FIDO Security Key NFC

De Security Key NFC vereenvoudigt uw login en beveiligt uw account op honderden services zoals Gmail en Facebook. 

€ 27,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5060408461952
Vraag offerte aan
Let op: de beveiligingssleutels van Yubico kunnen niet retour genomen worden uit veiligheidsoverwegingen.

De FIDO Security Key NFC van Yubico - een overzicht

De Security Key-series van Yubico combineert hardware-based authenticatie met public-key-sleutelcryptografie en U2F en FIDO2-protocollen om accountovernames te elimineren. De Security Key werkt buiten de gebaande paden met honderden services die de FIDO U2F- en FIDO2-authenticatieprotocollen al ondersteunen, waaronder persoonlijke MIcrosoft-accounts (voor login zonder wachtwoord), Google, Facebook, Twitter, Dropbox, een groeiende lijst van wachtwoordbeheerders en nog veel meer IDO2 en U2F compatibele websites.

Er is geen aanvullende software vereist en authenticatie is eenvoudig, snel en betrouwbaar. Tik simpelweg de Security Key NFC tegen een NFC-compatibel apparaat aan voor snelle, eenvoudige en beveiligde authenticatie. De FIDO Security Key is druk- en waterbestendig, vereist geen batterijen, heeft geen bewegende onderdelen en staat altijd aan zodat u kunt inloggen op uw accounts met slechts één aanraking. 

Flexibele authenticatieopties - zonder wachtwoord, 2FA en MFA

FIDO2 en U2F zijn moderne authenticatieprotocollen die een hoog beveiligingsniveau levern met behulp van public-key-cryptografie. FIDO2 markeert een evolutie van U2F door nu meerde gebruikersscenario's mogelijk te maken, waaronder krachtige eerste factor (wachtwoordloos), sterke tweedefactor- of multifactorauthenticatie (wachtwoordloos + pincode).

Met deze mogelijkheden kan het product zwakke, statische gebruikersnamen en wachtwoorden volledig vervangen door sterke, wachtwoordloze hardware-ondersteunde beveiliging, waardoor u er verzekerd van bent dat deze gegevens niet herbruikt of gedeeld kunnen worden tussen services onderling. Dit helpt de beveiliging tegen phishing en MiTM-aanvallen en beperkt de risico's m.b.t. serverinbreuken. Deze protocollen zijn tevens privacybehoedend, zonder persoonlijke, identificeerbare informatie opgeslagen op het apparaat, waardoor de veiligheid zelfs gewaardborgd is als de sleutel kwijt is.

De Security Key voor bedrijven

Integreer ondersteuning voor de Security Key in uw systemen en applicaties om uw gebruikers in staat te stellen de toegang tot hun accounts te beschermen en om herinvoering van het wachtwoord te vragen bij het uitvoeren van gevoelige transacties of bij toegang van belangrijke middelen die het hoogste beschermingsniveau vereisen. 

YubiKey wordt ondersteund door Tools4ever

De authenticatiesleutels van Yubico vormen een cruciale aanvulling op de toegangsmethodes van de HelloID cloud-gebaseerde Single Sign-On oplossing. De YubiKeys maken de Tools4ever oplossingen uitzonderlijk veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

FIDO Security Key NFC

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FIDO Security Key NFC