eset protect advanced

ESET PROTECT Advanced | uitgebreide proactive endpoint bescherming

Eset Protect Elite

Eset PROTECT Elite | Volledige bescherming inclusief 2FA en XDR

Eset PROTECT Entry | Meerlaagse endpoint security

Eset PROTECT Entry is een instapniveau beheerconsole voor endpoint security. Het biedt essentiële functies om endpoints op het netwerk centraal te beheren en te beschermen. Beheerders kunnen op afstand beveiligingsoplossingen implementeren, updates beheren en beveiligingsbeleid afdwingen. Inclusief beheer met de ESET PROTECT-managementconsole.

€ 36,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
E64
  • Koop 11 voor € 31,00 en bespaar 15%
  • Koop 26 voor € 27,40 en bespaar 25%
Vraag offerte aan

Beveilig je bedrijf met ESET PROTECT Entry - Ontdek de kracht van ESET!

"Eset PROTECT Entry" is ontworpen voor bedrijven die het basisbeheer van endpoint security nodig hebben. ESET PROTECT Entry biedt essentiële functies om endpoints op het netwerk centraal te beheren en te beschermen.

Het stelt beheerders in staat om op afstand ESET-beveiligingsoplossingen te implementeren en configureren op alle apparaten binnen het netwerk. Inclusief beheer met de ESET PROTECT-Managementconsole. Dit betekent dat beheerders met één enkele tool controle hebben over endpoint preventie, detectie en responslagen op alle platformen.

ESET PROTECT Entry Specificaties

Eigenschap Beschikbaar
Cloud and On-prem Console
Modern Endpoint Protection
File Server Security

 

De "Entry" versie biedt ook mogelijkheden voor realtime monitoring en rapportage, zodat beheerders de beveiligingsstatus van endpoints kunnen volgen en meldingen kunnen ontvangen voor mogelijke bedreigingen. Het biedt basisrapportage over dreigingsdetectie, systeemgezondheid en naleving om beheerders te helpen de algehele beveiligingspositie van het netwerk te beoordelen. Hoewel ESET PROTECT Entry mogelijk niet alle geavanceerde functies heeft van versies met een hoger niveau zoals Advanced of Complete, biedt het nog steeds een kosteneffectieve oplossing voor organisaties die hun endpoint-beveiliging centraal willen beheren zonder concessies te doen aan bescherming.

ESET PROTECT Entry ondersteunt ook de integratie met andere beveiligingsoplossingen en tools, waardoor beheerders een gecentraliseerd overzicht hebben van de beveiligingsstatus van het hele netwerk. Hierdoor kunnen eventuele zwakke plekken of bedreigingen makkelijker geïdentificeerd worden. Naast het beheren van endpoint-beveiliging, biedt ESET PROTECT Entry ook mogelijkheden voor het beheren van mobiele apparaten binnen het netwerk. Beheerders kunnen mobiele apparaten zoals smartphones en tablets op afstand beheren en beveiligen, inclusief het instellen van beveiligingsbeleid, het volgen van apparaatlocaties en het op afstand wissen van gegevens in geval van verlies of diefstal.

Kortom, ESET PROTECT Entry biedt beheerders een krachtige tool om de beveiliging van alle apparaten binnen het netwerk te beheren en te controleren. Met functies zoals realtime monitoring, rapportage, beleidsdefinitie en software-updatebeheer, stelt het beheerders in staat om proactief bedreigingen te detecteren en te reageren, terwijl ze tegelijkertijd de algehele beveiligingspositie van het netwerk verbeteren. Het is een kosteneffectieve oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een centraal beheerde endpoint-beveiligingsoplossing zonder concessies te doen aan bescherming.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eset PROTECT Entry | Meerlaagse endpoint security