Uzi-pas-kaartlezers

Omnikey UZI-pas kaartlezer

De Omnikey UZI-pas kaartlezer is een specifieke variant van de Omnikey kaartlezer die is ontworpen om de UZI-pas te lezen en te schrijven. De UZI-pas is een persoonsgebonden smartcard die wordt gebruikt in de Nederlandse gezondheidszorg.

De Omnikey UZI-pas kaartlezer maakt gebruik van contacttechnologie om de UZI-pas te lezen. Het heeft een ingebouwde smartcardlezer die de pas kan detecteren en de gegevens ervan kan uitlezen. Met de bijbehorende software kunnen zorgverleners toegang krijgen tot de medische gegevens van patiënten en verschillende zorggerelateerde taken uitvoeren.

De UZI-pas is bedoeld om de identiteit van zorgverleners te verifiëren en de vertrouwelijkheid en integriteit van medische gegevens te waarborgen. Het gebruik van de Omnikey UZI-pas kaartlezer helpt bij het beveiligen van deze gegevens en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben.

De Omnikey UZI-pas kaartlezer wordt meestal geleverd met de benodigde software en drivers om de kaartlezer te laten werken met de UZI-pas. Het kan worden aangesloten op een computer via USB en vereist meestal geen extra voeding.

Kortom, de Omnikey UZI-pas kaartlezer is specifiek ontworpen voor het lezen en schrijven van de UZI-pas in de Nederlandse gezondheidszorg en helpt bij het waarborgen van de beveiliging en privacy van medische gegevens.

Bekijk hier ons assortiment van Omnikey UZI-pas kaartlezers.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

per pagina
 1. Feitian C41 Smartcard Reader | Geschikt voor UZI-Pas

  De Feitian kaartlezer is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van een verscheidenheid aan smartcard-applicaties. Dit model is een PC / SC compatible kaartlezer die minimaal 60mA levert (voorschrift uzi-pas).

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 18,50
 2. Omnikey 3121 | Geschikt voor de UZI-pas

  De HID Omnikey 3121 of ook wel de OK3121 is een snelle kaartlezer voor de desktop. Vroeger werd de Omnikey kaartlezer geleverd door het uzi register. Tegenwoordig kunt u een paslezer bestellen via Virtual Security.

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 21,00
 3. Omnikey 3021

  HID Global, met haar brand Omnikey is een van werelds grootste leveranciers op het gebied va smart card readers. Met de Omnikey 3021 USB wordt een high-performance smart card reader geleverd in een kleine behuizing. Deze is geschikt voor desktop gebruik alsook mobiel gebruik onderweg. De Omnikey 3021 USB is makkelijk te installeren en gebruiksklaar voor allerlei smart card toepassingen zoals online bankieren of digitale signatures applicaties.

  Lees verder
  € 18,00
 4. BR301 Contact kaartlezer met bluetooth

  Bluetooth smart card reader om een contact smartcard draadloos te kunnen aansluiten
  Computer with USB2.0/1.1 port *1
  PC platforms: Windows 7+/MAC OS X 10.5+/ LINUX kernel 2.4+
  Mobile platforms: iOS 4.3+/Android 4.0+

  Lees verder
  € 70,00
 5. BR301BLE Contact kaartlezer met bluetooth
  De FEITIAN BR301 is een premium contactloze Bluetooth-smartcardlezer. Met de eenvoudig te integreren Bluetooth-verbinding kunnen ontwikkelaars smartcard-applicaties eenvoudig integreren voor een betere beveiliging en flexibiliteit op alle apparaten die de Bluetooth-interface ondersteunen. Lees verder
  € 65,00
 6. ACR39U-U1 | kaartlezer geschikt voor de UZI-pas
  De ACR39U-U1 is een kaartlezer met geavanceerde technologie waardoor het werkt met hoge applicatie-eisen, verpakt in een moderne, stijlvol matte behuizing. Lees verder
  € 26,00
 7. Omnikey Cardman 3121

  De Omnikey CardMan 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor op de desktop. De Omnikey 3121USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas.

  Lees verder
  € 25,00
 8. Omnikey Cardman 3121 | Refurbished geschikt voor UZI-Pas

  De readers bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar zijn volledig functionerend. De HID Omnikey 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor bij de desktop. De Omnikey 3121 USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas. Maar ook smartcard logon of gebruik met E-ID is mogelijk.

  Lees verder
  € 17,00
 9. Omnikey 5321 V2 | Refurbished

  De Omnikey 5321 V2 Reader combineert contact met contactloze technologie in een enkel apparaat. Het is uitgerust met dual interface en leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als naar vrijwel elke contact smartcard. De dual interface functie ondersteunt werkomgevingen waarbij zowel contactloze smartcards als contact smartcards in gebruik zijn.

  Lees verder
  € 20,00
 10. Omnikey 5421 | Dual Smartcard Reader (refurbished)

  De Omnikey 5421-lezer is vervangen voor de Omnikey 5422 kaartlezer en vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn.

  Lees verder
  € 35,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

per pagina