Yubico

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
 1. YubiKey 5 NFC

  De YubiKey 5 NFC van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen tegen account overnames en compliance mogelijk maakt. Dit model van de Yubikey valt makkelijk aan een sleutelbos te bevestigen voor optimaal gebruiksgemak. De YubiKey biedt sterke authenticatie met ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder bestaande Smartcard authenticatie en WebAuthn/FIDO2, de nieuwe norm voor het vervangen van zwakke op wachtwoord gebaseerde authenticatie. Met de YubiKey wordt uw beveiliging verbeterd door sterke hardware-gebaseerde authenticatie met behulp van krachtige publieke sleutel cryptografie. Verder is de sleutel gebruiksvriendelijk, snel, betrouwbaar en bewezen op schaal om de IT-kosten aanzienlijk te verlagen en account overnames te elimineren.

  Lees verder
 2. YubiKey 5 Nano
  De YubiKey 5 Nano is de beste beveiligingssleutel die werkt met meer online services en applicaties dan elke andere beveiligingssleutel. Een beveiligingssleutel gebruiken als een vorm van tweefactorauthenticatie is een eenvoudige en bewezen methode om uw accounts te vergrendelen en veilig te houden. Lees verder
 3. YubiKey 5C
  De YubiKey 5C Nano van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen tegen account overnames en compliance mogelijk maakt. De YubiKey is de beste beveiligingssleutel die werkt met meer online services en applicaties dan elke andere beveiligingssleutel. Een beveiligingssleutel gebruiken als een vorm van tweefactorauthenticatie is een eenvoudige en bewezen methode om uw accounts te vergrendelen en veilig te houden. Het model 5C is ontworpen om gemakkelijk aan een sleutelbos bevestigd te worden. Lees verder
 4. FIDO Security Key

  De Security Key vereenvoudigt uw aanmelding en beveiligt uw account op honderden services zoals Gmail en Facebook. Een beveiligingssleutel gebruiken als een vorm van tweefactorauthenticatie is een eenvoudige en bewezen methode om uw accounts te vergrendelen en veilig te houden.

  Lees verder
 5. FIDO Security Key NFC

  De Security Key NFC vereenvoudigt uw login en beveiligt uw account op honderden services zoals Gmail en Facebook. Een beveiligingssleutel gebruiken als een vorm van tweefactorauthenticatie is een eenvoudige en bewezen methode om uw accounts te vergrendelen en veilig te houden.

  Lees verder
  € 23,00
 6. YubiHSM 2 | Hardware Security Module van Yubico

  De YubiHSM 2 is een dedicated hardwarebeveiligingsmodule (HSM) die superieure bescherming biedt voor cryptografische sleutels tegen diefstal en misbruik. 

  Lees verder
  € 575,00
 7. Yubikey 5C Nano

  De YubiKey 5C Nano van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen tegen account overnames en compliance mogelijk maakt. Dit model is ontworpen om in een USB-C ingang te blijven zitten zonder hinder te veroorzaken. De YubiKey biedt sterke authenticatie met ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder bestaande Smartcard authenticatie en WebAuthn/FIDO2, de nieuwe norm voor het vervangen van zwakke op wachtwoord gebaseerde authenticatie. Met de YubiKey wordt uw beveiliging verbeterd door sterke hardware-gebaseerde authenticatie met behulp van krachtige publieke sleutel cryptografie. Verder is de sleutel gebruiksvriendelijk, snel, betrouwbaar en bewezen op schaal om de IT-kosten aanzienlijk te verlagen en account overnames te elimineren.

  Lees verder
  € 52,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina