YubiKey 5Ci

De YubiKey 5Ci van Yubico is een krachtige authenticatiesleutel die uw gebruikersaccounts beschermt en die beschikt over een lightning en USB-C aansluiting.

€ 70,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5060408461969
Vraag offerte aan

Let op: de beveiligingssleutels van Yubico kunnen niet retour genomen worden uit veiligheidsoverwegingen. 

De YubiKey 5Ci biedt sterke authenticatie met ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder bestaande Smartcard authenticatie en WebAuthn/FIDO2, de nieuwe norm voor het vervangen van zwakke op wachtwoord gebaseerde authenticatie. Met de YubiKey wordt uw beveiliging verbeterd door sterke hardware-gebaseerde authenticatie met behulp van krachtige publieke sleutelcryptografie. 

De Yubikey 5Ci biedt uitgebreide authenticatie opties

  • Sterk enkele factor - Wachtwoordloos: het model vervangt zwakke wachtwoorden met wachtwoordloze tap-n-go authenticatie.
  • Sterke tweefactor - Wachtwoord + authenticator: voegt een tweede factor toe voor veilige tweefactorauthenticatie.
  • Sterke multifactor - Wachtwoordloos + pincode: combineert tap-n-go authenticatie met een pincode om hoge betrouwbaarheidsvereisten op te lossen zoals financiële transacties of een recept indienen.

De multi-protocol beveiligingssleutel voor sterke authenticatie op schaal

De Yubikey multi-protocol ondersteuning optimaliseert authenticatie voor bestaande systemen terwijl het de weg vrijmaakt voor een wachtwoordloze toekomst. 

  • Ondersteunde authenticatie en cryptografische protocollen betreffen onder andere FIDO Universal 2nd Factor (U2F), WebAuthn/FIDO2, Personal Identity Verification-compatible Smart Card (PIV) en OpenPGP smart card.
  • Werkt op de belangrjikste besturingssystemen zoals Microsoft Windows, macOS, iOS, Android en Linux evenals de leidende browsers.
  • De series 5 YubiKeys zijn beschikbaar in verschillende varianten met USB-C, NFC of Lightning verbindingen. De 5Ci beschikt over een lightning verbinding en een USB-C verbinding.

Verminderde IT-kosten

De YubiKeys verminderen aanzienlijk de nummer één IT support kosten - wachtwoord resets - waaraan Microsoft meer dan 12 miljoen dollar per maand besteedt. Door over te stappen van mobiele one time passwords (OTP's) naar YubiKeys vermeldde Google de volgende resultaten.

  • Nul account overnames.
  • 4x snellere authenticatie.
  • 92% minder IT support oproepen.

Gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar

Gebruikers hoeven niets te installeren en kunnen gebruik maken van de YubiKey binnen enkele minuten. Verder is de YubiKey 5Ci zo betrouwbaar omdat het geen batterij of netwerk activiteit nodig heeft, hierdoor staat het altijd aan en is het altijd beschikbaar.


Yubico is de belangrijkste uitvinder van de WebAuthn/FIDO2 en U2F authenticatie normen aangenomen door de FIDO alliantie, en is het eerste bedrijf dat de U2F beveiligingssleutel en een multiprotocol FIDO2/WebAuthn authenticator heeft ontwikkeld.

Maar hoe werkt de YubiKey eigenlijk?

Om de YubiKey te registreren gaat u simpelweg naar de beveiligingsinstelling van een ondersteunde service (zoals Google, Facebook, Dropbox en honderden meer), en selecteert u tweefactorauthenticatie. Op een computer, stop de YubiKey in een USB-poort en raak de YubiKey aan om te verifiëren dat u een mens bent en geen hacker op afstand. Voor telefoons met een NFC-verbinding hoeft u enkel de YubiKey 5 NFC tegen uw telefoon aan te houden om de authenticatie te voldoen.

Yubikey 5Ci

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:YubiKey 5Ci
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!