Eset

Voorkom cyberdreigingen en houd je bedrijf veilig met ESET Zakelijke Antivirus scanner. Ontdek nu de krachtige beveiligingsoplossing voor ondernemers - ESET. 

ESET PROTECT Specificaties

Eigenschap ESET PROTECT Entry ESET PROTECT Advanced ESET PROTECT Complete ESET PROTECT Enterprise ESET PROTECT Elite
Cloud and On-prem Console
Modern Endpoint Protection
File Server Security
Full Disk Encryption  
Advanced Threat Defense  
Cloud App Protection      
Mail Security      
Vulnerability & Patch Management     Q3 2023  

2-Factor Authentication

(2FA)

       
Detection and Response (XDR)      
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
 1. Eset PROTECT Entry | Meerlaagse endpoint security

  Eset PROTECT Entry is een instapniveau beheerconsole voor endpoint security. Het biedt essentiële functies om endpoints op het netwerk centraal te beheren en te beschermen. Beheerders kunnen op afstand beveiligingsoplossingen implementeren, updates beheren en beveiligingsbeleid afdwingen. Inclusief beheer met de ESET PROTECT-managementconsole.

  Lees verder
 2. ESET PROTECT Advanced | uitgebreide proactive endpoint bescherming
  ESET Protect Advanced biedt functies voor gegevensversleuteling en veilige bestandsdeling om uw gevoelige informatie te beschermen. Met gecentraliseerd beheer en naadloze integratie biedt ESET Protect Advanced eenvoudig apparaatbeheer en monitoring. Lees verder
 3. ESET PROTECT Complete | Cloud-sandbox beveiliging tegen ransomware

  Biedt bescherming van cloudapplicaties, ondersteund door meerlaagse endpointbeveiliging.  Met volledige cloud-sandbox beveiliging tegen ransomware en zero-day aanvallen, bescherming tegen gegevensverlies en een extra beveiligingslaag voor Microsoft 365-applicaties.

  Lees verder
 4. Eset PROTECT Enterprise | met Extended Detection & Response (XDR)

  ESET PROTECT Enterprise is een krachtige endpoint-beveiligingsoplossing die bedrijven beschermt tegen malware, ransomware en phishing-aanvallen. Met geavanceerde detectietechnologieën, centraal beheer en functies zoals patch management, apparaatbeheer en gegevensversleuteling, biedt ESET PROTECT Enterprise een complete beveiligingsoplossing.

  Lees verder
 5. Eset PROTECT Elite | Volledige bescherming inclusief 2FA en XDR
  ESET PROTECT Elite is een alles-in-één oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan verhoogde zichtbaarheid in hun netwerken. Het biedt enterprise-grade XDR voor het beschermen van endpoints, e-mail, cloud samenwerking en opslag. Met geavanceerde bedreigingsverdediging, continue kwetsbaarheidsbeoordeling en volledige schijfversleuteling, biedt ESET PROTECT Elite uitgebreide bescherming tegen opkomende bedreigingen en zorgt het voor verbeterde gegevens- en identiteitsbescherming. Lees verder
 6. ESET Server Security

  ESET Server Security Beveiligt alle centrale servers tegen online dreigingen. Het is bedoeld voor alle algemene servers, netwerkbestandsopslag en multifunctionele servers. Houdt de servers stabiel en conflictvrij om de tijd voor onderhoud en het opnieuw opstarten tot een minimum te beperken en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

  Lees verder
  € 110,00
 7. ESET Secure Authentication

  ESET Secure Authentication beveiligt zonder ingewikkelde stappen of procedures de toegang tot uw bedrijf en gegevens. Het is een krachtige oplossing voor mobiele apparaten die twee-factor authenticatie gebruikt voor extra bescherming van gegevens, zelfs bij zwakke of gelekte wachtwoorden.

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina