Sophos Anti-Ransomware

Bescherm nu tegen gijzelsoftware

Zo'n 6000 mensen zijn in 2021 slachtoffer geworden van gijzelsoftware, blijkt uit cijfers van het CBS. Daarbij zijn tweederde van deze slachtoffers zzp'ers, aangezien zij minder goed beschermd kunnen zijn tegen gijzelsoftware.

Start daarom nu met het beschermen van gegevens van uw bedrijf en gebruik betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware.

Over Anti-Ransomware

Sophos Anti-Ransomware is een specifieke anti-ransomware oplossing ontwikkeld door Sophos, een cybersecurity bedrijf. Sophos Anti-Ransomware is ontworpen om computersystemen en gegevens te beschermen tegen ransomware-aanvallen.

Het maakt gebruik van geavanceerde technieken zoals gedragsanalyse, machine learning en exploitpreventie om ransomware-bedreigingen in realtime te detecteren en te blokkeren. Sophos Anti-Ransomware biedt ook functies zoals bescherming tegen bestandscodering, automatische back-up en herstelopties om organisaties en individuen te helpen zich te verdedigen tegen ransomware-aanvallen en versleutelde bestanden te herstellen zonder losgeld te betalen.

Sophos Intercept X

Intercept X is een antivirus van Sophos dat geavanceerde bescherming biedt tegen ransomware en exploits. Ook biedt het de mogelijkheid tot analyse van de werkelijke oorzaak van problemen.

Sophos Intercept X levert verscheidene technologische beveiligingslagen zodat u uw eigen, geavanceerde, op maakte gemaakte oplossing voor uw eindgebruikersbeveiliging kunt samenstellen.

Anti-exploit-technologie slaat bedreigingen neer voordat ze een risico kunnen vormen. De technologie detecteert en blokkeert veel gebruikte technieken voor het aanleveren van malware. Op deze manier blijven al uw eindgebruikers beschermd tegen onbekende bedreigingen en zero-day-aanvallen.

Sophos Intercept X voegt geavanceerde anti-exploit en anti-ransomwarebescherming toe aan bestaande anti-malware- en antivirustechnologie. Het beschermt aanvalskanalen die andere oplossingen over het hoofd zien waardoor Intercept X u helpt om uw beveiliging te versterken en veerkrachtiger te maken.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. Sophos Central Intercept X Advanced

  In vergelijking met Sophos Essentials, biedt Sophos Advanced een uitgebreidere en geavanceerdere set functies voor organisaties die geavanceerde bescherming nodig hebben tegen geavanceerde bedreigingen, zoals webprotectie en meerdere policies, terwijl Sophos Essentials essentiële beveiligingsfuncties biedt voor organisaties met eenvoudigere beveiligingseisen of kleinere budgetten.

  Sophos Intercept X powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw Endpoints van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.
   Gratis Trial Sophos Central

   

  Lees verder
 2. Intercept X Complete met XDR en MDR Essentials

  Sophos Intercept X Complete met XDR en MDR Essentials stopt het breedste scala aan aanvallen door een unieke combinatie van deep-learning malwaredetectie, exploit preventie, anti-ransomware en meer.

  Lees verder
 3. Intercept X Complete met XDR en MDR Complete

  Sophos Intercept X Complete met XDR en MDR Complete stopt het breedste scala aan aanvallen door een unieke combinatie van deep-learning malwaredetectie, exploit preventie, anti-ransomware en meer.

  Lees verder
 4. Sophos Intercept X Advanced met XDR

  Sophos Central Intercept X Advanced met EDR (Endpoint Detection en Response) met deep learning-technologie om het opsporen van malware te versnellen en verbeteren. Via Sophos FLEX is het ook mogelijk om per maand te betalen.
   Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
  € 112,00 Vanaf € 86,40
 5. Sophos Central Intercept X Advanced voor Server met XDR

  Sophos Intercept X met EDR powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw server van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina