WatchGuard AuthPoint MFA

AuthPoint, de Multifactor Authentication oplossing van WatchGuard. Het maakt gebruik van multi-factorauthenticatie op een eenvoudige, gebruiksvriendelijk platform. 

€ 30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WGATH571
  • Koop 50 voor € 26,00 en bespaar 13%
Vraag offerte aan

Watchguard AuthPoint

Klik op onderstaande knop om een gratis trial aan te vragen voor WatchGuard AuthPoint. De trial duurt wel 2 maanden en kan gebruikt worden door 250 gebruikers.

Link voor WatchGuard Authpoint Trial

WatchGuard Authpoint ondersteunt radius-authenticatie en kan VPN's beveiligen die ook radius ondersteunen.

Wachtwoorden zijn onvoldoende

Iedere dag gebruiken cybercriminelen gestolen inloggevens om toegang te krijgen tot bedrijfssystemen om ze vervolgens te infecteren of bestelen van data. Om deze trend te doen keren is het noodzakelijk dat bedrijven een aanvullende authenticatiefactor toevoegen, naast een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord, ongeacht de omvang van het bedrijf. 

MFA houdt indringers buiten

WatchGuard AuthPoint is de juiste oplossing op het juiste moment om deze beveiligingskloof aan te pakken. Het maakt gebruik van multi-factorauthenticatie op een eenvoudige, gebruiksvriendelijk platform. Met een simpele push-notificatie maakt de AuthPoint app elke inlogpoging zichtbaar, waardoor de gebruiker rechtstreeks vanaf zijn smartphone de toegang kan toelaten of blokkeren. De unieke aanpak van WatchGuard voegt het mobiele "telefoon-DNA" toe als identificerende factor om verder te waarborgen dat alleen de juiste persoon toegang krijgt tot gevoelige netwerken en Cloud-applicaties. 

Intuïtief, cloud management

MFA is voor sommige organisaties buiten bereik geweest vanwege de complexe integraties waardoor het onmogelijk is om te implementeren zonder een groot IT-personeel en aanzienlijke kosten. De AuthPoint-oplossing van WatchGuard is daarentegen een Cloud-service waardoor er geen dure hardware geïmplementeerd dient te worden en deze overal beheerd kan worden m.b.v. de intuïtieve interface van WatchGuard Cloud. Bovendien biedt het ecosysteem van WatchGuard tientallen integraties met applicaties van derden, waardoor MFA-bescherming breed wordt toegepast bij toegang tot gevoelige Cloud applicaites, webservices, VPN's en netwerken. AuthPoint gebruikers kunnen één keer inloggen om toegang te krijgen tot meerdere applicaties, en zij waarderen de mogelijkheid om authenticatoren van derden toe te voegen, zoals Facebook of Google Authenticator, tot de vriendelijke, mobiele app.

AuthPoint Integration Guides

WatchGuard AuthPoint kan worden geïntegreerd met vele services en applicaties van derden. De volgende link biedt een lijst met integratiehandleidingen die beschikbaar zijn in het Helpcentrum om u te helpen bij het integreren van technologieën van derden met de multifactorauthenticatie die wordt aangeboden door AuthPoint.

https://www.watchguard.com/help/docs/help-center/en-US/Content/Integration-Guides/_intro/authpoint-integrations.html

Office 365 Integratie met authpoint

Authpoint Gateway configuratie

Multi-Factor authenticatie configuratie voor computers, servers, RDP en RD Gateway

Multi-Factor authenticatie configureren voor ADFS

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard AuthPoint MFA