Omnikey

HID Omnikey

De HID Omnikey is een sleutelcomponent in het moderne beveiligingslandschap. Bij Virtual Security begrijpen we dat een naadloze integratie van veiligheid en gebruiksgemak essentieel is voor uw organisatie. HID Omnikey Desktop Readers voldoen aan deze behoefte door ondersteuning van diverse inlogsystemen en een breed scala aan toepassingen, zodat uw beveiligingssysteem zowel flexibel als robuust is.

Neem een HID Omnikey in gebruik

Een HID Omnikey in gebruik nemen staat gelijk aan het kiezen voor een moeiteloze beveiligingservaring. De UZI-pas, essentieel voor zorgprofessionals, wordt naadloos ondersteund door de HID Omnikey. Vooral de 3132 en de 3021 sluiten perfect aan op de gewenste werking van de pas. Tegelijkertijd faciliteren bepaalde producten van HID Omnikey als NFC-kaartlezer, een vlotte en contactloze gebruikersverificatie voor diverse besturingssystemen. De Omnikey 5022 bijvoorbeeld, maakt een sterke verbinding met andere apparaten, netwerken of cloudopslagen. Deze voorbeelden benadrukken hoe de HID Omnikey diverse authenticatiemethodes integreert, wat resulteert in een gebruiksvriendelijk en veilig gebruik van een dagelijks systeem.

Verbeter uw beveiligingssysteem

Versterk uw ICT-security met de betrouwbare technologie van de HID Omnikey. Als uw leverancier in ICT-oplossingen nodigt Virtual Security u uit om de kracht van HID Omnikey te ontdekken. Bestel vandaag nog en zet de stap naar een geavanceerder beveiligingssysteem. Laat geen ruimte voor compromissen als het gaat om bescherming. Bestel uw HID Omnikey en bouw aan een veiligere toekomst.

Druk op de onderstaande offerte knop voor meer informatie en een gepersonaliseerde offerte.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 28

Pagina
per pagina
 1. Omnikey 3121 | Geschikt voor de UZI-pas

  De HID Omnikey 3121 of ook wel de OK3121 is een snelle kaartlezer voor de desktop. Vroeger werd de Omnikey kaartlezer geleverd door het uzi register. Tegenwoordig kunt u een paslezer bestellen via Virtual Security.

  Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 21,00
 2. Omnikey 5027 | Kaartlezer met Keyboard Wedge
  De Omnikey 5027 is een hoogfrequente smartcard reader, voorzien van een keyboard emulatie voor optimaal gebruiksgemak. Het is vooraf geconfigureerd en komt met een USB aansluiting. Lees verder
  € 95,00
 3. Omnikey 5427 CK G2 | met Keyboard Wedge

  De Omnikey 5427 CK G2 contactless smartcard lezer ondersteunt de referenties van 125 kHz en 13,56 MHz, waaronder iCLASS Seos en iCLASS Elite. De CCID- of Keyboard Wedge-interface maakt een eenvoudige integratie mogelijk zonder de noodzaak een stuurprogramma te installeren.

  Op voorraad! Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden met PostNL

  Lees verder
  € 112,35
 4. Omnikey 6121 USB | smart card reader

  De HID OMNIKEY 6121 is een volledig functionele smartcardlezer voor SIM-formaat smartcards en is met name geschikt voor gebruik met mobiele apparaten.

  Lees verder
  € 18,00
 5. Omnikey 5021 CL

  De HID Omnikey 5021 CL USB contactloze SmartCard reader geeft een snelle, betrouwbare en veilige toegang tot applicaties zoals PC en netwerk logon, email encryptie en digital signatures, alsook ondersteuning voor contactloze fysieke toegang en PKI kaarten. 

  Neemt u contact op met Virtual Security indien u meer informatie wenst over de opties of prijzen. Dit kan via sales@virtualsecurity.nl

  Lees verder
  € 55,00
 6. Omnikey 5025 CL | HID PROX

  De HID OMNIKEY® 5025CL-lezer is ontworpen voor gebruiksgemak en werkt met bestaande fysieke toegangscontrolekaarten met lage frequentie, zoals HID Prox®, voor een soepele implementatie van logische toegangstoepassingen met ID-kaarten.

  Lees verder
  € 61,00
 7. Nieuw
  Omnikey 5023 Smart Card Reader | Sterke Authenticatie

  De Omnikey 5023 kaartlezer van HID maakt sterke authenticatie naar computer, netwerk of cloud mogelijk. De lezer heeft een geïntegreerde cryptografische module die verbeterde beveiligingsschema's ondersteunt, zoals Secure Identity Object ™ (SIO). HID Global's SIO-enabled ecosysteem biedt een zeer veilige, op standaarden gebaseerde, technologie-onafhankelijke en flexibele identiteitsdatastructuur. Ondersteunde inloggegevens zijn iCLASS Seos® en iCLASS Elite®.

  Lees verder
 8. Nieuw
  HID Mounting Accessory Pack

  Het HID Mounting Accessory Pack is een handig accessoirepakket dat speciaal is ontworpen voor het monteren van HID-kaartlezers. Met dit pakket kun je jouw HID-kaartlezer veilig en gemakkelijk bevestigen aan verschillende oppervlakken, zoals muren, balies of panelen. Het biedt een flexibele en betrouwbare oplossing voor het installeren van je HID-kaartlezer.

  Lees verder
  € 5,00
 9. Omnikey 5321 CL kaartlezer

  De Omnikey 5321 CL is gehuisvest in een robuuste, gesloten behuizing met een handige kaarthouder en is de ideale lezer voor contactloze technologische toepassingen. De Omnikey 5321 CL is uitgerust met een kaartlezer die leest en schrijft naar 13,56 MHz contactloze smartcards in alle drie de HF-standaarden en ondersteunt op economische wijze eindgebruikersomgevingen waar een ruim aanbod aan contactloze kaarten en tags worden gebruikt.

  De 5321CL is een gebruikte kaartlezer maar 100% correct werkend.

  Lees verder
  € 20,00
 10. HID Omnikey 3121 met Kleefbevestiging

  De Omnikey CardMan 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor op de desktop. De Omnikey 3121USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas.

  Lees verder
  € 30,00
 11. Omnikey 5427® met Bluetooth®

  OMNIKEY 5427® met Bluetooth®-interface stelt klanten in staat om hun Mobile Access-inloggegevens te gebruiken voor toegang tot computer, netwerk of cloud. De lezer ondersteunt de referenties van 125 kHz en 13,56 MHz, waaronder iCLASS Seos® en iCLASS Elite®. De CCID- of Keyboard Wedge-interface maakt een eenvoudige integratie mogelijk zonder de noodzaak een stuurprogramma te installeren.

  Lees verder
 12. Omnikey 5421 | Dual Smartcard Reader (refurbished)

  De Omnikey 5421-lezer is vervangen voor de Omnikey 5422 kaartlezer en vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn.

  Lees verder
  € 35,00
 13. Omnikey 5127CK Mini met Industrial behuizing

  De Omnikey 5127CK mini readers beschikken over vergelijkbare functionaliteit als de 5427CK kaartlezers. De 5127CK-lezers hebben echter geen behuizing, waardoor ze ingebouwd kunnen worden. Het model beschikt over multi-interface ondersteuning waardoor er flexibele integratie opties zijn voor een ruim aanbod van applicaties.

  De 5127CK mini lezers komen standaard in een 20 stuks verpakking. Heeft u er minder nodig? Vraag naar beschikbaarheid van kleinere aantallen.

  Lees verder
 14. Omnikey 5421 | Dual kaartlezer

  De Omnikey 5421-lezer vertegenwoordigt de ultieme combinatie van contact- en contactloze technologie in een enkel apparaat. De oplossing heeft een dubbele interface, een pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als vrijwel elke contact-smartcard om omgevingen te ondersteunen waar zowel contactloze als contactloze smartcard-technologieën vereist zijn.

   

  Lees verder
  € 45,00
 15. Omnikey 5321 V2 | Refurbished

  De Omnikey 5321 V2 Reader combineert contact met contactloze technologie in een enkel apparaat. Het is uitgerust met dual interface en leest / schrijft naar zowel een 13,56 MHz contactloze smartcard als naar vrijwel elke contact smartcard. De dual interface functie ondersteunt werkomgevingen waarbij zowel contactloze smartcards als contact smartcards in gebruik zijn.

  Lees verder
  € 20,00
 16. Omnikey Cardman 3121 | Refurbished geschikt voor UZI-Pas

  De readers bevatten mogelijk lichte gebruikssporen maar zijn volledig functionerend. De HID Omnikey 3121 USB Reader is een snelle kaartlezer voor bij de desktop. De Omnikey 3121 USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas. Maar ook smartcard logon of gebruik met E-ID is mogelijk.

  Lees verder
  € 17,00
 17. Omnikey® 5321CL SAM

  De OMNIKEY® 5321 CL SAM (Secure Access Module) vertegenwoordigt de ideale combinatie van contactloze technologie met beveiligingsondersteuning via een SIM-kaart in één apparaat. Met een contactloze pc-gekoppelde lezer die leest / schrijft naar een 13,56 MHz contactloze smartcard en extra beveiliging ondersteunt met een SIM-kaart, is het apparaat een ideale oplossing voor klanten die een pc-aangesloten contactloze smartcardlezer nodig hebben voor een verschillende beveiligings- en identificatietoepassingen.

  Lees verder
  € 45,00
 18. Omnikey 5127CK Mini

  De Omnikey 5127CK readers beschikken over vergelijkbare functionaliteit als de 5427CK kaartlezers. De 5127CK-lezers hebben echter geen behuizing, waardoor ze ingebouwd kunnen worden. Het model beschikt over multi-interface ondersteuning waardoor er flexibele integratie opties zijn voor een ruim aanbod van applicaties.

  De 5127CK lezers komen standaard in een 20 stuks verpakking. Heeft u er minder nodig? Vraag naar beschikbaarheid van kleinere aantallen.

  Lees verder
  € 2.513,33
 19. Omnikey 5321CR Clean Room

  Voorzien van een waterdichte en stylistische behuizing is dit de ideale reader voor contactloze MIFARE technologie, specifiek in zogenaamde 'clean rooms' zoals industrieën of ziekenhuizen met een hoge standaard voor hygiëne.

  Neemt u contact op met Virtual Security indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Dit kan via sales@virtualsecurity.nl

  Lees verder
  € 100,00
 20. Omnikey 5022 | MIFARE en Desfire

  De OMNIKEY 5022 maakt sterke authenticatie mogelijk naar onder andere computer-, netwerk- of cloud-applicaties. De kaartlezer ondersteunt 13,56 MHz-referenties, zoals iCLASS®, Seos® one-time password (OTP), DESFire® of MIFARE® SKUR50220318-GR

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 28

Pagina
per pagina