• ICT-dienstverlener
  • Innovatieve oplossingen
  • Managed Security Services

UZI-pas

Heeft u al eens van de UZI-pas gehoord? Deze specifieke pas wordt veelvuldig gebruikt in de gezondheidszorg en staat voor Unieke Zorgverlener Identificatie. De pas helpt zorgverleners om zich digitaal te identificeren en om veilig toegang te krijgen tot patiëntgegevens en andere vertrouwelijke informatie. Virtual Security voorziet u van alles wat u nodig heeft voor een goedwerkend systeem.

Wil u meer informatie?

Neem contact op

De kracht van kaartlezers voor de UZI-pas

Er zijn diverse kaartlezers beschikbaar voor de UZI-pas, maar Omnikey springt er echt uit. Deze kaartlezers zijn ontworpen voor optimale compatibiliteit en gebruiksgemak. Door de UZI-pas in een kaartlezer te plaatsen, wordt er een beveiligde verbinding gemaakt die ervoor zorgt dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de benodigde informatie. Het is een essentieel instrument voor elke zorgprofessional die waarde hecht aan digitale veiligheid en efficiëntie.

Ga voor optimaal gemak

Zet een stap voorwaarts in uw ICT-security en maak het verschil in de zorg. Bestel uw UZI-pas en kaartlezer direct via onze gebruiksvriendelijke webshop. Kies voor zekerheid door uw producten te bestellen bij dé leverancier in ICT-oplossingen. Iedere dag telt wanneer het gaat om de bescherming van gevoelige gegevens. Mocht u vragen hebben over het gebruik van een UZI-pas of welke kaartlezer het beste aansluit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!