SecurEnvoy

SecurEnvoy is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor tweefactorauthenticatie en beveiligde toegang. Met SecurEnvoy kunnen bedrijven hun gegevens en systemen beschermen tegen ongeautoriseerde toegang door een extra beveiligingslaag toe te voegen aan het inlogproces.

De oplossingen van SecurEnvoy maken gebruik van verschillende authenticatiemethoden, zoals mobiele telefoons, tokens en smartcards, om gebruikers te verifiëren voordat ze toegang krijgen tot bedrijfsmiddelen. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige identiteitsverificatie, zelfs als wachtwoorden worden gecompromitteerd.

Met SecurEnvoy kunnen bedrijven flexibel en schaalbaar tweefactorauthenticatie implementeren. Het systeem is eenvoudig te integreren met bestaande IT-infrastructuur en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel gebruikers als beheerders. Bovendien biedt SecurEnvoy uitgebreide rapportage- en auditmogelijkheden om te voldoen aan compliance-eisen en het beheer van gebruikersrechten te vereenvoudigen.

Kortom, SecurEnvoy biedt geavanceerde oplossingen voor tweefactorauthenticatie en beveiligde toegang, waardoor bedrijven hun gegevens en systemen kunnen beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Met flexibele implementatieopties, eenvoudige integratie en uitgebreide rapportagefunctionaliteiten is SecurEnvoy een betrouwbare keuze voor organisaties die streven naar verhoogde beveiliging en naleving van regelgeving.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina
  1. SecureIdentity MFA (On Prem) | SecurEnvoy

    Wachtwoorden alleen zijn niet voldoende om uw kritieke data te beschermen. Beveilig met SecurEnvoy uw omgeving extra met bijvoorbeeld een extra code via mobiel

    Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 product

per pagina