Sophos Anti-Ransomware

Over Anti-Ransomware

Om uw moderne bedrijf te beschermen in 2020 is enkel een antivirusprogramma niet voldoende. Ransomware aanvallen spelen een steeds grotere rol in cybercriminaliteit en kunnen voor veel onverwachtse kosten zorgen of resulteren in datalekken. Om dit te voorkomen heeft u krachtige software nodig zoals dat van Sophos. Voor een stevige basis bescherming kiest u voor Sophos Central Intercept X Advanced. Voor bedrijven van grotere omvang zijn de EDR- en MTR-functionaliteiten aanbevolen zodat u met een gerust hart te werk kunt gaan.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
 1. Sophos Central Intercept X Advanced

  Sophos Intercept X powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw Endpoints van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.
   Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 2. Intercept X Advanced met EDR en MTR Standard

  Sophos Intercept X Advanced met EDR en MTR Standard stopt het breedste scala aan aanvallen door een unieke combinatie van deep-learning malwaredetectie, exploit preventie, anti-ransomware en meer.

  Lees verder
 3. Intercept X Advanced met EDR en MTR Advanced

  Sophos Intercept X Advanced met EDR en MTR Advanced stopt het breedste scala aan aanvallen door een unieke combinatie van deep-learning malwaredetectie, exploit preventie, anti-ransomware en meer.

  Lees verder
 4. Sophos Intercept X Advanced met EDR

  Sophos Central Intercept X Advanced met EDR (Endpoint Detection en Response) met deep learning-technologie om het opsporen van malware te versnellen en verbeteren. Via Sophos FLEX is het ook mogelijk om per maand te betalen.
   Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
  € 104,52 Vanaf € 86,40
 5. Sophos Central Intercept X Advanced voor Server met EDR

  Sophos Intercept X met EDR powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw server van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina