WatchGuard Authpoint MFA

WatchGuard AuthPoint MFA

WatchGuard Firebox M390

WatchGuard Firebox M390 met 1 jaar standaard support

WatchGuard Firebox M270 |standard support renewal

Kleine bedrijven zijn het nieuwe doelwit van cyber-aanvallen omdat ze over het algemeen minder beschermd zijn dan grote bedrijven. WatchGuard heeft daar een oplossing voor gecreëerd die kleine bedrijven netwerkbeveiliging biedt van hetzelfde niveau also grootschalige bedrijven. 1 jaar standard support.

€ 396,00
Beschikbaarheid: 1
SKU
WGM27201
Vraag offerte aan

Renewals

De WatchGuard M270 is niet meer nieuw te verkrijgen, maar op bestaande hardware kunnen de abonnementen wel worden verlengd. Vraag een offerte voor verlenging of upgrade van WatchGuard Standard Support, WatchGuard Basic Security Suite , WatchGuard Total Security Suite of van losse subscripties van uw M270

De Firebox M270 voor enterprise-grade beveiliging

Dit model is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Omdat kleinere bedrijven over het algemeen minder beschermd zijn, zijn kleine bedrijven het nieuwe grote doelwit voor cyberaanvallen geworden. Daarom heeft WatchGuard hier een oplossing voor ontworpen; de Firebox M270 firewall is specifek ontworpen om alle soorten kleine bedrijven te beschermen tegen aanvallen die niet minder fel zijn dan die gericht op grotere organisaties.

Uniefied Threat Management (UTM) -oplossingen voor de Firebox M270 zijn tot 3 keer sneller dan concurrerende producten met alle beveiligingslagen ingeschakeld. Ook zijn ze tot 94 procent sneller bij het uitvoeren van HTTPS-inspectie. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf zijn prestaties niet ten koste gaan van de netwerkbeveiliging. 

Blijf op de hoogte van ontwikkelende bedreigingen

De M270 maakt deel uit van het bekroonde Firebox-beveiligingsplatform van WatchGuard. Het platform biedt niet alleen de meest complete reeks geïntegreerde beveiligingscontroles, het is voortdurend de eerste geweest die oplossingen biedt voor nieuwe en evoluerende netwerkbedreigingen, waaronder geavanceerde malware en ransomware. De unieke productarchitectuur van WatchGuard stelt kleine en middelgrote bedrijven in staat gebruik te maken van de beste beveiligingsservices, van URL-filtering en inbraakpreventie tot applicatiebeheer en ransomware-preventie, zonder de kosten en complexiteit van meerdere single-point-oplossingen. 

Weet altijd wat er gebeurt op uw netwerk 

Interactieve, realtime monitoring en rapportage via WatchGuard Dimension (inbegrepen zonder extra kosten) geven een ongekend inzicht in netwerkbeveiligingsactiviteiten zodat u onmiddelijk preventieve of corrigerende maatregelen kunt nemen. Meer dan 100 rapporten en dashboards zijn standaard, inclusief rapporten voor PCI- en HIPAA-compliance, wat betekent dat u met één klik toegang heeft tot de benodigde gegevens om ervoor te zorgen dat aan de compliance-vereisten wordt voldaan.

Snelle en eenvoudige implementatie

KMO's hebben meestal kleinere en minder technische medewerkers waardoor netwerkuitbreiding een uitdaging kan zijn. Met RapidDeploy (een krachtige, cloudgebaseerde implementatie- en configuratietool die standaard geleverd wordt bij WatchGuard Firebox-apparaten) hoeft u het apparaat enkel aan te sluiten op een externe locatie en het internet. Het apparaat 'belt naar huis' en downloadt de juiste configuratiebestanden van de cloud. Zonder enige moeite.

Eenvoudig te beheren

WatchGuard heeft het tot zich genomen om kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van dezelfde geavanceerde netwerkbeveiligingstechnologie als die van grote bedrijven. Voorheen werd gedacht dat het te complex zou zijn voor kleinere organisaties. WatchGuard heeft deze enterprise-grade technologieën genomen en het beheer en de implementatie vereenvoudigd. Ze bieden kleine en middelgrote organisaties één oplossing, die beveiliging op bedrijfsniveau biedt en die kan worden beheerd vanuit een gecentraliseerde console met één paneel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox M270 |standard support renewal