RF IDeas pcProx 7582AKU

De pcProx kaartlezers van RF IDeas zijn ontworpen voor klanten die hun bestaande kaartsystemen verder willen uitbreiden met meer mogelijkheden dan enkel toegang verlenen. Deze betaalbare lezers leveren de kaart-ID in een formaat dat herkenbaar is voor applicaties waardoor het vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt voor gebruikersidentificatie en authenticatie.
€ 71,10
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RDR-7582AKU
Vraag offerte aan

De 7582AKU Smartcard Reader van RF IDeas

De pcProx kaartlezers van RF IDeas zijn ontworpen voor klanten die hun bestaande kaartsystemen verder willen uitbreiden met meer mogelijkheden dan enkel toegang verlenen. De lezers zijn ontwikkeld om met bijna alle contact- en contactloze smartcardtechnologieën te werken. Verder komt dit model uit de 82-serie met een 13,56 MHz verbinding en een USB aansluiting.

De Smartcard Reader beschikt over een plug-n-play functie, vereist geen software en heeft een ingebakken, configureerbaar flashgeheugen, waardoor de lezers klaar zijn om te integreren met bijna alle besturingssystemen, applicaties en ingebouwde controllers.

De kaartlezer van de pcProx 82-serie wordt geïntegreerd in uw software- of hardwareproduct d.m.v. de RF Ideas Universal Software Developer's Kit (SDK). In tegenstelling tot de Enroll-lezers, gebruikt de 82-serie een opvraagbare DLL of andere directe integratiemethode i.p.v. toetsaanslag (emulatie d.m.v. een toetsenbord). Deze betaalbare lezers leveren de kaart-ID in een formaat dat herkenbaar is voor applicaties waardoor het vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt voor gebruikersidentificatie en authenticatie.

De voordelen van de pcProx kaartlezer

  • Verbetert de organisatorische werkflow
  • Elimineert foutmelding verwant aan individuele identificatie
  • Elimineert handmatige invoer
  • Past zich aan elke kaartoplossing van elke omvang aan
  • Beschermt en beveiligt gevoelige informatie
  • Voldoet aan verscheidene compliance-vereisten (indien gebruikt met de juiste applicatie-oplossing
  • Medewerkersbekendheid met bestaande badges
  • Ondersteunt vrijwel alle type kaarttechnologieën
  • Breidt applicatieselecties uit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RF IDeas pcProx 7582AKU
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!