YubiKey 5C NFC

YubiKey 5 C NFC

YubiKey 5 NFC

De YubiKey 5 NFC van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen tegen account overnames en compliance mogelijk maakt. Dit model van de Yubikey valt makkelijk aan een sleutelbos te bevestigen voor optimaal gebruiksgemak. 

€ 49,00
Beschikbaarheid: 4
SKU
5060408461426
Vraag offerte aan

De YubiKey 5 NFC van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die superieure verdediging biedt tegen accountovernames en compliance mogelijk maakt. Dit model van de Yubikey valt makkelijk aan een sleutelbos te bevestigen voor optimaal gebruiksgemak. Virtual Security licht graag toe wat er allemaal mogelijk is met dit product.

Let op: de beveiligingssleutels van Yubico kunnen niet retour genomen worden uit veiligheidsoverwegingen.

Waarom is de YubiKey 5 NFC de juiste keuze?

De YubiKey 5 NFC biedt sterke authenticatie met ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder bestaande Smartcard authenticatie en WebAuthn/FIDO2, de nieuwe norm voor het vervangen van zwakke op wachtwoord gebaseerde authenticatie. Met de YubiKey wordt uw beveiliging verbeterd door sterke hardware-gebaseerde authenticatie met behulp van krachtige publieke sleutel cryptografie.

De YubiKey 5 NFC biedt uitgebreide authenticatie opties

  • • Sterk enkele factor - Wachtwoordloos: het model vervangt zwakke wachtwoorden met wachtwoordloze tap-n-go authenticatie.
  • • Sterke tweefactor - Wachtwoord + authenticator: voegt een tweede factor toe voor veilige tweefactorauthenticatie.
  • • Sterke multifactor - Wachtwoordloos + pincode: combineert tap-n-go authenticatie met een pincode om hoge betrouwbaarheidsvereisten op te lossen zoals financiële transacties of een recept indienen.

De multi-protocol YubiKeys voor sterke authenticatie op schaal

  • • De Yubikey multi-protocol ondersteuning optimaliseert authenticatie voor bestaande systemen terwijl het de weg vrijmaakt voor een wachtwoordloze toekomst.
  • • Ondersteunde authenticatie en cryptografische protocollen betreffen onder andere FIDO Universal 2nd Factor (U2F), WebAuthn/FIDO2, Personal Identity Verification-compatible Smart Card (PIV) en OpenPGP smart card.
  • • Werkt op de belangrjikste besturingssystemen zoals Microsoft Windows, macOS, iOS, Android en Linux evenals de leidende browsers.
  • • De series 5 YubiKeys zijn beschikbaar in verschillende varianten met USB-C, NFC of Lightning verbindingen. De 5 NFC beschikt over een NFC-verbinding.

Bespaar op IT-kosten en moeite binnen uw organisatie

De YubiKeys verminderen aanzienlijk de nummer één IT-support kosten - wachtwoord resets - waaraan Microsoft meer dan 12 miljoen dollar per maand besteedt. Door over te stappen van mobiele one time passwords (OTP's) naar YubiKeys vermeldde Google de volgende resultaten.

  • • Nul account overnames.
  • • 4x snellere authenticatie.
  • • 92% minder IT-support oproepen.

De authenticatiesleutels zijn gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar

Gebruikers hoeven niets te installeren en kunnen gebruik maken van de YubiKey binnen enkele minuten. Verder is de YubiKey 5 NFC zo betrouwbaar omdat het geen batterij of netwerkactiviteit nodig heeft, hierdoor staat het altijd aan en is het altijd beschikbaar.

Ook zijn de YubiKeys gemakkelijk te implementeren

IT kan de YubiKeys binnen dagen implementeren in plaats van maanden. Een enkele sleutel, kan out-of-the-box werken met honderden systemen vanwege zijn flexibele multi-protocol mogelijkheden, beiden in de cloud en op locatie. Dit elimineert de noodzaak voor dure integraties of aparte apparaten voor elk systeem. Yubico is de belangrijkste uitvinder van de WebAuthn/FIDO2 en U2F authenticatie normen aangenomen door de FIDO alliantie, en is het eerste bedrijf dat de U2F beveiligingssleutel en een multiprotocol FIDO2/WebAuthn authenticator heeft ontwikkeld. Het merk stelt nieuwe globale normen in voor eenvoudige en beveiligde toegang tot computers, servers en internetaccounts.

Maar hoe werkt de YubiKey eigenlijk?

Om de YubiKey te registreren gaat u simpelweg naar de beveiligingsinstelling van een ondersteunde service (zoals Google, Facebook, Dropbox en honderden meer), en selecteert u tweefactorauthenticatie. Op een computer, stop de YubiKey in een USB-poort en raak de YubiKey aan om te verifiëren dat u een mens bent en geen hacker op afstand. Voor telefoons met een NFC-verbinding hoeft u enkel de YubiKey 5 NFC tegen uw telefoon aan te houden om de authenticatie te voldoen. Om de Yubikey 5 NFC via NFC en uw PC te gebruiken kunt u gebruikmaken van de Omnikey 5022 smart card lezer. Hierdoor is de Yubikey 5 NFC draadloos te gebruiken middels NFC.

YubiKey wordt ondersteund door Tools4ever

De authenticatiesleutels van Yubico vormen een cruciale aanvulling op de toegangsmethodes van de HelloID cloud-gebaseerde Single Sign-On oplossing. De YubiKeys maken de Tools4ever oplossingen uitzonderlijk veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

Bestel hier uw betrouwbare beveiligingssleutel

Verbeter uw ICT-security door uw bedrijf te introduceren aan de Yubikey 5 NFC. Deze kleine, maar krachtige authenticatiesleutel zorgt ervoor dat uzelf en uw werknemers veilig kunnen werken, ongeacht de locatie. Heeft u vragen over de security keys van Yubikey of wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:YubiKey 5 NFC