SecureIdentity MFA (On Prem) | SecurEnvoy

Wachtwoorden alleen zijn niet voldoende om uw kritieke data te beschermen. Beveilig met SecurEnvoy uw omgeving extra met bijvoorbeeld een extra code via mobiel

€ 43,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
SE-SI-MFA(OnPrem)
  • Koop 25 voor € 37,50 en bespaar 14%
  • Koop 50 voor € 31,25 en bespaar 29%
  • Koop 100 voor € 28,13 en bespaar 36%
Vraag offerte aan

Multi Factor Authenticatie van SecurEnvoy

Alleen wachtwoorden zijn niet sterk genoeg om uw bedrijfskritieke gegevens te beschermen en multi-factor authenticatie biedt extra beveiliging bij het gebruik maken van het proces om te verifiëren dat een persoon is wie hij beweert te zijn, met iets dat de gebruiker weet (wachtwoord / PIN) , iets dat ze hebben (Software / Hardware Token) en in sommige gevallen Biometrische / gezichtsherkenning.


Multi-factor authenticatie is de beste methode om het inlog proces te beveiligen en wordt tegenwoordig gezien als een noodzaak voor de onderneming, maar de veiligheid verhogen hoeft niet ten koste te gaan van de gebruikerservaring. SecurAccess van SecurEnvoy biedt een naadloze, kosteneffectieve oplossing voor verhoogde beveiliging met behulp van Multi-Factor-authenticatietechnologie.

Beveiliging die u de controle geeft

Cryptografische sleutels, genaamd seed-records zijn inherent aan de communicatie van een MFA-oplossing, gewoonlijk gegenereerd en gedistribueerd door een server in de onderneming of cloud bij het verstrekken van eenmalige wachtwoorden (OTP's) aan clients.

De SecurAccess-oplossing van SecurEnvoy splitst op unieke wijze de sleutels op met een deel van de seedrecord gemaakt op basis van een vingerafdruk van het apparaat van de gebruiker (mobiel / desktop) en lokaal opgeslagen op het apparaat en het andere deel van de seedrecord wordt gemaakt met FIPS 140-21-standaarden en opgeslagen AES 256-bit2 veilig in de zakelijke directoryservices. MFA-beveiliging is het krachtigst wanneer u er zeker van bent dat het split-seedrecord uw controle heeft, wordt opgeslagen op uw server en niet bekend is bij anderen.

Implementatiemethoden

De MFA-oplossing van SecurEnvoy® kan worden geïntegreerd in de Active Directory van Microsoft, waarbij de bestaande infrastructuur van de authenticatie-database opnieuw wordt gebruikt, waardoor een secundaire gebruikersdatabase niet opnieuw hoeft te worden ontworpen, geïmplementeerd, gebackupt en beheerd.

Beheerd via een enkele server, kan SecurAccess gebruik maken van een gemengde LDAP-omgeving (inclusief AD LDS) 3, bestaande uit meerdere authenticatiedomeinen over gedistribueerde sites die zijn ontworpen met schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid voor ogen bij de eerste implementatie.

Met beperkte eisen aan de server zijn de SecurAccess-implementaties vooral gericht op het leveren van een veerkrachtige en gedistribueerde serverarchitectuur met naadloze replicatie van configuratiegegevens.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SecureIdentity MFA (On Prem) | SecurEnvoy