WithSecure

Bescherm nu tegen gijzelsoftware

Zo'n 6000 mensen zijn in 2021 slachtoffer geworden van gijzelsoftware, blijkt uit cijfers van het CBS. Daarbij zijn tweederde van deze slachtoffers zzp'ers, aangezien zij minder goed beschermd kunnen zijn tegen gijzelsoftware.

Start daarom nu met het beschermen van gegevens van uw bedrijf en gebruik betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware.

WithSecure

Voorheen genaamd F-Secure, biedt het nu getitelde WithSecure cyberbeveiliging voor particulier en zakelijk gebruik. Al drie decennia lang ontwikkeld WithSecure cyberbeveiligingsoplossingen waarme ze tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen beschermen. 

WithSecure Elements

WithSecure Elements is een cloud-native platform waarmee u voorzien bent van o.a. endpoint en collaboration protection en vulnerability managament dat u kunt beheren vanuit één security console. U kunt de oplossingen kiezen die u op dit moment nodig hebt en later op- of afbouwen met de superflexibele licenties en een security-as-a-service optie.

WithSecure's bescherming van 360 graden; Live Security

De geavanceerde technologie van het merk die zich continu verbetert combineert de kracht van machine-learning met menselijke expertise in de unieke aanpak van Live Security. Dit is namelijk noodzakelijk om bedreigingen uitvoerig te voorspellen, voorkomen en erop te reageren.

Met deze beveiligingsoplossingen kunt u met een gerust hart te werk gaan; het holistische portfolio over cyberbeveiligingsoplossingen zal aan al uw beveiligingsbehoeften voldoen. Het uitgebreide, menselijke inzicht en de kennis van F-Secure, gecombineerd met intelligente software en cutting edge AI gaan samen op in een enkele cyberoplossingen, toegewijd aan uw bescherming. Dit is Live Security.

Onderscheidingen van WithSecure

WithSecure heeft wel 6 keer de 'Best Protection Award' ontvangen van de AV-TEST. Ook is het merk de winnaar van 'Best Advanced Persistent Threat (APT) Protection' bij de SC Awards in Europa 2019. Verder heeft MITRE ATT&CK bevestigd dat het merk marktleidende mogelijkheden biedt bij het detecteren van geavanceerde aanvallen. Dit zijn één van de velen prijzen die het merk heeft mogen ontvangen.

Klik hier om meer te weten te komen over WithSecure en welk product geschikt is voor u.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit kan via onze email ( sales@virtualsecurity.nl ) of per telefoon ( +31352031644 ).

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

20 producten

per pagina
 1. WithSecure Cloud Protection voor SalesForce

  Met geavanceerde analysefunctionaliteit licht F-Secure al uw bestanden en URL's door om te waarborgen dat al uw inhoud vrij is van malware en aan de richtlijnen voldoet. D.m.v. uitgebreide rapportage, geavanceerde beveiligingsanalyses en volledige audit trail waarborgt F-Secure een efficiënte incidentrespons.

  Lees verder
 2. WithSecure Elements EPP for Computers Premium | Company Managed License

  WithSecure Elements Endpoint Protection; de beste beveiliging om uw bedrijfscomputers eenvoudig te beheren via een cloud console waar u ook uw andere licenties voor servers en mobile apparaten mee kan beheren. Deze Premium versie heeft ook Anti-Ransomware met dataguard en application control.

  Lees verder
 3. WithSecure Elements EPP for Servers Premium | Company Managed License

  F-Secure Elements Endpoint Protection voor servers de beste beveiliging om uw bedrijfsservers eenvoudig te beheren via een cloud console waar u ook uw licenties voor computers en mobile apparaten mee kan beheren. Deze Premium versie heeft ook Anti-Ransomware met dataguard en application control.

  Lees verder
 4. WithSecure Elements EDR en EPP voor Computers Premium | Company Managed

  Met F-Secure EDR en EPP voor computers Premium bent u voorzien van sterke endpoint protection en endpoint detection & respons, plus DataGuard en applicatiebeheer.

  Lees verder
 5. WithSecure Elements EDR en EPP voor Servers Premium | Company managed

  F-Secure Elements EDR & EPP voor Servers biedt krachtige endpoint protection en endpoint detection en respons samen met de premium features zoals DataGuard.

  Lees verder
  € 126,32 Vanaf € 80,53
 6. WithSecure Elements EDR for Computers | Company Managed

  WithSecure Elements Endpoint Detection and Response voor bedrijven. Company managed.

  Lees verder
 7. WithSecure Element Vulnerability Management

  Krijg een overzicht van uw aanvalsoppervlak gebaseerd op de risico's, zodat u bekende, onbekende en potentiële kwetsbaarheden kunt elimineren voordat ze uitgebuit kunnen worden.

  Lees verder
 8. WithSecure Elements EDR voor Servers | Company Managed License

  F-Secure Elements Endpoint Protection voor servers de beste beveiliging om uw bedrijfsservers eenvoudig te beheren via een cloud console waar u ook uw licenties voor computers en mobile apparaten mee kan beheren. Deze Premium versie heeft ook Anti-Ransomware met dataguard en application control.

  Lees verder
  € 107,12 Vanaf € 85,00
 9. WithSecure Elements EPP for Remote Desktops | Company Managed

  F-Secure Elements EPP for Remote Desktops is een aanvullende licensie om een vast aantal gebruikers op een terminal server te beschermen.

  Lees verder
 10. WithSecure RDR + PSB | Computer Protection

  In deze oplossing van F-Secure zijn Rapid Detection & Response (RDR) en Protection Service for Business (PSB) gecombineerd tot de optimale cyberbeveiligingsoplossing. | Premium Company Managed

  Lees verder
  € 68,27
 11. WithSecure PSB + RDR | Server Protection

  Server protection met Rapid Detection & Response en Protection Service for Business, company managed.

  WithSecure RDR, Company Managed RDR+PSB Server Protection Premium New for 1 year  (1-24), 

  Lees verder
  € 126,32 Vanaf € 80,53
 12. WithSecure Cloud Protection for Salesforce Users

  De WithSecure Cloud Protection for Salesforce biedt een geavanceerde analysefunctionaliteit om al uw bestanden en URL's te controleren op malware en na te gaan of het aan de richtlijnen voldoet.

  Lees verder
  € 120,00
 13. WithSecure Elements for Microsoft 365

  WithSecure Elements for Microsoft 365 biedt bescherming tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen en het hoogste detectiepercentage op de markt.

  Lees verder
 14. WithSecure Elements EPP voor Mobiles | Company Managed

  Met F-Secure Elements Mobile Protection bent u beschermt tegen mobiele risico's, vermindert u de complexiteit van uw beveiliging en maakt u gebruik van de nieuwe F-Secure applicatie.

  Lees verder
 15. WithSecure PSB Computer Protection | Is nu WithSecure Elements for Computers

  De Protection Service for Business (PSB) levert een cloud-gebaseerd beheerportal en clients voor eindgebruikersbescherming. Deze oplossing is de premium variant en bedoeld voor computers. 

  Lees verder
 16. WithSecure PSB Server Protection is nu F-Secure Elements EPP for Servers

  De Premium Service for Business oplossing van F-Secure voor servers, company managed is nu "WithSecure Elements EPP for Servers"

  Lees verder
  € 32,38
 17. WithSecureLinux Security Client Edition License | Voorheen F-Secure
  F-Secure Linux Security Client Edition offers protection against new breeds of threats for linux desktop and laptop computers. Centrally managed by F-Secure Policy Manager. Lees verder
  € 21,13
 18. Business Suite License 1 jaar | WithSecure

  Deze F-Secure beveiligingsoplossing is ontworpen voor gebruik op locatie en om uw bedrijf continu de beste beveiliging te bieden. Om dit doel te bereiken beschikt het model over een combinatie van de beste verzamelde expertise, geavanceerde technologieën en moderne beheerfunctionaliteit waardoor u moeiteloos volledige controle over de beveiliging kunt uitoefenen. 

  Deze licensie is 1 jaar geldig.

  Lees verder
 19. WithSecure Antivirus | Rapid Detection & Response Service

  Bescherm de status van uw IT-omgeving en beveiliging, detecteer gerichte aanvallen zeer snel en reageer op kwaadaardige activiteit met optimaal overzicht, contextuele infortmatie en geautomatiseerde maatregelen. F-Secure Antivirus | Rapid Detection & Response Service is nu F-Secure EDR of F-Secure EDR voor Servers

  Lees verder
  € 30,63
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

20 producten

per pagina