F-Secure Protection Service for Business box

WithSecure PSB Computer Protection | Is nu WithSecure Elements for Computers

WithSecure PSB Server Protection is nu F-Secure Elements EPP for Servers

WithSecure PSB Server Protection is nu F-Secure Elements EPP for Servers

WithSecure RDR + PSB | Computer Protection

In deze oplossing van F-Secure zijn Rapid Detection & Response (RDR) en Protection Service for Business (PSB) gecombineerd tot de optimale cyberbeveiligingsoplossing. | Premium Company Managed

€ 68,27
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
FCEGSN1NVXAQQ

Protection Service for Business (PSB)

Management Portal

Vanwege de Management Portal kunt u uw gehele beveiliging beheren vanuit één console in de cloud. Hierdoor vereenvoudigt F-Secure de installatie, het beheer en de bewaking van alle componenten voor eindgebruikersbescherming, hun profielen en de geïntegreerde beveiligingstools. 

 • Eén portal voor implementatie, beheer en bewaking van uw beveiliging
 • Geïntegreerd beheer van mobiele apparaten
 • Een geïntegreerde wachtwoord-manager
 • Automatisch patch-beheer
 • Geen serverhardware vereist
 • Kant-en-klare integratie met 3rd party beheertools

Computer Protection

Het aantal bedreigingen neemt zeer snel toe, samen met hun complexiteit. In 2016 is het aantal ransomware-aanvallen via e-mail met 6.000% gestegen. Op Mac-systemen steeg dit aantal met 744%. Dit toont aan dat het van cruciaal belang is om uw bedrijf te voorzien van krachtige, gelaagde beveiliging voor Windows- en Mac-computers die gebruik maken van moderne technologieën zoals patchbeheer, real-time bedreigingsinformatie en heuristieke analyse. 

F-Secure Computer Protection is de beste oplossing voor eindgebruikersbescherming voor Windows- en Mac-systemen, aldus onderzoeken uitgevoerd door onafhankelijke beveiligingsexperts zoals AV-Test.

F-Secure PSB Computer Protection gaat verder dan andere antivirusproducten. Het product biedt real-time bedreigingsinformatie, algoritmen voor machineleren en proactieve bescherming tegen alle potentiële bedreigingen, van zero day-aanvallen tot ransomware.

 • Bekroonde beveiliging voor Mac en Windows
 • AV-Test beste bescherming
 • Geïntegreerd patchbeheer voor Windows-systemen
 • Geavanceerde gedrags- en heuristische analyses
 • Kunstmatige intelligentie en algoritmes voor machineleren in DeepGuard 6

Patch management is een cruciaal onderdeel van beveiliging

De grote meerderheid van de malware-infecties kunnen voorkomen worden door alle software up-to-date te houden. Dit is waarom patchbeheer zo belangrijk is. Verzeker uw bedrijf van naadloze beveiliging en voorkom beveiligingslekken met Software Updater. Naast Windows-updates biedt deze oplossing ook automatisch patch management voor software van andere leveranciers. De Software Updater scant dus uw systemen op ontbrekende software-updates en patcht niet alleen Windows-software maar ook software van andere leveranciers. De oplossing biedt automatsiche installatie van beveiligingsupdates, de mogelijkheid van uitzonderingen en handmatige installaties van patches.

 • Het houdt het systeem veilig van bekende kwetsbaarheden
 • De oplossing is met F-Secure beveiligingssoftware geïntegreerd, waardoor u profiteert van integrale functionaliteit in de vorm van een transparante en voordelige pakketoplossing
 • Het bespaart u tijd door de beschikbaarheid van nieuwe beveiligingsupdates bij te houden, zodat u patches zonder moeite kunt installeren

F-Secure Rapid Detection & Response (RDR)

F-Secure biedt inzicht over uw volledige beveiliging met hun brancheleidende endpoint detection & response (EDR)-oplossing, compleet met contextuele informatie. De functionaliteit voor het automatisch opsporen van bedreigingen stelt uw IT-afdeling in staat om gerichte aanvallen direct en efficiënt te detecteren en blokkeren. 

Belangrijkste eigenschappen

 • Bescherm uw gevoelige informatie en bedrijfsvoering door vlugge detectie van beveiligingsincidenten
 • Bemachtig direct inzicht in de status van uw IT-omgeving en beveiliging
 • Reageer vlug en profiteer van vakkundige begeleiding als u bedrijf wordt aangevallen

Hoe werkt Rapid Detection & Respons?

 1. Niet-belastende sensoren bewaken alle endpoints op activiteiten van hackers en streamen informatie over verdachte gedragspatronen in real-time naar de F-Secure cloud.
 2. De mogelijkheden voor gegevensanalyse en Broad Context DetectionTM-mechanismen filteren alle data om snel daadwerkelijke aanvallen uit te lichten. 
 3. Als een beveiligingsincident wordt gedecteerd, begeleidt de F-Secure oplossing u snel tijdens alle noodzakelijke stappen om de bedreiging in te dammen en te verhelpen.

Geautomatiseerde incidentrespons en vakkundige aanbevelingen tijdens cyberaanvallen

Het F-Secure platform voor gedragsanalyse en kunstmatige intelligentie is door de cybersecurity-experts getraind op het detecteren van alle bekende en onbekende bedreigingen. De technologie voor machine learning verbetert de detectieprestaties continu door het herkennen van nieuwe aanvalstechnieken en de daarmee gepaardeactivering van processen, applicaties en netwerkverbindingen. 

Als daadwerkelijke bedreigingen worden gedetecteerd, worden die onmiddelijk geblokkeerd door de EDR-oplossing. Deze levert verder een visuele weergave van de cyberaanval, volledig met alle getroffen endpoints en aanbevelingen voor het terugdringen en verhelpen van de bedreiging. Dankzij de ondersteuning van de gecertificeerde EDR-dienstverleners en experts in cyberbeveiliging van F-Secure, beschikt u over ruim voldoende capaciteit om zelfstandig snel en efficiënt op cyberaanvallen te reageren.

Partner of Company managed licentie

Deze licentie is company managed maar gebuikt u een reseller partners Solution Provider account (SOP) dan heeft u een Partner Managed licentie nodig. In dat geval dient u even contact op te nemen met Virtual Security dit kan eenvoudig door de offerte knop te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WithSecure RDR + PSB | Computer Protection