Eset protect ENTRY

Eset PROTECT Entry | Meerlaagse endpoint security

eset protect enterprise

Eset PROTECT Enterprise | met Extended Detection & Response (XDR)

Eset PROTECT Elite | Volledige bescherming inclusief 2FA en XDR

ESET PROTECT Elite is een alles-in-één oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan verhoogde zichtbaarheid in hun netwerken. Het biedt enterprise-grade XDR voor het beschermen van endpoints, e-mail, cloud samenwerking en opslag. Met geavanceerde bedreigingsverdediging, continue kwetsbaarheidsbeoordeling en volledige schijfversleuteling, biedt ESET PROTECT Elite uitgebreide bescherming tegen opkomende bedreigingen en zorgt het voor verbeterde gegevens- en identiteitsbescherming.
€ 82,20
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
E80
  • Koop 50 voor € 76,80 en bespaar 7%
  • Koop 100 voor € 71,10 en bespaar 14%
  • Koop 250 voor € 65,70 en bespaar 20%
Vraag offerte aan

ESET PROTECT Elite

Eset PROTECT Eite is een alles-in-één oplossing voor organisaties die meer zichtbaarheid nodig hebben in hun netwerken. De enterprise-grade XDR zorgt ervoor dat opkomende bedreigingen, onzorgvuldig gedrag van medewerkers en ongewenste applicaties uw bedrijfsreputatie of winst niet in gevaar brengen.

 

ESET PROTECT Elite Specificaties

Eigenschap ESET PROTECT Elite
Cloud and On-prem Console
Modern Endpoint Protection
File Server Security
Full Disk Encryption
Advanced Threat Defense
Cloud App Protection
Mail Security
Vulnerability & Patch Management
2-Factor Authentication
Detection and Response (XDR)

 

Door proactief te reageren op het voortdurend veranderende bedreigingslandschap, rust ESET PROTECT Elite uw cyberverdediging uit met meerdere, voortdurend geïnnoveerde beschermingslagen die endpoints, e-mail, cloud samenwerking en opslag dekken.

Deze oplossing omvat geavanceerde bedreigingsverdedigingstechnologie om nieuwe, nog nooit eerder geziene bedreigingstypen te voorkomen, biedt continue kwetsbaarheidsbeoordeling met risicogebaseerde prioritering en herstelmaatregelen om uw blootstelling aan aanvallen te verminderen, en volledige schijfversleuteling - samen met multi-factor authenticatie voor verbeterde gegevens- en identiteitsbescherming.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eset PROTECT Elite | Volledige bescherming inclusief 2FA en XDR