RSA Licenties

RSA Authentication Manager Licenties

 RSA Authentication Manager is het platform achter RSA SecurID dat gecentraliseerd beheer voor de RSA SecurID omgeving toe staat. Het beschikt over authenticatie methodes, gebruiikers, applicaties en agenten verspreid over verscheidene fysieke sites. Het verifieert authenticatie verzoeken en administreert centraal een organisatie's authenticatiebeleid.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
 1. RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance 1 jaar

  RSA Authentication Manager Base Edition Enhanced Maintenance is de support fee voor uw RSA omgeving. Het geeft recht op product updates en de moelijkheid om bij RSA Support een case aan te maken. Gebuik de offerte knop om voor uw omgeving een offerte op te vragen. Wanneer uw support is verlopen kan er worden gebackdate op uw verlopen support contract.

  Lees verder
  € 44,64
 2. RSA Authentication Manager user licentie | SID Access Base Perp

  RSA SecurID Access; 's werelds meest geïmplementeerde multifactorauthenticatie-oplossing, levert een geavanceerde set aan moderne functies zodat u de meest belangrijke dingen kunt beschermen. Per gebruiker heeft u een licentie nodig aangevult met een authenticator ( hardware-/software-/sms token) 

  Lees verder
 3. RSA ID Plus E1 Hybrid per User 1 Month

  RSA ID Plus E1 Hybrid biedt verbeterde beveiliging voor IT-managers en administrators door sterke authenticatie te combineren met een intuïtieve gebruikerservaring. Deze oplossing, geschikt voor zowel on-premises als cloudapplicaties, vermindert het risico op ongeautoriseerde toegang door meervoudige authenticatiemethoden toe te passen. Voordelen zijn onder andere verbeterde beveiliging, flexibiliteit in implementatie, vereenvoudigd beheer, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid, wat essentieel is voor het beschermen van bedrijfsmiddelen en het waarborgen van de privacy binnen organisaties.

  Lees verder
  € 3,72
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina