WithSecure Elements for Microsoft 365

WithSecure Elements for Microsoft 365 biedt bescherming tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen en het hoogste detectiepercentage op de markt.

€ 23,04
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FCVISN1NVXAQQ
  • Koop 25 voor € 19,58 en bespaar 15%
  • Koop 100 voor € 17,28 en bespaar 25%
Vraag offerte aan

WithSecure Elements voor Microsoft 365

De grote meerderheid van alle malware (94%) wordt via e-mail verspreid. F-Secure Elements for Microsoft 365 biedt bescherming tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen en levert het hoogste detectiepercentage op de markt waardoor u niet bang hoeft te zijn dat werknemers op de verkeerde dingen klikken. Bovendien is het zeer eenvoudig te implementeren.

Elements voor Microsoft voegt een sterke laag toe aan de systeemeigen beveiligingsfuncties van Microsoft 365, waardoor u zelfs beschermd bent tegen de meest geavanceerde phishing, schadelijke inhoud en gerichte aanvallen.

De oplossing wordt gestuurd door real-time bedreigingsinformatie en geavanceerde machine-learning technieken. 

  • Detecteert complexe bedreigingen door schadelijke inhoud te scannen in bestandsbijlagen in Exchange-items.
  • Hanteert verfijnde dreigingsanalyse die gebruik maakt van machine-learning en sandboxing om potentiëel schhadelijke bestanden te analyseren in virtuele omgevingen. De meest geavanceerde zero-day malware en exploits worden geidentificeerd en geblokkeerd. 
  • Gebruikt real-time intelligentie over threats die door F-Secure Security Cloud verzameld is bij miljoenen beveiligingsclienten voor efficiëntere en krachtigere beschermibng tegen nieuwe en ontwikkelende bedreigingen.

f-secure-microsoft-365-protection

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WithSecure Elements for Microsoft 365