Merken

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 224

per pagina
 1. RF IDeas pcProx 7582AKU
  De pcProx kaartlezers van RF IDeas zijn ontworpen voor klanten die hun bestaande kaartsystemen verder willen uitbreiden met meer mogelijkheden dan enkel toegang verlenen. Deze betaalbare lezers leveren de kaart-ID in een formaat dat herkenbaar is voor applicaties waardoor het vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt voor gebruikersidentificatie en authenticatie. Lees verder
  € 71,10
 2. UPEK TouchChip TCRU1C
  De UPEK TouchChip TCRU1C is een capacitieve vingerafdruklezer met een beschermlaagje om de gebruiker van robuustheid en langdurig gebruik te verzekeren. Lees verder
  € 6,50
 3. WithSecure Cloud Protection voor SalesForce

  Met geavanceerde analysefunctionaliteit licht F-Secure al uw bestanden en URL's door om te waarborgen dat al uw inhoud vrij is van malware en aan de richtlijnen voldoet. D.m.v. uitgebreide rapportage, geavanceerde beveiligingsanalyses en volledige audit trail waarborgt F-Secure een efficiënte incidentrespons.

  Lees verder
 4. AP 11 | Aruba Instant On Access Point

  Kleine bedrijven staan voor een groeiend aantal uitdagingen dankzij nieuwe en opkomende technologie waardoor het redelijk overweldigend kan zijn het proberen bij te benen. Aruba Instant On Access Points zijn eenvoudig te implementeren en beheren - met een look en gevoel van qualiteit tegen een aantrekkelijke prijs.

  Lees verder
  € 118,00
 5. AP 12 | Aruba Instant On Access Point

  Aruba Instant On Access Points zijn eenvoudig te implementeren en beheren - met een look en gevoel van qualiteit tegen een aantrekkelijke prijs.

  Lees verder
  € 188,00
 6. AP 15 | Aruba Instant On Access Point

  Aruba Instant On Access Points zijn eenvoudig te implementeren en beheren - met een look en gevoel van qualiteit tegen een aantrekkelijke prijs.

  Lees verder
  € 197,00
 7. AP-303 (RW) | Aruba Unified Access Point

  Met de Aruba 303 Access Point bent u voorzien van hoge prestaties tegen een betaalbare prijs. Beschikt over 802.11ac met MU-MIMO (Wave 2).

  Lees verder
  € 350,00
 8. RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

  RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance is de support fee voor uw RSA omgeving. Het geeft recht op product updates en de moelijkheid om bij RSA Support een case aan te maken. Gebuik de offerte knop om voor uw omgeving een offerte op te vragen. Wanneer uw support is verlopen kan er worden gebackdate op uw verlopen support contract.

  Lees verder
  € 44,64
 9. Conpal SafeGuard LAN Crypt Licensie (voorheen Sophos Lan Crypt)

  De SafeGuard Lan Crypt zorgt ervoor dat u goed beschermd en up-to-date blijft. Sophos heeft de rechten van dit product overgedragen aan conpal.

  Lees verder
  € 99,89
 10. RBA ODA | SMS authenticatie van RSA

  On-demand authenticatie (ODA). De gebruiker moet een pincode en een one-time tokencode correct invoeren die verstuurd worden naar een vooraf geconfigureerd telefoonnummer of e-mailaccount en RSA Riskbased authenticatie (RBA) versterkt de traditionele authenticatie gebaseerd op wachtwoorden.

  Lees verder
 11. Nieuw
  REINER SCT Authenticator | TOTP hardware token

  REINER SCT Authenticator Hardware voor het genereren van two-factor authentication (2FA) codes met OATH TOTP oplossingen. De Authenticator werk zoals de Google authenticator echter heb je geen mobiele telefoon nodig. De oplossing werkt offline.

  Lees verder
  € 62,00
 12. RSA SecurID SID700 hardware token 36 maanden

  RSA SID700 hardware token voor 36 maanden. Indien u een afwijkend aantal wenst van de hieronder gegeven opties kunt u een offerte opvragen. Dit product heeft een levertijd van ca 5 werkdagen, voor snelle uitbreiding kunt u kiezen voor de SID820 softwaretokens of RBA ODA (sms).

  Lees verder
  € 86,00
 13. Sophos Central Intercept X

  De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding zijn gerepresenteerd in Sophos Intercept XHet is een aanvulling op iedere virusscanner die documenten, foto's en andere data tegen beschermt tegen crypto-ransomware. U beheert Sophos intercept via Sophos Central.
  Trial Sophos intercept X

  Lees verder
 14. RF IDeas pcProx 125 kHz

  RF IDeas pcProx is een productlijn van 125 kHz kaartlezers die worden gebruikt om verschillende soorten proximity-kaarten te lezen en te integreren in toegangscontrolesystemen, tijdregistratiesystemen en andere beveiligings- en identificatietoepassingen. De pcProx-kaartlezers zijn compatibel met verschillende kaarttechnologieën, waaronder HID, EM410x, Indala, AWID en vele andere.

  Lees verder
  € 140,30
 15. EnGenius ECW120 | Cloud Managed Indoor Access Point

  Versterk je bedrijf's wifi met de EnGenius ECW120 11ac Wave 2 Cloud Managed Indoor Wireless Access Point (AP). Het levert duizelingwekkend snelle 1.3 Gbps snelheden en een hogere gebruikerscapaciteit. Het levert duizelingwekkend snelle 1.3 Gbps snelheden en een hogere gebruikerscapaciteit. 

  Lees verder
 16. SonicWall Cloud App Security Basic

  De SonicWall Cloud App Security levert next-gen beveiliging voor gebruikers en gegevens binnen cloud applicaties, waaronder email, messaging, het delen van bestanden en de opslag van bestanden. Voor organisaties die SaaS applicaties aannemen levert SonicWall Cloud App Security de best-in-class beveiliging en een vlekkeloze gebruikservaring.

  Lees verder
 17. RSA SecurID SID820 Software token | 36M

  De software tokens minimaliseren het aantal apparaten dat gebruikers dienen te beheren voor beveiligde, naadloze toegang. Een software token kan ook direct worden ingetrokken en hersteld wanneer iemand het verliest of het bedrijf verlaat, waardoor het niet nodig is gebruikte tokens te vervangen.

  Lees verder
  € 74,04
 18. ACR39U-U1 | kaartlezer geschikt voor de UZI-pas
  De ACR39U-U1 is een kaartlezer met geavanceerde technologie waardoor het werkt met hoge applicatie-eisen, verpakt in een moderne, stijlvol matte behuizing. Lees verder
  € 26,00
 19. SecureIdentity MFA (On Prem) | SecurEnvoy

  Wachtwoorden alleen zijn niet voldoende om uw kritieke data te beschermen. Beveilig met SecurEnvoy uw omgeving extra met bijvoorbeeld een extra code via mobiel

  Lees verder
 20. Conpal LAN Crypt - Support & Maintenance | Vraag om een offerte

  Betrouwbare beveiliging met geavanceerde encryptietechnologie. Conpal LAN Crypt was voorheen Sophos LAN Crypt. Regelmatig onderhoud is essentieel voor optimale prestaties en data-veiligheid.

  Ons team staat klaar voor ondersteuning, probleemoplossing en updates. Vertrouw op Conpal LAN Crypt Support & Maintenance voor uw bedrijfsgegevens. Neem contact op voor offerte op maat.

  Lees verder
  € 24,19
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 224

per pagina