unieke productsarchitectuur van WatchGuard stelt SMB's in staat om de beste beveiligingsservices te hanteren - van URL-filtering en inbraakspreventie tot applicatiecontrole en gegevensverlies-preventie.

  Lees verder
  € 2.224,01
 15. WatchGuard AP125
  Great Wi-Fi security comes in affordable, small packages. This lower-density access point secures your business with the latest 802.11ac Wave 2 technology and comes equipped with 2x2 Multi-User MIMO (MU-MIMO) Lees verder
  € 381,64
 16. WatchGuard AP322
  Its rugged, IP67-rated enclosure protects this wireless access point from the wind, rain, and cold weather, while delivering broad, fast, and reliable Wi-Fi coverage. Lees verder
  € 778,54
 17. WatchGuard AP325

  De AP325 van WatchGuard levert Wave 2 technologie voor kostenbewuste organisaties. Dit Access Point is ideaal voor omgevingen met een gemiddelde dichtheid.

  Lees verder
  Normale prijs € 604,00 Aanbiedingsprijs € 543,60
 18. WatchGuard AP420

  De AP420 is het snelste indoor Access Point van Watchguard. Het biedt razendsnelle draadloze verbindingen zonder dat het ten koste gaat van de beveiliging.

  Lees verder
  Normale prijs € 1.082,00 Aanbiedingsprijs € 973,80
 19. WatchGuard Firebox M370
  De WatchGuard Firebox M370 is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. Lees verder
  € 2.233,85
 20. WatchGuard Firebox M470

  De WatchGuard Firebox M470 is ideaal voor middelgrote ondernemingen en gedistribueerde ondernemingen.

  Lees verder
  € 3.643,36
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina